.
Отговор в тема
Страница 2 от 61 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1516
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    На cristian of roma имам професионална маска за коса със сусамово семе,купих я от фризьорката ми и е 1л.Ползвам я вече 7-8 месеца и имам още за около месец-месец и половина.16лв беше,но си заслужава парите,а и е икономична,като я свърша ще си поръчам пак на тая марка само че с нещо друго да не е една и съща.

Значи ампулите са коса на Денис с пчелно млечице са за растеж?!
    ами да..аз съм си купувала..от тях и бях доволна..но аз най-вече ги взех за подсилване на косата ...като ходя на море и нямам време да правя домашни маски ще си взема тази която ти ползваш

Срещу омазняване разбъркайте 1 яйце с 50 г. кисело мляко и нанесете върху вече измитата коса. Останете с маската 5 минути и отмийте с хладка вода. Хладката вода е задължителна, тъй като с гореща белтъкът на яйцето ще се пресече и ще остане в косата.

някой да си е правил тази маска или, ако може, да ми препоръчате друга пак против омазняване?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
    Срещу омазняване разбъркайте 1 яйце с 50 г. кисело мляко и нанесете върху вече измитата коса. Останете с маската 5 минути и отмийте с хладка вода. Хладката вода е задължителна, тъй като с гореща белтъкът на яйцето ще се пресече и ще остане в косата.

някой да си е правил тази маска или, ако може, да ми препоръчате друга пак против омазняване?
    и двете неща ги слагам в маската (от яйцето само жълтъка) .. ами това са изсушаващи продукти..както хумата,оцета,ракията.. ако ти е много мазна косата можеш към тази маска да прибавиш и оцет..но за да не ти се изсуши много ..можеш да сложиш малко бадемово масло.. и маската ще ти е кисело мляко,оцет,жълтък и малко бадемов масло..от яйцето слагай само жълтъка, защото той е полезен за косата..

I ♥ machoka Супер фен
    Майко мила,сега излизам от банята..Е няма такова животно като тая свинска мас.Повече от ужасен мирис,не изтърпях и 30 минути и влязох в банята.Имах чувството,че ще се издрайфам честно. Между другото тривитаминола ми е свършил Намерих някакво ризиново масло,ноо..е от 2004г. nice,a? В прочем последно време все си мисля,че тормозя много косата си.Значи домашна маска,шампоан,премиване с билки,балсам,маска,още една маска от друг вид.Като изляза я подсушавам и слагам хин.вода в корените.После бадемово масло и в корените и в крайщата,после един балсам за лесно разресване на Евтерпа,след което онова розовото на Лореал.А и да не забравяме спрея на глис от серията 19 repair.Имам чувството,че твърде много я клепам
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Майко мила,сега излизам от банята..Е няма такова животно като тая свинска мас.Повече от ужасен мирис,не изтърпях и 30 минути и влязох в банята.Имах чувството,че ще се издрайфам честно. Между другото тривитаминола ми е свършил Намерих някакво ризиново масло,ноо..е от 2004г. nice,a? В прочем последно време все си мисля,че тормозя много косата си.Значи домашна маска,шампоан,премиване с билки,балсам,маска,още една маска от друг вид.Като изляза я подсушавам и слагам хин.вода в корените.После бадемово масло и в корените и в крайщата,после един балсам за лесно разресване на Евтерпа,след което онова розовото на Лореал.А и да не забравяме спрея на глис от серията 19 repair.Имам чувството,че твърде много я клепам
    ами свинската мас като я стопиш не трябва много да я топлиш, защот почва да мирише на гранясало .. а и да...колкото и почивки да правиш това което си описала е според мен прекалено много..то грижи..ама от толкова много ще вземат да имат обратен ефект..слагай само домашна маска от маските..това с билките може да го правиш през почивките от домашни маски..като почиваш от домашни маски слагай едната от др. които слагаш и отмивай с билки..просто толкова неща не е много хубаво..аз сега бях в почивка и слагах купена маска,себорал форте и масло от пшеничен зародиш по краищата..като правя домашни маски същото, но без купената маска..и от време на време и аз слагам това на глис.. имам го същото

I ♥ machoka Супер фен
    Как да я топя? :О Бях си взела от село няколко шишета и направо изсипах нищо не съм топила .. ;дд аз попринцип не почивам от маските.Почивах когато главно правех с тривитаминол,но от доста време не съм почивала
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Как да я топя? :О Бях си взела от село няколко шишета и направо изсипах нищо не съм топила .. ;дд аз попринцип не почивам от маските.Почивах когато главно правех с тривитаминол,но от доста време не съм почивала
    ами моята е една такава малко твърда и я топя... ми не знам..понякога свинската мас мирише така..защо не си вземеш др.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Как изобщо я отми тази мас? Аз преди си бях добавила в маската и една седмица косата ми беше ужасна. По-добре бадемово масло...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

