.
Отговор в тема
Страница 16 от 61 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1516
    Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    дали зехтинът помага за сухи краища ?? ако има някой който е пробвал да ми каже

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Доколкото знам помага.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ОбичамШоколад пробвак да смесиш 1 лъжица зехтин с 1 лъжица мед (мисля,че така беше) и нанеси дадената смес само по краищата на косата! Помага!

Междудругото мисля,че си получила алергична реакция към шампоана, защото го използва толкова често. Всмисъл ти се "боядиса" с него само преди два дена. Може заради честата употреба се е появил проблема. Сега намажи засегнатите участъци обилно с крем здраве, а ако нямаш крем бочко и на сутринта ни алармирай! (:

Голям фен Аватара на Colombia
    ЕТО МЕ!

ДА КАЖА ОТНОСНО ОБРИВА ОТ ШАМПОАНА!
    Аз получих такъв от head and shoulders.И веднага ходих на лекар-изписа ми нещо за мазане(не помня какво точно).
    Но веднага спри употребата на шампоана и ако до утре не започне да изчезва с крем ''Здраве''иди на лекар!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    момичета не мислите ли, че темата трябва да стане важна, понеже във важната тема никой не пише ? .. а колкото до шампоана и аз съм на мнение 24 часа не минат ли отиваш веднага на лекар.. аз съм имала алергия от сапун ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    ЕТО МЕ!

ДА КАЖА ОТНОСНО ОБРИВА ОТ ШАМПОАНА!
    Аз получих такъв от head and shoulders.И веднага ходих на лекар-изписа ми нещо за мазане(не помня какво точно).
    Но веднага спри употребата на шампоана и ако до утре не започне да изчезва с крем ''Здраве''иди на лекар!
    eй избра ли си нещо от темата, което да направиш на твоята коса ? .. а и на по-задните страници бяхме казали че ще пускаме снимки на косите си пост-ни и ти една снимчица ако искаш

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    дали зехтинът помага за сухи краища ?? ако има някой който е пробвал да ми каже
    да така е.. зехтина и всяко едно масло .. препоръчвам ти от пшеничен зародиш, защото е и против цъфтеж.. а сухите краища цъфтят, но ако нямаш и зехтина е доста добър и помага доста

Оп!
    Аз моята коса съм я хлепала с какво ли не...Тривитаминол,кисело мляко,хининова вода,жълтък,алкохол,стимул нт на Икаров,бира...и каквото има в хладилника
    Обаче от много време нищо не съм и правила...всъщност само оня ден си направих маска с к.мляко и жълтък.Това беше.Обаче мисля сериозно да възобновя маските
    Ама искам първо да ида да ми вземат връхчетата и после да се мажа с маслата.(много се запалих по тия на Икаров-освен стимуланта)Тъкмо така ще започна всичко на чисто Иначе...сега ще ги измажа тия масла на косата и след няколко дена,ще ме офъкат Тц...след като се подстрижа ще е!До тогава само мляко и яйце.

А отнсоно снимките...то това хубаво ама кабела на апарата ми се прецака. Като мога ще кача.

..кажете някоя маска за сгъстяване на косата :П

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от merilin2
    ..кажете някоя маска за сгъстяване на косата :П
    прочела ли си темата ? .. ако не.. значи косата ако преди ти е била гъста и от преса или нещо подобно е оредяла - можеш да я сгъстиш с всякакви маски за подхранване.. но ако по рождение ти е рядка няма как.. може само да я накараш да изглежда по-добре, но не и да я сгъстиш.. препоръчвам ти маската с тривитаминола.. върни няколко страници назад и ще видиш ..

Защо не пробваш с Тривитаминол?
    Ето я и маската:

2с.л. тривитаминол,
    1с.л. мас,
    1с.л. оцет,
    1с.л. алкохол,
    2-3 капки газ (газта не се препоръчва за изрусявани момичета).

Естествено можеш да добавиш и други съставки,каквито са ти на сърце и смяташ,че са ОК за твоята коса

Аз слагам към съставките и кисело мляко.След това си слагам някаква найлонова шапка,отгоре хавлиена кърпа и понякога дори спя така.На сутринта я отмивам с малко повече шампоан.

Иначе пише,че трябва да се стои около 2 часа или повече.Колкото искаш.Но не я прави много често.Да речем 1 път в седмицата...поне според мен.

Също за сгъстяване и Хининовата вода май ще ти свърши работа.
    Пък може да си вземеш и Геритамин Нео.

Град
    Пловдив
    Ето и снимки от мен на косата ми:

преди-> http://prikachi.com/images/919/3521919f.jpg

сега-> http://prikachi.com/images/934/3521934Y.jpg

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    направих си маска със жълтък , мед и зехтин .. след малко ще си измия косата .. ако успея да го измия

Повече от фен
    titinkaa много ти е красива косата. За колко време ти порасна толкова?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    titinkaa много ти е красива косата. За колко време ти порасна толкова?
    Мерси,ми за няма и 1г.,г/д за 7-8 месеца успях да я пусна толкова,и сега я пускам още,искам да порасне още 10-15см.

titinkaa евала за косата!!!

