.
Отговор в тема
Страница 13 от 61 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1516
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    malka_sladkka откъде си взе филиращата ножица ?
    Подарък ми е от дядо ми, не знам къде продават иначе не съм виждала никъде по магазините за съжаление

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    malka_sladkka откъде си взе филиращата ножица ?
    Подарък ми е от дядо ми, не знам къде продават иначе не съм виждала никъде по магазините за съжаление
    за огромно съжаление.. и аз искам да си взема.. а колкото до фризьорката, заради такива като нея ми се реве още като влезна е фриз. салон, камоли като изляза

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    хей хорицааа
    купих си комплектчето на бале, което съдържа шампоан и спрей със защита против слънцето (в жълто-оранжева опаковка са). Много съм щастлива, защото за 6,79 двете, изглеждат чудесно, по късно ще кача и снимка, за да ги видите

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Момичета имат ли някакво значение % на киселото мляко за маска ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    хей хорицааа
    купих си комплектчето на бале, което съдържа шампоан и спрей със защита против слънцето (в жълто-оранжева опаковка са). Много съм щастлива, защото за 6,79 двете, изглеждат чудесно, по късно ще кача и снимка, за да ги видите
    Ще чакам снимката Някой знае ли до кога ще е тази промоция ?

Град
    Света На Мечтите
    Пишеше Limited edition тоест до изчерпване на бройките според мен
    Ако ен се лъжа е по-добре млякото да е по-голям процент. (:

Град
    София
    Пишеше Limited edition тоест до изчерпване на бройките според мен
    Ако ен се лъжа е по-добре млякото да е по-голям процент. (:
    Благодаря ти

Град
    Света На Мечтите
    Според мен тези двете ще ми стигнат точно до края на лятото, с моето миене на коса два пъти в седмицата :
    http://prikachi.com/images/342/3510342z.jpg

Такам, това вляво е шампоан и балсам в едно и е 250 мл. (аз отделно ще си доизразходвам един био балсам дето имам), а това в дясно е спреят, който е 150мл.
    Обаче според мен ако го нанасям на суха коса, да кажем преди излизане, няма ли да ми я омазни?

Град
    София
    Според мен няма да ти я омазни

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не е хубаво да се подстригвате 2 пъти в година,защото косата като нацъфти и цъфтежа почва да се качва нагоре по косъма и затова фризьорките ви взимат по 4-5 пръста коса,щото е много нацъфтялото.Косата трябва да се реже на 2 месеца 1 път,т.е. 5-6 пъти в годината.
    Аз се подстригвам на 2 месеца в краен случай на 3,но е много рядко.И колкото по често я подстригвате и през това време слагате продукти за растеж,толкова по-бързо расте,по моята коса съм го забелязала.А и когато е нацъфтяла,самия цъфтеж спира растежа дори и да й слагате куб продукти за растеж пак няма да има ефект.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не е хубаво да се подстригвате 2 пъти в година,защото косата като нацъфти и цъфтежа почва да се качва нагоре по косъма и затова фризьорките ви взимат по 4-5 пръста коса,щото е много нацъфтялото.Косата трябва да се реже на 2 месеца 1 път,т.е. 5-6 пъти в годината.
    Аз се подстригвам на 2 месеца в краен случай на 3,но е много рядко.И колкото по често я подстригвате и през това време слагате продукти за растеж,толкова по-бързо расте,по моята коса съм го забелязала.А и когато е нацъфтяла,самия цъфтеж спира растежа дори и да й слагате куб продукти за растеж пак няма да има ефект.
    ТВЪРДО НЕ ! .. цъфтежа се качва нагоре -да .. фризьорката сама ми каза че не ми е цъфнала коса и аз виждам че не е (последния път ходих защото взе малко да се заплита, не за друго) ЦЪФТЕЖА НЕ ПРЕЧИ НА КОСАТА ДА РАСТЕ ! това кога ще го проумеете бе хора ? ... косата от подстригване не расте по-бързо - тя се освежава и подсилва, но не расте по бързо ! - косата си расте средно с 1-1.5 см. за месец.. !!! ..а и между другото след море по принцип ходя 2 месеца подред - да ми се съживи косата от солената вода, слънце и т.н.. пост-нах снимки.. след като се върнах от морето косата ми беше малко по къса от снимките, които ви показах 1вия път Август ми взе 4/5 пръста- съгласна от морето е изтощена.. Септември пак толкова и косата ми стана над сутиена ? айде някой да ми обясни тия фризьори ако така подстригват винаги и ходя на 2 месеца след половин година с колко коса ще остана ? .. не се заяждам просто не знам кога ще спрете да вярвате на тези МИТОВЕ

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз ще си го взема този спрей на Балеа. Искам дълга коса, а 2 седмици море ще ми я съсипят просто. И да ви се похваля - взех си шампоанче Кря-кря, сега косата ми ще стане супер гладка. :P

