.
Отговор в тема
Страница 12 от 61 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1516
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Понеже утре ще отида да се сдобия с промо комплекта на Балеа (^.^), ще ми кажете ли какво включва?
    Какъв е този промо пакет? Колко струва?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    somebody?

I ♥ machoka Супер фен
    Сега се върнах..абе махна ми връхчетата,но определено има още какво да се желае..май утре сама ще се дооправя.Сега целта ми е отново хининов шампоан,маска за коса (май ще е на Глис розовата) ии ампулите на Денис..някой нещо за ампулите?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Слънцезащитни неща за косата, ама никой не иска да ми каже кои се точно тези две неща

Супер фен Аватара на pressiana
    Шампоан и спрей.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Сега се върнах..абе махна ми връхчетата,но определено има още какво да се желае..май утре сама ще се дооправя.Сега целта ми е отново хининов шампоан,маска за коса (май ще е на Глис розовата) ии ампулите на Денис..някой нещо за ампулите?
    Каква марка е този шампоан? Аз преди време си търсих и в нито една аптека в града ми нямаше Предложиха ми само 1 който беше прекалено скъп. Имат ли добър ефект, понеже косата ми се омазнява често и сега, като използва един на Нивеа положението е малко по-добре, затова ме е страх да си сменя шампоана Маските за коса, тези готовите от магазина все си мисля, че нямат никакъв ефект... Ампулите съм ползвала преди мноого време и за кратко, за това не мога да кажа нещо за ефект

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Аз преди използвах хининов шампоан на SN (някакъв червен беше). Но не останах доволна... Не се отрази на разтежа на косата ми, нито ми я измиваше както трябва Затова и не съм си взимала повече...

Днес си направих следната маска : тривитаминол, бадемово масло, кокосово масло, аспирин, оцет, зехтин, яйце и хининова вода. Стоях 3 часа и половина... Незнайно защо маската миришеше на изгоряло Изплакнах си косата с лайка и като поизсъхна втрих в корените Себорал Форте. Сложих си и малко балсам без отмиване. Косата ми изглежда много добре и стои доста подредена... По принцип като се къпя ми пада повечко коса, но този път паднаха едва няколко косъма

Banned Мега фен
    ами и аз като теб винаги имам чувството, че косата ми е много скъсена, а това което е трябвало да се махне точно то си седи .. ами за ампулите съм чувала доста положителни коментари.. лично аз както казах по-назад в темата, ампули си купувам периодично и по малко - примерно 5-6 ампули.. което ми стига за около 3 седмици и не виждам кой знае какъв ефект, но за тази на Денис са добри предполагам - аз като ги ползвах нямах оплаквания, баща ми ползваше техни за косопад и остана доволен

