- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Тъкмо излизам от банята и да ви питам ако отворя ампулата и я използвам половината,после другата половина как да я съхранявам,къде да я сложа-в хладилник дали е добре да стои?
ами аз я сипвам цялата в шишенце за парфюм и пръскам половината, а другото го оставям на стайна температура, но не на слънце...Първоначално написано от titinkaa
...
мерси .. а защо не си снимаш косата сега и след маските след около 3 месеца примерно.. и качиш двете снимки след 3/4 месеца колкото решиш да видим разликатаПървоначално написано от screamst
.. ако искаш де
![]()
м/у първия път не бях доволна от кокосовото масло, но това, че косата ми стана гадна може и да е било от друго .. сега следващите 2 пъти (понеже единия път не сложих) косата ми стана много хубава дано да е от кокосовото масло ...Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
а забравих да ви кажа.. купих си жълтия флуид на Глис 7 масла против накъсване какъвто е и шампоана ми и дано има ефект![]()
п.с. много хубаво мирише![]()
FuCKkK13 супер,кажи след няколко напръскавания как ти се отразява на косата!![]()
Сега аз да попитам за маслата за коса,че май започнах да се обърквам...
Има ли значение какви са.Например бадемово,кокосово и т.н. или другия вид както се в водят етерични-лавандулово,лимоново...
И всички ли масла стават за маски?
Ниастина се обърках.
Я кажете![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
добре.. ами за маслата... всички масла ще се отразят добре на косата, но някой си имат определено действие.. например масло от жожоба прави косата еластична и обемна.. масло от пшеничен зародиш помага за цъфтежите, бадемовото масло най-много подсилва косата да расте..кокосовото помага за пърхот и може да се използва като балсам - няколко часа преди да измиете косата, но ние го слагаме в маските.. добро е за изтощена косата.. сега точно не мога да се сетя за др. ако някой се сеща да казва.. но според мен всяко едно масло е полезно както за косата така и за кожата, но някой са по полезни за косата други за кожата и така.. а сега се сетих.. маслото от авокадо съдържа същите витамини които ги има в тривитаминола, но в по-малки количества, но също е полезно за косата.. сусамовото масло също, но забравих за какво беше.. ако някой друг се сеща да казва.. а за другите.. лимоново мисля че може, защото лимона се отразява добре на косата... мисля че бях чела маска за коса с масло от лавандула, но не съм много сигурна..Първоначално написано от Colombia
.. и другите момичета да казват каквото знаят за маслата
![]()
![]()
Здравейте! Днес си купих масло от пшеничен зародиш на Икаров и спрея на Балеа с УВ защита. След 2 седмици съм на море и искам да си пазя косата възможно най-много от слънцето. После, след като се върна, ако няма нужда от подстригване, може би ще си взема и аз бадемово масло, за да порасне още малко.![]()
колко си го взе че и аз искам да го пробвам казаха ми че е хубавПървоначално написано от pressiana
![]()
добре.. и да кажеш доволна ли си от спрея,маслото и моретоПървоначално написано от pressiana
.. знам че не е по темата (извинявам се) , но къде ще ходиш на море.. ?
![]()
FuCKkK13, до Китен ще съм.![]()
sLaDkagRe6ka, спреят струваше 4лв. Като пробвам нещата, ще ви кажа дали имат ефект. А утре ще си правя банята с лайка за пръв път /дано да е слънчево/, и за нея ще кажа.![]()
Да кажа какво направих относно ампулата....Имах 2 пръста течност от Себорала и сипах всичката ампула в него,разклатих го добре,и си напръсках косата в корените.Имам за още 1 път.![]()
На каква цена е? Днес си купих тривитаминол..мисля да си направя маска от ракия,тривитаминол,жълтък и кис.мляко и да преспя с неяПървоначално написано от FuCKkK13
Проблема ми е ,че попринцип като правя маски с тривитаминол мноого ми се втвърдява косата..на 1вия час сигурно е адски твърда,не си представям какво ще стане ако я оставя така цели 24 часа
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^Щом е така не стой повече от 2 часа и се измий.
Момичета за колко пъти ви стига Себорала ?![]()
Явно и на мен ще ми стигне за толкова... Впръсквала съм си едва 2 пъти и вече ми е на половината...Първоначално написано от titinkaa
Странно, но моят себорал не мога да го впръсквам, защото е в шишенце с отворче ;/
иначе аз сега в края на юли съм на море и все още не съм започнала да я подхранвам, а и не мисля, защото моята коса е в изряден вид...Ползвам био шампон и балсам, след баня впръсквам хининова вода, не я суша, а ако трябва да я суша или изправям или къдря ползвам предпазни средстваСега щом ми свършат био глупостите, започвам с нещата на балеа против слънце, които си купих и такам (:
MegiBoOm
То по принцип е в такова шишенце с отворче,но аз си го пресипвам в друго с пулвенизатор,по равномерно се нанася,а и е по удобно.
А откъде мога да взема празно шише с пулверизатор?
Доообре.Относно маслата изяснихме темата![]()
![]()
![]()
Сега ще изчакакм фризиорката ми да е на линия,ще се подстрижа и започвам с маските.![]()
Хммм...ами от някой празен парфюм да речем?Измии го хубаво и такаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Лошото е,че сега нямам празен или привършващ парфюм. Нищо след като изхабя хининовата вода, смятам да започна със себорала и да го нанасям с тампон в корените! (:
и аз съм на китен на 22.07Първоначално написано от pressiana
![]()
Пулверизатори има в обикновените магазини по лев; хининовата вода на "Милва" също върви с пулверизатор или пък от някой спрей.