I ♥ machoka Супер фен
    Ами още като се намазах разбрах,че няма да я бъде тая и влязох направо в банята.Сигурно 4-5 пъти обилно шампоан да съм сложила..и имам чувството,че пак мирише.Напоследък направо не издържам на миризмите от разните му оцети и глупости.Чак ми се повдига,че и косата ми след това вони ужасно.Май ще спирам вече с домашните маски,ще си купя само тривитаминол и ще го втривам в корените.Също така се колебая между ампулите на Денис и тези на Урти Комплекс..някой нещо мнение?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Интересно, че FuCKkK13 си направи тема за косата и предвид нейният опит, който тя твърди, че има с поддържането на косата НЕ знае, че:

1. Ако искаш да помогнеш на момичетата им сподели, ЧЕ свинската мас се топи във всеки случай, дори да не бъде обезсолявана!
    2. Най-важното за косата е свинската мас ДА БЪДЕ обезсолена. Както би трябвало да знаете, солта влияе много изтощаващо за косата и я прави суха, затова след море косите ни са изтощени.
    Обезсоляването става така:
    Взема се известно количество свинска мас /напр. 1 ч.ч./ и се слага в съд с повече вода. Слага се да заври и се засичат 30 мин след завирането. Изчаква се да изстине хубаво, така че да се втвърди отново маста и се обира с лъжица- самата мас става като капак върху водата. Маста е вече съвсем обезсолена- солта е заминала във водата.
    Чак тогава маста се слага в маската с конските витамини. Ако не го направите по един от двата начина няма да има никакъв положителен ефект върху косата ви. Маста никога не се слага в твърдо агрегатно състояние!!! Винаги трябва да е течна , защото иначе се получава онзи гаден ефект, който се е получил при две от момичетата, косата едва се измива и става мазна, и отвратителна.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

I ♥ machoka Супер фен
    От майка ми знам,че се топеше някак си ама кой да се сети да го направи..както и да е добре,че си измих косата веднага.Да ви попитам сега,вие имате ли проблеми с мириса на продуктите? В смисъл..като смеся всичко и става просто някаква каша.Преди беше някаква лека миризма,но днес..необяснимо гадно миришеше.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Интересно, че FuCKkK13 си направи тема за косата и предвид нейният опит, който тя твърди, че има с поддържането на косата НЕ знае, че:

1. Ако искаш да помогнеш на момичетата им сподели, ЧЕ свинската мас се топи във всеки случай, дори да не бъде обезсолявана!
    2. Най-важното за косата е свинската мас ДА БЪДЕ обезсолена. Както би трябвало да знаете, солта влияе много изтощаващо за косата и я прави суха, затова след море косите ни са изтощени.
    Обезсоляването става така:
    Взема се известно количество свинска мас /напр. 1 ч.ч./ и се слага в съд с повече вода. Слага се да заври и се засичат 30 мин след завирането. Изчаква се да изстине хубаво, така че да се втвърди отново маста и се обира с лъжица- самата мас става като капак върху водата. Маста е вече съвсем обезсолена- солта е заминала във водата.
    Чак тогава маста се слага в маската с конските витамини. Ако не го направите по един от двата начина няма да има никакъв положителен ефект върху косата ви. Маста никога не се слага в твърдо агрегатно състояние!!! Винаги трябва да е течна , защото иначе се получава онзи гаден ефект, който се е получил при две от момичетата, косата едва се измива и става мазна, и отвратителна.
    всичко това го знам.. това че не съм споменала не означава че не го знам .. а и аз казах че си топя мастта - защо да не го знам .. и както виждаш нямам проблем с мастта - което означава, че знам всичко казано от теб..а и направих темата взаимно да си помагаме - не съм казала че знам всичко за косата-никой не може да знае всичко за косата, все пак човек се учи през целия си живот , но знам доста неща

Banned Мега фен
    ей забравихме темичката...