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Каква марка е този шампоан? Аз преди време си търсих и в нито една аптека в града ми нямаше Предложиха ми само 1 който беше прекалено скъп. Имат ли добър ефект, понеже косата ми се омазнява често и сега, като използва един на Нивеа положението е малко по-добре, затова ме е страх да си сменя шампоана Маските за коса, тези готовите от магазина все си мисля, че нямат никакъв ефект... Ампулите съм ползвала преди мноого време и за кратко, за това не мога да кажа нещо за ефект
    Ами лятото си купих един на Милва точно такъв беше http://ehealthbeauty.com/images/milvahinsh.jpg беше 2,50лв..свърши и след това си взех пак такъв,прекрасен е.И двата пъти го купих от малък магазин за козметика,но там вече го няма..дори ми казаха,че изобщо не доставяли Не ми бухва косата,не е тооолкова къдрава,лека и мека на допир и най-вече различна..ползвах го когато почивах от маските с тривитаминол и определено имаше голям ефект.Много бях доволна и от Глис 19 repair,но време е да го сменя За ампулите..по-нататък.Скоро бях споменала,че много тормозя косата си и май е така..малко почивка ;д М/у Себорала мирише.............ъмммм повече от ужасно Аз може би имам някакви проблеми с обонянието...но
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    Луната
    Ами лятото си купих един на Милва точно такъв беше http://ehealthbeauty.com/images/milvahinsh.jpg беше 2,50лв..свърши и след това си взех пак такъв,прекрасен е.И двата пъти го купих от малък магазин за козметика,но там вече го няма..дори ми казаха,че изобщо не доставяли Не ми бухва косата,не е тооолкова къдрава,лека и мека на допир и най-вече различна..ползвах го когато почивах от маските с тривитаминол и определено имаше голям ефект.Много бях доволна и от Глис 19 repair,но време е да го сменя За ампулите..по-нататък.Скоро бях споменала,че много тормозя косата си и май е така..малко почивка ;д М/у Себорала мирише.............ъмммм повече от ужасно Аз може би имам някакви проблеми с обонянието...но
    И аз щях да си купя Себорала, ама в аптеката нямаше и не ми се обикаляше да търся другаде. Аз съм доста чувствителна към миризми, затова малко се замислям длаи да си го звема И аз много тоемозех косата си, ама от известно време, може би от както се стопли времето не й правя нищо, мия я само с шампоан и нищо друго не слагам, даже не я и суша, преса използвам от време на време веднъж на една-две седмици най-много и е много добре. Подстригах се и направо все едно се родих 2-ри път Винаги съм искала да се изкъпя и да мога да излезна веднага след това без да правя нищо по косата си Не знам що, ама след балсам за коса или маска от магазина после косата ми винаги изглежда супер сплескана Хининовия шампоан може да го потърся в моя град, ама щом не го доствят вече сигурно е спрян от производство Спрейчето на Глис е доста добро, харесва ми ефекта, обаче после много ми се хлъзга пода

I ♥ machoka Супер фен
    Как се подстрига? Оф ма*ка му косата ми е страшно цъфнала..на това му се казва фризиьорка с 2 леви ръце И аз я изправям 1 път на седмица..понякога 2 пъти нааай-много.Наистина днес ще се доуправя..иначе косата ми е доста скъсена сигурно с 1-2 пръста (за мен това е много :Д) но пак навсякъде се вижда изгоряло..пфф Според мен е много по-хубаво да се грижим за косата си през зимата..Аз не мога в момента без ластик/шнола..адски горещо ми е.През зимата също се вържа,но много по-рядко.Като знам,че ластиците са вредни ме хваща яд и си пускам косата,но пък тая жега ще ме довърши.За морето..мислех да се вържа по моя си начин ;д мако кокче на високо,но аз като правя всякакви простоий във водата така или иначе като се гмуркам под вода ще се намокри ;д така,че няма друг изход няколко дни ще я потомозя
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    И аз щях да си купя Себорала, ама в аптеката нямаше и не ми се обикаляше да търся другаде. Аз съм доста чувствителна към миризми, затова малко се замислям длаи да си го звема И аз много тоемозех косата си, ама от известно време, може би от както се стопли времето не й правя нищо, мия я само с шампоан и нищо друго не слагам, даже не я и суша, преса използвам от време на време веднъж на една-две седмици най-много и е много добре. Подстригах се и направо все едно се родих 2-ри път Винаги съм искала да се изкъпя и да мога да излезна веднага след това без да правя нищо по косата си Не знам що, ама след балсам за коса или маска от магазина после косата ми винаги изглежда супер сплескана Хининовия шампоан може да го потърся в моя град, ама щом не го доствят вече сигурно е спрян от производство Спрейчето на Глис е доста добро, харесва ми ефекта, обаче после много ми се хлъзга пода
    на мен пък ми харесва как мирише Себорала всеки с мнението си.. а между другото продуктите на милва.. хининова вода съм ползвала, но шампоана не.. и въпреки това мога да твърдя, че са хубави.. и аз искам като теб да излизам без да й правя нищо, но който иска дълга коса ще полага грижи .. а като се стопли времето преди маска и аз се чудя, защото в тия жеги едно че ме мързи, друго че ми е ужасно в тая жега, но няма как сега преди морето трябва да я поддържам...а за спрейчетата на глис и аз съм доволна от тях ...

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз трябва да си взема нов шампоан, защото и 2та ми в момента са на свършване. Насочих се към GLISS, ама те мат поне 3 серии за суха коса. Бежовата не ми харесва, така че искам да питам - някой ползвал ли е черната /със златисти капачки/? Ако не взема от него, ще е пак 19 Repair или жълтата серия за накъсани краища, че не съм ги взимала скоро.