Вече има такава тема.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Пловдив
    FuCKkK13
    На 2 месеца е добре да се подстригват само връхчетата,колкото да падне нацъфтялото,т.е. 1 пръст само се маха от косата,а и като се замислиш не е ли същото като идеш на 6 месеца 1 път и ти вземе 5 пръста на един път си личи нали,а като махаш по 1см на 2 месеца изобщо не си личи че си се подстригвал.В класа ми половината учим фризьорство и всички сме на мнение,дори и госпожата ни го е казвала,че КОГАТО НАЦЪФТИ КОСАТА,ТОГАВА СЕ ЗАБАВЯ РАСТЕЖА.И все пак всички сме с хубави,поддържани и дълги коси,макар че се подстригваме често,да не говорим,че 1-2 момичета се подстригват всеки месец по 1 пръст и имат супер яки коси,така че всеки с мнението си.Дори и мойта фризьорка ми го е казвала,че цъфне ли косата и веднага трябва да се подстригва,макар че на мен не ми взима по 4-5 пръста,като на вас.Сменете си фризьорите.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Вече има такава тема.
    В която никой вече не пише и е забравена от всички Като нямате какво да кажете,изобщо не пишете.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

...цъфне ли косата и веднага трябва да се подстригва,макар че на мен не ми взима по 4-5 пръста,като на вас.Сменете си фризьорите.
    Съгласна съм с теб. И на мен понякога ми взимат повечко, но като ми е нацъфтяла косата, какво са виновни фризьорките. + това винаги има малко цъфтежи, които остават, въпросът е да не са много. Ако са много, отивате на друг фризьор и готово.
    Аз пък като видя цъфтежи и много се панирам. Гледам да си пазя косата и видя ли, че започва да цъфти, отивам да ми ги оберат, за да се чувствам по-спокойна. Но всеки си избира за себе си.

Град
    София
    Аз съм на мнението на FuCKkK13... и според мен цъфтежа не пречи на разтежа. Поне на мойта коса не съм забелязала да е проблем...

Banned Мега фен
    FuCKkK13
    На 2 месеца е добре да се подстригват само връхчетата,колкото да падне нацъфтялото,т.е. 1 пръст само се маха от косата,а и като се замислиш не е ли същото като идеш на 6 месеца 1 път и ти вземе 5 пръста на един път си личи нали,а като махаш по 1см на 2 месеца изобщо не си личи че си се подстригвал.В класа ми половината учим фризьорство и всички сме на мнение,дори и госпожата ни го е казвала,че КОГАТО НАЦЪФТИ КОСАТА,ТОГАВА СЕ ЗАБАВЯ РАСТЕЖА.И все пак всички сме с хубави,поддържани и дълги коси,макар че се подстригваме често,да не говорим,че 1-2 момичета се подстригват всеки месец по 1 пръст и имат супер яки коси,така че всеки с мнението си.Дори и мойта фризьорка ми го е казвала,че цъфне ли косата и веднага трябва да се подстригва,макар че на мен не ми взима по 4-5 пръста,като на вас.Сменете си фризьорите.
    като не й е нужно на косата защо да я подстригвам ? ... + това повярвай ми... където и да съм ходила като кажа да ми се вземе не повече от 2 пръста и те кълцат 4-5 пръста без да е толкова нацъфтяло.. все пак съм се посъветвала и с майка ми и с приятелки т.е да ги попитам много ли е нацъфтяла и те казват не.. фризьорката каза не и накрая 6 см .. еми това за мен не е нормално ..и фризьорката ми е на ясно, че ще пускам дълга грива, но пак взима по толкова имам чувството че всички фризьори имат професионално изкривяване и за тях 4-5 пръста са нищо

Banned Мега фен
    Аз съм на мнението на FuCKkK13... и според мен цъфтежа не пречи на разтежа. Поне на мойта коса не съм забелязала да е проблем...
    така е.. защото края на косъма няма нищо общо с началото .. дори мажем маските за коса по краищата не защото едва ли не от там расте, а защото на по-дългите коси веществата с които се подхранват от корена не достигат до краищата.. и т.н .. така че всеки с мнението си .. + това все още си оставам на мнение, че дори фризьорите да казват на месеца по 5 пъти за мен косата ако няма нужда - не я подстригвам ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    FuCKkK13
    като не й е нужно на косата защо да я подстригвам ? ... + това повярвай ми... където и да съм ходила като кажа да ми се вземе не повече от 2 пръста и те кълцат 4-5 пръста без да е толкова нацъфтяло.. все пак съм се посъветвала и с майка ми и с приятелки т.е да ги попитам много ли е нацъфтяла и те казват не.. фризьорката каза не и накрая 6 см .. еми това за мен не е нормално ..и фризьорката ми е на ясно, че ще пускам дълга грива, но пак взима по толкова имам чувството че всички фризьори имат професионално изкривяване и за тях 4-5 пръста са нищо
    Не всички фризьори са такива,че да подстригват 4-5пръста при положение,че си казала 1 пръст.Например мойта фризьорка,като й кажа 1 пръст и толкова маха.

Banned Мега фен
    ^ твоята е от тия дето са 1 на 100 :P

Град
    Пловдив
    ^Еми така е,и много се радвам.

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Аз ще си го взема този спрей на Балеа. Искам дълга коса, а 2 седмици море ще ми я съсипят просто. И да ви се похваля - взех си шампоанче Кря-кря, сега косата ми ще стане супер гладка. :P
    Кой е този шампоан ( ако може снимчица )

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Кой е този шампоан ( ако може снимчица )
    http://plamboy.com/images/Kria-Kria-shampoo-neven.jpg

Г/д така изглежда. Не си ли го чувала? Като бях много малка, ми взимаха такъв. Дано не са го променили и си е какъвто беше преди. А да ти кажа, тоалетното им мляко е убиец. Много е хидратиращо и мирише на бебенце.

Град
    Света На Мечтите
    ааа за това ли става на въпрос, сетих се
    А каква цена е и за какъв тип коса е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си