I ♥ machoka Супер фен
    Аз вече реших,ще я премивам само с лайка и майчин лист И само за балслам ще слагам 1-2 яйца докато съм в банята...
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Аз вече реших,ще я премивам само с лайка и майчин лист И само за балслам ще слагам 1-2 яйца докато съм в банята...
    ами добре..само да ти кажа, че лайката изсветлява косата..аз сряда ще си правя маска с тривитаминол, но си купих и кокосово масло - ще споделя добре ли ми се е отразило на косата

I ♥ machoka Супер фен
    хих,това не ме плаши ;д косата ми е пребоядисвана сигурно 1470923898742 пъти с черна къна така,че силно се съмнявам да ми изсветли косата споделяй после наблюдения от кокосовото масло..края на седмицата се очертава да си купя тривитаминол,ампули урти-комплекс и още нещо..може да е или кокосово масло или бадемово ..че ми свърши ;д както и стимулант за коса на икаров :P
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    хих,това не ме плаши ;д косата ми е пребоядисвана сигурно 1470923898742 пъти с черна къна така,че силно се съмнявам да ми изсветли косата споделяй после наблюдения от кокосовото масло..края на седмицата се очертава да си купя тривитаминол,ампули урти-комплекс и още нещо..може да е или кокосово масло или бадемово ..че ми свърши ;д както и стимулант за коса на икаров :P
    естествено, че ще споделя..аз сега стимулант за коса на икаров нямам.. имам кокосово,бадемово и масло от пшеничен зародиш и ми стигат .. като свършат ще си взема стимулант за коса на Икаров, че от 2 месеца някъде нямам

Град
    София
    Здравейте и от мен По принцип косата ми е чуплива/къдрава/непокорна и не подлежи на дресировка. За да я укротявам максимално, използвам течни кристали на Victoria (има ги в ДМ), хининова вода, един страхотен серум за къдрици, който открих наскоро - на BioPharma и това, което препоръчвам с две ръце - минерално олио на Saphir !!
    Единствената маска, която си правя е с жълтък и витамин А
    “Не е защото нещата са трудни и ние не посмяваме,
    а защото ние не смеем да направим нещата трудни!"

I ♥ machoka Супер фен
    ^Здрасти,ще споделиш ли каква е тази маска? Отразява ли се добре на косата ти?
    Оф ма*ка му..много мразя така да става.Слагам един милион неща (флуиди) уж косата ми да стои правя (и след като съм я минала перф. с пресата) и на другия ден приличам на разплетена кошница !!! Препоръчайте ми нещо
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Имам няколко въпроса:
    1. Ампулите на Денис къде мога да ги намеря ? Търсих вече в няколко аптеки и козметични магазини и все не ги намирам... (От София съм)
    2. В оригиналната маска с тривитаминол се слага газ... За какво помага той ?
    3. Наистина ли това Себорал Форте изсушава косата (аз съм със суха коса) ии кой от двата трябва да си взема за по-бърз разтеж (синия или червения) ?

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Имам няколко въпроса:
    1. Ампулите на Денис къде мога да ги намеря ? Търсих вече в няколко аптеки и козметични магазини и все не ги намирам... (От София съм)
    3. Наистина ли това Себорал Форте изсушава косата (аз съм със суха коса) ии кой от двата трябва да си взема за по-бърз разтеж (синия или червения) ?
    При нас в аптеките ги има..2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.Обаче ако си с руса коса (обезцветена) ще ти изгори малко или много косата..за себорал форте незнам.Иаз ще чакам отговор,заинтригува ме.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    София
    neeDaBosS , а ти от къде си ?

Banned Мега фен
    ^Здрасти,ще споделиш ли каква е тази маска? Отразява ли се добре на косата ти?
    Оф ма*ка му..много мразя така да става.Слагам един милион неща (флуиди) уж косата ми да стои правя (и след като съм я минала перф. с пресата) и на другия ден приличам на разплетена кошница !!! Препоръчайте ми нещо
    защо не си вземеш някое кремче..не мога да ти препоръчам, защото аз не ползвам (косата ми стои и къдрава и права ДО СЛЕДВАЩОТО ИЗМИВАНЕ) или да си сложиш пияна на мокра коса, но не много, за да не сти стане на клечки .. ами някой друг да ти помогне, защото аз рядко си изправям косата, а както ти казах тя си стои както й кажа

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Имам няколко въпроса:
    При нас в аптеките ги има..2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.Обаче ако си с руса коса (обезцветена) ще ти изгори малко или много косата..за себорал форте незнам.Иаз ще чакам отговор,заинтригува ме.
    ами от аптеките явно просто не си попаднала на такава която да има..а ако другите аптеки са ти много на далече, защо не кажеш да ти донесат - едва ли ще ти откажат... извинявай, но не съм от София и не мога да ти кажа точен адрес..за газта neeDabosS ти каза..себорал форте изсушава косата, но има ефект..аз ти препоръчвам червения..а ако толкова ти е суха косата, си слагай масло по краищата (от пшеничен зародиш ти препоръчвам, защото помага за цъфтежи, а сухите коси по принцип цъфтят ) .. ами дано съм ти помогнала

Град
    София
    FuCKkK13 , а каква всъщност е разликата между червения и синия Себорал ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си