Banned Мега фен
    Как се подстрига? Оф ма*ка му косата ми е страшно цъфнала..на това му се казва фризиьорка с 2 леви ръце И аз я изправям 1 път на седмица..понякога 2 пъти нааай-много.Наистина днес ще се доуправя..иначе косата ми е доста скъсена сигурно с 1-2 пръста (за мен това е много :Д) но пак навсякъде се вижда изгоряло..пфф Според мен е много по-хубаво да се грижим за косата си през зимата..Аз не мога в момента без ластик/шнола..адски горещо ми е.През зимата също се вържа,но много по-рядко.Като знам,че ластиците са вредни ме хваща яд и си пускам косата,но пък тая жега ще ме довърши.За морето..мислех да се вържа по моя си начин ;д мако кокче на високо,но аз като правя всякакви простоий във водата така или иначе като се гмуркам под вода ще се намокри ;д така,че няма друг изход няколко дни ще я потомозя
    .. и аз съм като теб с ластик и ме е жал, но в тая жега друг изход няма... а за фризьорката.. ти си добре.. последния път - началото на април ми взе 6 см. точно... как ги измерих ли ? - познайте.. беше ми оставила 4 неподстригани косъма.. и обикновен човек ще го забележи и ще ги подстриже - ако твоята е с две леви, моята не знам с колко трябва да е .. и мен много ме е яд, защото я попитах много ли е изгоряла - от септември 2010 до април 2011 бях ползвала преса 1 път.. а сешоар 3 пъти .. питах я сложи си косата ми на нейната рака и каза - не.. излизам .. 4 пръста (6 см) .. дорева ми се .. на мен на морето ще се наложи да не я тормозя толкова т.е някой от дните да не си мокря косата, защото това са 10 дена слънце, солена вода и тук-там преса .. а няма да имам време за маски ..утре ще си правя маска и ще ви споделя... аз я правя 2 пъти в седмицата, понякога 1 .. но скоро ще ми свърши тривитаминола и 2-3 пъти ще я правя без тривитаминол, защото няма смисъл да отварям другото шишенце, при положение че ще ми трябва за 2-3 пъти.. вие на колко време се подстригвате ? а и аз питам как се подстрига ?

Град
    София
    Преди няколко дена си взех жълтия спрей на Глис срещу цъфтене, със 7 масла. Всъщност си взех и шампоана и балсама с отмиване Може пък и да спре да ми цъфти тооолкова много косата...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Аз трябва да си взема нов шампоан, защото и 2та ми в момента са на свършване. Насочих се към GLISS, ама те мат поне 3 серии за суха коса. Бежовата не ми харесва, така че искам да питам - някой ползвал ли е черната /със златисти капачки/? Ако не взема от него, ще е пак 19 Repair или жълтата серия за накъсани краища, че не съм ги взимала скоро.
    ами аз в момента съм с новия - прозрачен и течността прозрачно-оранжева с 7 масла мисля че е .. ей сега ще ти напиша точно кой.. и косичката от него ми става много мекичка, дори продавачката сподели че с двете й дъщери го използват и са доволни - ето този :

Град
    Луната
    Подстригах се на степени, дължината изобщо не съм я променяла, най-горния пласт ми е доста къс, някъде 10-тина см, следващип е малко по-дълъг ии така цялата коса, стои доста по-обемно от преди, достатъчно че да нямам мужда да си правя обем по изкуствен начин. Фризьорката се оказа добра, точно колкото й казах толкова ми отряза, но почти нямах цъфтеж, защото си подстригвам само връхчетата редовно сама. А бе направо съм супер доволна, за мое голямо учудване. По принцип след фризьора съм с по 4-5 см по-къса коса Сега в момента не е чак толкова жега, но когато не се търпи и аз се връзвам, макар че хич не ми харесва вързана Обичам я пусната целогодишно Не мисля, че за няколко дни във водата нещо кой знае какво ще й стане на косата ти. Аз не си я мокря в морето или в басейн и без това не мога да плувам
    FuCKkK13 , аз нямах предвид да не се грижа за нея, ами да не й правя прическа, за да изглежда в що горе добър вид. Преди не можех да изляза без да я изправя, макар че тя си е почти права и без да и сложа вафли в корените, дори понякога да я тупирам и всичко това без да изглежда тип телевизор като кифлите, ами за нормален обем Сега си почивам малко от маските и от всички мазаници. Достатъчно ми е дълга, в смисъл, че дължината ми харесва - до средата на гърба е, от това колкото повече, толкова повече (казал Мечо Пух )

