- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Първоначално написано от MegiBoOm
Ми бебешки е, значи може би за нормална към суха коса. Цената е към 1,50-2лв. Гледах и някакъв "Пате", ама не го знам какъв е.
Ахам мерси за отговора. А горе долу нещо по-различно в косата ти или някакъв ефект да откриваш?![]()
Не знам къде, мама ми го купи.Гледай по-малките магазини.
Иначе косата ми от него става мекичка, много приятна на допир.
хора утре ще се правя лилава стискайте палци да стане хубав цвета :Д
може да пусна снимки, ако искате :Д
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
кря кря трябва да има в аптеките![]()
Тези дни ще го потърсяПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
FuCKkK13 , ти използвала ли си го ?
и аз искамПървоначално написано от psych0
![]()
добре, ще снимам и ще постна !![]()
that burn for only me
да няколко пъти много хубаво мирише и се отразява добре.. сестрата на най-добрата ми приятелка е на 19 и го ползва от 3 години естествено от време на време други шампоани, но е много доволнаПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
+1 много ме дразнят такива мненияПървоначално написано от neeDaBosS
и като има кво? оосбено пък, ако става въпрос за тема, която я има ама е от 2006-2008 още повече ме дразнят
бахтии хората, нямат си друга работа, нямат какво да кажат, ама айде да напишат нещо в темата
![]()
момичета, понеже нямам много време за маска си направих за 5 мин. маска с 2 жълтъка,оцет,ракия, зехтин и кисело мляко, ще стоя с нея 1 час, защото както казах нямам време и дано да има ефект - положителен надявам се.. преди съм си правила подобна маска и косата ми стана хубава.. сега ще видим какво ще се получи![]()
![]()
Искам да ви попитам колко пъти седмично си миете косата, колко пъти седмично си правите маски за коса?![]()
2 пъти седмично си я мия и 2 пъти си правя маска в седмицата, но ако нямам примерно сряда или четвъртък време са маска си правя само в неделя т.е. 1 път в седмицата, но това става рядко.. ако имам малко време измислям нещо по-кратичко както днешната ми маска..Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Добре ли е, ако си направя маска с тривитаминол и бадемово масло за 2ри път за тази седмица?
ами аз по принцип си я правя 2 пъти в седмицата, но правя доста големи почивки ..примерно 2 месеца правя по 2 пъти в седмицата ако нямам време 1, но това става много много много рядко ..и правя почивка 1 месец, но от всякакви маски... купена само сега началото на лятото слагах, защото това слънцеПървоначално написано от victoriassecret1
.. но иначе няма проблем... ако си я миеш 2 пъти в седмицата прави 2 пъти в седмицата маска.. или може да редуваш 1 път с тривитаминол другия път без и така
![]()
Аз си мия косата три пъти в седмицата, а маска си правя в повечето случаи само 2 пъти![]()
ами да 3 пъти ще я натовариш много.. 1-2 е нормалноПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
еееей не ми хвана лилавото, само на бритона и няколко кичура отпреде...
мисля утре пак да пробвам, ама тоя път ще седя повече. Ще ми стане ли нещо на косата, ако пак я боядисам с шампоана?
that burn for only me
Току що си купих ампула за коса на Денис с плацента+.И е 10мл,та са чудя дали 5мл ще ми стигнат за едно мазане или направо цялата ампула да си сложа на главата,но пък ме е малко страх да не пренаситя косата с цялата ампула?!Дайте мнения по въпроса,че нз кво да правя.
ами по-добре според мен е да изчакаш около 1 седмица и тогава, но не мисля че ще я уреди много, но все пак ..Първоначално написано от psych0
![]()
ампулите на Денис са доста големички.. и по-добре я раздели на две.. аз преди няколко пъти ги слагах целите, няколко половината, но по-добре половината, все пак ампулите са доста концентрирани..Първоначално написано от titinkaa
![]()
И според мен по-добре я раздели за два пъти.![]()