.
Отговор в тема
Страница 15 от 61 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1516
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Добре,ама с 5мл течност дали ще ми стигне за цялата коса,т.е. за корените на цялата коса?И с какво нанасяте ампулата-с пръсти или с тея четки за боядисване?

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Добре,ама с 5мл течност дали ще ми стигне за цялата коса,т.е. за корените на цялата коса?И с какво нанасяте ампулата-с пръсти или с тея четки за боядисване?
    Здрасти и от мен ) Аз като съм позлвала ампули ги слагам с пръсти,хубаво втривам в корените.Току що си направих маска от:
    бадемово масло
    оцет
    кисело мляко
    3 жълтъка
    лимонов сок
    ракия
    хининова вода

Да видим какво ще стане ) тоя път ще стоя до вечерта..щото попринцип стоя по 30 минути иили 1/2 часа..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    аз съм си купила едно шишенце за парфюм - от тези наливните парюми и шишенцата са малки.. там сипвах половината или цялата пръскам в корените на косата като разделям косата, за да може да напръскам навсякъде после разнасям с пръстчета все едно масажирам и готово

Banned Мега фен
    а момичета забравих да кажа.. след банята косата като ми беше мокра стана малко твърдичка, но сега е добре и с доста обем

Когато я слагате на 2 пъти ,как съхранявате това ,което е останало за втория път?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    аз съм си купила едно шишенце за парфюм - от тези наливните парюми и шишенцата са малки.. там сипвах половината или цялата пръскам в корените на косата като разделям косата, за да може да напръскам навсякъде после разнасям с пръстчета все едно масажирам и готово
    Добра идея за шишенцето,не се бях сетила за него.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ElManana
    Когато я слагате на 2 пъти ,как съхранявате това ,което е останало за втория път?
    ами сипваш я цялата в шишеце и пръскаш г/д. до половината другото остава в шишенцето и нищо му няма

Повече от фен
    Препоръчайте ми спрей, шампоан или балсам, на който да е траен аромата. : )

Писах в една тема, но не ми отговориха и сега ще попитам тук.
    Ползвали ли сте някоя от тези маски? Ако сте, какво мислите? http://plamboy.com/beauty-formulasko...-c-81_159.html

I ♥ machoka Супер фен
    Ето снимка след маската днес,и след като се подстригах самичка .. малко да ми подвити крайщата,но определено си е скъсена.И не обръщайте внимание на кърпата
    http://www.prikachi.com/images/402/3516402E.jpg
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Препоръчайте ми спрей, шампоан или балсам, на който да е траен аромата. : )
    на мен от Шаума шампоана и балсама с отмиване косата ми миришеше после доста време.. на глис шампоаните миришат хубаво... и може след това спрейче на глис да си пръскаш и те миришат хубаво и ще ти стои аромата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sunshine01
    Писах в една тема, но не ми отговориха и сега ще попитам тук.
    Ползвали ли сте някоя от тези маски? Ако сте, какво мислите? http://plamboy.com/beauty-formulasko...-c-81_159.html
    не съм ги ползвала

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Ето снимка след маската днес,и след като се подстригах самичка .. малко да ми подвити крайщата,но определено си е скъсена.И не обръщайте внимание на кърпата

I ♥ machoka Супер фен
    определено кълцах много,жал ми беше..но като гледам целия косъм до горе цъфнал как се ядосвам м/у днес стоях точно 2 часа с маската и според мен ефекта беше по-голям..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    определено кълцах много,жал ми беше..но като гледам целия косъм до горе цъфнал как се ядосвам м/у днес стоях точно 2 часа с маската и според мен ефекта беше по-голям..
    колкото повече толкова повече ..и аз не търпя да ми е цъфнала някъде косата.. може 1 косъмче ама трябва да го отрежа, а ако са повече отивам да ми зимат връхчетата, но това е рядко .. пак ще порасне.. аз по-малко от 3 часа когато имам време не стоя

Аз днес си правих маска с:
    хума
    оцет
    лим.сок
    зехтин
    бадемово масло
    рициново масло
    кис.мляко
    стоях 3 часа
    ии в маската си за коса капнах масло от пшеничен зародиш и сложих само на краищата стоях 5/6 мин ,ноо нещо косата ми стана много мазна и сега като я пипам забелязвам ,че не е измита хубаво,а уж се старах щото знам,че трудно се измиват маските..

Голям фен Аватара на Colombia
    Здравейте! =D>

Записвам се да изчета всичко,което сте постнали и ще пиша често,защото се инатересувам от темата!Четох,четох...очите ме заболяха,ако се задържа още малко може да си посрещна Джулай морнинг като нищо
    Уникални съветчета има...мерси

Айде и със здраве от мен!

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djidji_to
    хума
    оцет
    лим.сок
    зехтин
    бадемово масло
    рициново масло
    кис.мляко
    стоях 3 часа
    ии в маската си за коса капнах масло от пшеничен зародиш и сложих само на краищата стоях 5/6 мин ,ноо нещо косата ми стана много мазна и сега като я пипам забелязвам ,че не е измита хубаво,а уж се старах щото знам,че трудно се измиват маските..
    Ако косата ти е малко мазничка,нормално е да стане така.Прекалила си с маслата..зехтин,бадемово масло,рициново масло и пшеничен зародиш са си доста неща наведнъж

Здравей и на теб,Colombia
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    Пловдив
    хума
    оцет
    лим.сок
    зехтин
    бадемово масло
    рициново масло
    кис.мляко
    стоях 3 часа
    Защо не ги редуваш маската,един път си направи маска с едното,на следващия път с другото масло и така ги редувай,и хем по лесно ще отмиваш маската хем и няма да ти се омазнява на втория ден косата от толкова масла.

така и ще правя вече,ама аз викам айде да сложа каквото имам ии днес пак ще трябва да мия косата пък уж гледам вече да я мия 2-3 пъти в седмицата..

Banned Мега фен
    така и ще правя вече,ама аз викам айде да сложа каквото имам ии днес пак ще трябва да мия косата пък уж гледам вече да я мия 2-3 пъти в седмицата..
    ако няма да излизаш, защо не си я оставиш ? вържи я ако не можеш да я понасяш и изчакай поне д утре .. здравей Colombia

Супер фен Аватара на psych0
    искам да ви се оплача
    получих алергична реакция от шампоана, цялата съм в пъпки-ръцете ми, лицето ми, гърба ми.. нещо ужасно еееееее
    не знам какво да правя, да ходя ли на лекар, защото ме е страх, че ще стане още по-зле или да изчакам няколко дена..
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    искам да ви се оплача
    получих алергична реакция от шампоана, цялата съм в пъпки-ръцете ми, лицето ми, гърба ми.. нещо ужасно еееееее
    не знам какво да правя, да ходя ли на лекар, защото ме е страх, че ще стане още по-зле или да изчакам няколко дена..
    изчакай 24 часа ако не се махнат или не избледнеят на 50% бягай при лекар !

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    искам да ви се оплача
    Какъв шампоан?
    Отивай на лекар според мен.

Супер фен Аватара на psych0
    Marion беше.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си