.
Отговор в тема
Страница 19 от 61 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1516
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Тъкмо излизам от банята и да ви питам ако отворя ампулата и я използвам половината,после другата половина как да я съхранявам,къде да я сложа-в хладилник дали е добре да стои?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Тъкмо излизам от банята и да ви питам ако отворя ампулата и я използвам половината,после другата половина как да я съхранявам,къде да я сложа-в хладилник дали е добре да стои?
    ами аз я сипвам цялата в шишенце за парфюм и пръскам половината, а другото го оставям на стайна температура, но не на слънце... ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от screamst
    аз редовно си чета темата и съм се зарибила и аз да си правя домашни маски ^^ отразяват ми се много добре, сега се чудя дали да не почна да си я правя маската с тривитаминола...
    FuCKkK13 не си единстжена, и аз не видях никакъв ефект от хининовата вода и хининовия шампоан оххх много искам дълга коса.. та това е, ще продължавам да следя темата

пс: страхотни коси имате момичета :]
    мерси .. а защо не си снимаш косата сега и след маските след около 3 месеца примерно.. и качиш двете снимки след 3/4 месеца колкото решиш да видим разликата .. ако искаш де

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Цитирай Първоначално написано от Ani777
    Дълго четох темата. Видях предложението със снимките и мисля да се включа и аз.
    http://storage1.album.bg/47c/28591_1...2_23623252.jpg Преди

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3635251_n.jpg Сега

Косата ми порасна много бързо за съвсем кратък период от време, благодарение на хининовия шампоан и хининовата вода.
    Извинявай,но как ТОВА момиче от снимките което си пуснала,ще прилича на ТОВА момиче за което се представяш в темата 'как бяхте на бала си' там си пуснала тази снимка http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3413376_n.jpg и още доста..сега открих,че снимките са на sweetybebi,от темата http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#8846194 ? Също така си пуснала снимки с вашия бански http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5280958_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6147410_n.jpg

Не е хубаво да се крадат снимки..и за да не е спам ще кажа,че съм много доволна от кокосовото масло )
    м/у първия път не бях доволна от кокосовото масло, но това, че косата ми стана гадна може и да е било от друго .. сега следващите 2 пъти (понеже единия път не сложих) косата ми стана много хубава дано да е от кокосовото масло ...

Banned Мега фен
    а забравих да ви кажа.. купих си жълтия флуид на Глис 7 масла против накъсване какъвто е и шампоана ми и дано има ефект
    п.с. много хубаво мирише

Голям фен Аватара на Colombia
    FuCKkK13 супер,кажи след няколко напръскавания как ти се отразява на косата!

Сега аз да попитам за маслата за коса,че май започнах да се обърквам...
    Има ли значение какви са.Например бадемово,кокосово и т.н. или другия вид както се в водят етерични-лавандулово,лимоново...
    И всички ли масла стават за маски?

Ниастина се обърках.

Я кажете
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    FuCKkK13 супер,кажи след няколко напръскавания как ти се отразява на косата!

Сега аз да попитам за маслата за коса,че май започнах да се обърквам...
    Има ли значение какви са.Например бадемово,кокосово и т.н. или другия вид както се в водят етерични-лавандулово,лимоново...
    И всички ли масла стават за маски?

Ниастина се обърках.

Я кажете
    добре.. ами за маслата... всички масла ще се отразят добре на косата, но някой си имат определено действие.. например масло от жожоба прави косата еластична и обемна.. масло от пшеничен зародиш помага за цъфтежите, бадемовото масло най-много подсилва косата да расте..кокосовото помага за пърхот и може да се използва като балсам - няколко часа преди да измиете косата, но ние го слагаме в маските.. добро е за изтощена косата.. сега точно не мога да се сетя за др. ако някой се сеща да казва.. но според мен всяко едно масло е полезно както за косата така и за кожата, но някой са по полезни за косата други за кожата и така.. а сега се сетих.. маслото от авокадо съдържа същите витамини които ги има в тривитаминола, но в по-малки количества, но също е полезно за косата.. сусамовото масло също, но забравих за какво беше.. ако някой друг се сеща да казва.. а за другите.. лимоново мисля че може, защото лимона се отразява добре на косата... мисля че бях чела маска за коса с масло от лавандула, но не съм много сигурна.. .. и другите момичета да казват каквото знаят за маслата

Супер фен Аватара на pressiana
    Здравейте! Днес си купих масло от пшеничен зародиш на Икаров и спрея на Балеа с УВ защита. След 2 седмици съм на море и искам да си пазя косата възможно най-много от слънцето. После, след като се върна, ако няма нужда от подстригване, може би ще си взема и аз бадемово масло, за да порасне още малко.