Град
    София
    Аз се подстригвам 2 пъти в годината... Правя изключение само ако е много зле положението

Град
    Луната
    .. и аз съм като теб с ластик и ме е жал, но в тая жега друг изход няма... а за фризьорката.. ти си добре.. последния път - началото на април ми взе 6 см. точно... как ги измерих ли ? - познайте.. беше ми оставила 4 неподстригани косъма.. и обикновен човек ще го забележи и ще ги подстриже - ако твоята е с две леви, моята не знам с колко трябва да е
    Твоята направо е с 2 леви крака, не ръце

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Аз се подстригвам 2 пъти в годината... Правя изключение само ако е много зле положението
    +1 .. най-много след море да я подстрижа 2 месеца подред и след това след половин година и идва точно по 2 пъти в годината

Мега фен Аватара на mynichka
    аз в момента се подстригвам на 3 месеца горе- долу даже в петък ще я подстригвам, само връхчета и прав бритон
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Banned Мега фен
    Подстригах се на степени, дължината изобщо не съм я променяла, най-горния пласт ми е доста къс, някъде 10-тина см, следващип е малко по-дълъг ии така цялата коса, стои доста по-обемно от преди, достатъчно че да нямам мужда да си правя обем по изкуствен начин. Фризьорката се оказа добра, точно колкото й казах толкова ми отряза, но почти нямах цъфтеж, защото си подстригвам само връхчетата редовно сама. А бе направо съм супер доволна, за мое голямо учудване. По принцип след фризьора съм с по 4-5 см по-къса коса Сега в момента не е чак толкова жега, но когато не се търпи и аз се връзвам, макар че хич не ми харесва вързана Обичам я пусната целогодишно Не мисля, че за няколко дни във водата нещо кой знае какво ще й стане на косата ти. Аз не си я мокря в морето или в басейн и без това не мога да плувам
    FuCKkK13 , аз нямах предвид да не се грижа за нея, ами да не й правя прическа, за да изглежда в що горе добър вид. Преди не можех да изляза без да я изправя, макар че тя си е почти права и без да и сложа вафли в корените, дори понякога да я тупирам и всичко това без да изглежда тип телевизор като кифлите, ами за нормален обем Сега си почивам малко от маските и от всички мазаници. Достатъчно ми е дълга, в смисъл, че дължината ми харесва - до средата на гърба е, от това колкото повече, толкова повече (казал Мечо Пух )
    и аз това имах в предвид .. извинявай ако не си ме разбрала .. и все пак и аз искам моята да изглежда г/д. добре след баня.. като че ли повече си харесвам косата като се изкъпя и на другия ден .

Banned Мега фен
    .. и аз съм като теб с ластик и ме е жал, но в тая жега друг изход няма... а за фризьорката.. ти си добре.. последния път - началото на април ми взе 6 см. точно... как ги измерих ли ? - познайте.. беше ми оставила 4 неподстригани косъма.. и обикновен човек ще го забележи и ще ги подстриже - ако твоята е с две леви, моята не знам с колко трябва да е
    .. направо ! .. аз ако бях с две леви сама щях да се подстригвам, понеже пиша с лявата, но при мен е обратното с 2 десни съм

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    .. направо ! .. аз ако бях с две леви сама щях да се подстригвам, понеже пиша с лявата, но при мен е обратното с 2 десни съм
    Аз за това си се подстригнам сама Имам фризьорски ножици - нормална и филираща, особено 2рата ми върши много добра работа, когато ми е много нацъфтяла На фризьор ходя 1-2 пъти в годината, заради такива като твоята

Град
    София
    malka_sladkka откъде си взе филиращата ножица ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си