- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Добре,ама с 5мл течност дали ще ми стигне за цялата коса,т.е. за корените на цялата коса?И с какво нанасяте ампулата-с пръсти или с тея четки за боядисване?
Здрасти и от менПървоначално написано от titinkaa
) Аз като съм позлвала ампули ги слагам с пръсти,хубаво втривам в корените.Току що си направих маска от:
бадемово масло
оцет
кисело мляко
3 жълтъка
лимонов сок
ракия
хининова вода
Да видим какво ще стане) тоя път ще стоя до вечерта..щото попринцип стоя по 30 минути иили 1/2 часа..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
аз съм си купила едно шишенце за парфюм - от тези наливните парюми и шишенцата са малки.. там сипвах половината или цялата пръскам в корените на косата като разделям косата, за да може да напръскам навсякъде после разнасям с пръстчета все едно масажирам и готовоПървоначално написано от titinkaa
![]()
а момичета забравих да кажа.. след банята косата като ми беше мокра стана малко твърдичка, но сега е добре и с доста обем![]()
Когато я слагате на 2 пъти ,как съхранявате това ,което е останало за втория път?
Добра идея за шишенцето,не се бях сетила за него.Първоначално написано от FuCKkK13
ами сипваш я цялата в шишеце и пръскаш г/д. до половината другото остава в шишенцето и нищо му нямаПървоначално написано от ElManana
![]()
Препоръчайте ми спрей, шампоан или балсам, на който да е траен аромата. : )
Писах в една тема, но не ми отговориха и сега ще попитам тук.![]()
Ползвали ли сте някоя от тези маски? Ако сте, какво мислите? http://plamboy.com/beauty-formulasko...-c-81_159.html
Ето снимка след маската днес,и след като се подстригах самичка .. малко да ми подвити крайщата,но определено си е скъсена.И не обръщайте внимание на кърпата![]()
http://www.prikachi.com/images/402/3516402E.jpg
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
на мен от Шаума шампоана и балсама с отмиване косата ми миришеше после доста време.. на глис шампоаните миришат хубаво... и може след това спрейче на глис да си пръскаш и те миришат хубаво и ще ти стои ароматаПървоначално написано от victoriassecret1
![]()
не съм ги ползвалаПървоначално написано от sunshine01
![]()
Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
определено кълцах много,жал ми беше..но като гледам целия косъм до горе цъфнал как се ядосвамПървоначално написано от FuCKkK13
м/у днес стоях точно 2 часа с маската и според мен ефекта беше по-голям..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
колкото повече толкова повечеПървоначално написано от neeDaBosS
..и аз не търпя да ми е цъфнала някъде косата.. може 1 косъмче ама трябва да го отрежа, а ако са повече отивам да ми зимат връхчетата, но това е рядко .. пак ще порасне.. аз по-малко от 3 часа когато имам време не стоя
![]()
Аз днес си правих маска с:
хума
оцет
лим.сок
зехтин
бадемово масло
рициново масло
кис.мляко
стоях 3 часа
ии в маската си за коса капнах масло от пшеничен зародиш и сложих само на краищата стоях 5/6 мин ,ноо нещо косата ми стана много мазна и сега като я пипам забелязвам ,че не е измита хубаво,а уж се старах щото знам,че трудно се измиват маските..
Здравейте!=D>
![]()
Записвам се да изчета всичко,което сте постнали и ще пиша често,защото се инатересувам от темата!Четох,четох...очите ме заболяха,ако се задържа още малко може да си посрещна Джулай морнинг като нищо![]()
![]()
![]()
Уникални съветчета има...мерси
Айде и със здраве от мен!![]()
Ако косата ти е малко мазничка,нормално е да стане така.Прекалила си с маслата..зехтин,бадемово масло,рициново масло и пшеничен зародиш са си доста неща наведнъжПървоначално написано от djidji_to
![]()
Здравей и на теб,Colombia![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Защо не ги редуваш маската,един път си направи маска с едното,на следващия път с другото масло и така ги редувай,и хем по лесно ще отмиваш маската хем и няма да ти се омазнява на втория ден косата от толкова масла.Първоначално написано от djidji_to
![]()
така и ще правя вече,ама аз викам айде да сложа каквото имамии днес пак ще трябва да мия косата пък уж гледам вече да я мия 2-3 пъти в седмицата..
ако няма да излизаш, защо не си я оставиш ? вържи я ако не можеш да я понасяш и изчакай поне д утреПървоначално написано от djidji_to
.. здравей Colombia
![]()
искам да ви се оплача
получих алергична реакция от шампоана, цялата съм в пъпки-ръцете ми, лицето ми, гърба ми.. нещо ужасно еееееее
не знам какво да правя, да ходя ли на лекар, защото ме е страх, че ще стане още по-зле или да изчакам няколко дена..![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
изчакай 24 часа ако не се махнат или не избледнеят на 50% бягай при лекар !Първоначално написано от psych0
Какъв шампоан?Първоначално написано от psych0
Отивай на лекар според мен.
Marion беше.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me