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Здравейте! Днес си купих масло от пшеничен зародиш на Икаров и спрея на Балеа с УВ защита. След 2 седмици съм на море и искам да си пазя косата възможно най-много от слънцето. После, след като се върна, ако няма нужда от подстригване, може би ще си взема и аз бадемово масло, за да порасне още малко.
    колко си го взе че и аз искам да го пробвам казаха ми че е хубав

Banned Мега фен
    добре.. и да кажеш доволна ли си от спрея,маслото и морето .. знам че не е по темата (извинявам се) , но къде ще ходиш на море.. ?

Супер фен Аватара на pressiana
    FuCKkK13, до Китен ще съм.
    sLaDkagRe6ka, спреят струваше 4лв. Като пробвам нещата, ще ви кажа дали имат ефект. А утре ще си правя банята с лайка за пръв път /дано да е слънчево/, и за нея ще кажа.

Град
    Пловдив
    Да кажа какво направих относно ампулата....Имах 2 пръста течност от Себорала и сипах всичката ампула в него,разклатих го добре,и си напръсках косата в корените.Имам за още 1 път.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    а забравих да ви кажа.. купих си жълтия флуид на Глис 7 масла против накъсване какъвто е и шампоана ми и дано има ефект
    п.с. много хубаво мирише
    На каква цена е? Днес си купих тривитаминол..мисля да си направя маска от ракия,тривитаминол,жълтък и кис.мляко и да преспя с нея Проблема ми е ,че попринцип като правя маски с тривитаминол мноого ми се втвърдява косата..на 1вия час сигурно е адски твърда,не си представям какво ще стане ако я оставя така цели 24 часа
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    Пловдив
    ^Щом е така не стой повече от 2 часа и се измий.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Момичета за колко пъти ви стига Себорала ?

Град
    Пловдив
    ^На мен ми стига за 4-5 пръскания.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^На мен ми стига за 4-5 пръскания.
    Явно и на мен ще ми стигне за толкова... Впръсквала съм си едва 2 пъти и вече ми е на половината...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Странно, но моят себорал не мога да го впръсквам, защото е в шишенце с отворче ;/

иначе аз сега в края на юли съм на море и все още не съм започнала да я подхранвам, а и не мисля, защото моята коса е в изряден вид...Ползвам био шампон и балсам, след баня впръсквам хининова вода, не я суша, а ако трябва да я суша или изправям или къдря ползвам предпазни средства Сега щом ми свършат био глупостите, започвам с нещата на балеа против слънце, които си купих и такам (:

Град
    Пловдив
    MegiBoOm
    То по принцип е в такова шишенце с отворче,но аз си го пресипвам в друго с пулвенизатор,по равномерно се нанася,а и е по удобно.

Град
    Света На Мечтите
    А откъде мога да взема празно шише с пулверизатор?

Доообре.Относно маслата изяснихме темата
    Сега ще изчакакм фризиорката ми да е на линия,ще се подстрижа и започвам с маските.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    А откъде мога да взема празно шише с пулверизатор?
    Хммм...ами от някой празен парфюм да речем?Измии го хубаво и така

Град
    Света На Мечтите
    Лошото е,че сега нямам празен или привършващ парфюм. Нищо след като изхабя хининовата вода, смятам да започна със себорала и да го нанасям с тампон в корените! (:

Banned Мега фен
    FuCKkK13, до Китен ще съм.
    sLaDkagRe6ka, спреят струваше 4лв. Като пробвам нещата, ще ви кажа дали имат ефект. А утре ще си правя банята с лайка за пръв път /дано да е слънчево/, и за нея ще кажа.
    и аз съм на китен на 22.07

Повече от фен
    Пулверизатори има в обикновените магазини по лев; хининовата вода на "Милва" също върви с пулверизатор или пък от някой спрей.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си