Хора,снощи се чудих нещо...как ли действа прясното мляко на косата?За киселото ОК,но прясното...
    Трябва да пробвам

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Мацки, щом лайката изсветлява косата за мен е удоволетворяващо. Под каква форма трябва да я взема, как се приготвя?

Може ли да питам за добър шампоан за .. оформяне на къдрици или каквото и да е за тази цел. Косата ми е къдрава, но само в краищата на букли .. а аз искам ако е къдрава да е поне цялата..

She was broken ..

da pitam(sry 4e ne e na kirilica ama na toq komp nqma ) moje li da mi prepor14ate ne6to za mazna kosa i edna fr me pita za ne6to protiv p1rhot? 6te s1m blagodarna

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Титинка би ли сподели какви грижи полагаш за косата си, защото погледнах ето така щом отворих втората снимка Много ти е хубава и здрава косичката! Бих се радвала, ако помогнеш (:

Амарчето за мазна коса, можеш да си купиш хума на Джанкар (продава се в аптеките) и да си правиш маски с хума, защото принципно тази съставка има изсушаващо действие. Колкото за приятелката ти може да си вземе дълго коментираният Себорал Форте.Продава се отново в аптеките, до три лева е и помага при косопад или пърхот (:

Понеже не ми се четат 27 страници, да попитам за някоя домашна маска за заздравяване на косъма ? Чувала съм за коприва, но не знам нито как се приготвя нито нищо Косата ми е доста изтощена от преси, сешоари и т.н. , но за сега съм го понамалила и искам да пробвам някоя маска

Град
    Пловдив
    MegiBoOm

Първо,като почнах да си пускам косата започнах със Себорал форте-червения.Ползвах го някъде 2-3 месеца,и имаше ефект.След това си дадох малко почивка около месец без да я мажа с нищо.И след това чух за Тривитаминола и реших да пробвам,мажех се с него 2 пъти в седмицата,в началото го правех като маска с много продукти,но после не ми се занимаваше и мажех само тривитаминол без нищо друго към него.И така 1 месец се мажех,1 месец не се мажех,и така,иначе се пренаситва косата,защото в Тривитаминола има Витамин А,а именно той е източника на растежа,и ако се пренасити косата може да доведе до обратен ефект.Същевременно реших да пия и хапчетата Геритамин нео,от тях в началото имаше ефект върху косата ми,но после спря,и от него общо взето най-добър ефект видях върху ноктите и кожата.Та това е общо взето,с което най-много ми порасна косата,но и друго има.Ако искаш хубава и здрава коса с блясък и всичко останало е хубаво да започнеш да ползваш професионална козметика-шампоан и маска.Казвам го,защото от както почнах с такава козметика косата ми е повече от хубава на живо особенно на слънце много си личи.Ползвам маска за коса от фризьорката ми я поръчах-професионална е,но откакто я ползвам се родих,толкова хубава маска не бях ползвала до момента-16лв е,1л е,но вече я ползвам 8 месеца и имам за около още 1 месец.Шампоана също е страхотен,косата не ми се омазнява на втория ден,както с другите шампоани.И откакто го ползвам си мия косата 2 пъти в седмицата,изобщо не се замазнява като преди.Той пък е 13лв и е 1л.Не знам с него колко ще изкарам,защото и майка го ползва,но до момента вече 2 месеца го ползвам и още не съм стигнала до средата на бутилката.
    ТАКА,ЧЕ ХОРА,АКО ИСКАТЕ КРАСИВИ КОСИ,ПОЛЗВАЙТЕ КАЧЕСТВЕНА КОЗМЕТИКА!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PerFectGirl
    Понеже не ми се четат 27 страници, да попитам за някоя домашна маска за заздравяване на косъма ? Чувала съм за коприва, но не знам нито как се приготвя нито нищо Косата ми е доста изтощена от преси, сешоари и т.н. , но за сега съм го понамалила и искам да пробвам някоя маска
    Слагаш си копривата в една тенджера и я оставяш да поври. Като пусне цвят водата значи е готова и прецеждаш. Слагаш си я в някакъв съд и след баня поливаш косата без да я отмиваш. Останалата вода може да си я пресипеш в някакво шишенце или пулверизатор да си впръскваш в корените.

Значи тази вода я слагам само по краищата след баня, а след това може и в корените ?

Повече от фен
    Не е задължително само в краищата. Обливаш си цялата коса с водата и ако ти остане си я пресипваш в друг съд, за да можеш да си я впръскваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си