.
Отговор в тема
Страница 21 от 61 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1516
    Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    FuCKkK13, днес беше 8-ия път в който си слагам ампула... И просто ефект невиждам, освен, че косата ми мирише покъртително... Ампулите са на Linea Bio. По принцип доскоро ползвах кристалите на тази марка и бях много доволна. Както бях споменала по-назад в темата, търсих ампулите на Денис къде ли не и не ги намирам.
    А относно днешната маска: Стоях 5 часа с нея, тъй като на 3-ия час вече нямаше и помен от слънцето И неможах да си направя това с лайката... Иначе от маската съм много доволна.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    FuCKkK13, днес беше 8-ия път в който си слагам ампула... И просто ефект невиждам, освен, че косата ми мирише покъртително... Ампулите са на Linea Bio. По принцип доскоро ползвах кристалите на тази марка и бях много доволна. Както бях споменала по-назад в темата, търсих ампулите на Денис къде ли не и не ги намирам.
    А относно днешната маска: Стоях 5 часа с нея, тъй като на 3-ия час вече нямаше и помен от слънцето И неможах да си направя това с лайката... Иначе от маската съм много доволна.
    ами не знам.. може да не ти действат, макар че ме съмнява, защото ампулите са доста концентрирани.. ами спри ги щом не виждаш ефект и си купи на Денис.. аз от Денис и Ревалид съм доволна

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Щом не намираш ампулите на Денис,тогава попитай в аптеката до вас дали не може да ти ги поръчат и да ти ги доставят.Не вярвам да са 8-10 ампули повече от 13-14лв.В Пловдив една ампула е 1.30лв,10 ампули са 13лв,поне в аптеката до нас де,за другите аптеки нз по колко вървят.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Щом не намираш ампулите на Денис,тогава попитай в аптеката до вас дали не може да ти ги поръчат и да ти ги доставят.Не вярвам да са 8-10 ампули повече от 13-14лв.В Пловдив една ампула е 1.30лв,10 ампули са 13лв,поне в аптеката до нас де,за другите аптеки нз по колко вървят.
    ами да г/д. са по толкова.. мисля е тази за косопад беше 1.48 лв . на баща ми яко не се лъжа..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз днес в един козметичен тази с пчелно млечице я намерих за 1,50 и сега след като ми свършат био глупостите ще си накупя 4 ампули (за целия месец), които излизат 6лв. и започвам подхранване

Иначе след като се изкъпя и после подсуша косата с кърпа и впръскам хининовата вода, след това ли се нанася съдържанието или?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Аз днес в един козметичен тази с пчелно млечице я намерих за 1,50 и сега след като ми свършат био глупостите ще си накупя 4 ампули (за целия месец), които излизат 6лв. и започвам подхранване

Иначе след като се изкъпя и после подсуша косата с кърпа и впръскам хининовата вода, след това ли се нанася съдържанието или?
    Еми както искаш,може и на мокра коса,може и на влажна.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Искам да ми помогнете ако можете,защото не знам точно какъв тип ми е косата и от какво се нуждае,ако изобщо се нуждае от нещо де,не знам какъв тип шампоан да си купувам,не ми е тънка,нито мазна,но не знам суха ли е,изтощена ли е ? Вие как мислите?
    http://www.prikachi.com/images/185/3534185w.jpg
    http://www.prikachi.com/images/198/3534198V.jpg (Това ми е естествената,наресана.)

Град
    Света На Мечтите
    Нещо не те разбрах

имам предвид, дали ще има ефект, ако впръскам хининовата вода и след 5 минутки нанеса съдържанието на ампулата?

Град
    Пловдив
    Нещо не те разбрах

имам предвид, дали ще има ефект, ако впръскам хининовата вода и след 5 минутки нанеса съдържанието на ампулата?
    Не бе няма проблем да ги нанасяш така както казваш.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Искам да ми помогнете ако можете,защото не знам точно какъв тип ми е косата и от какво се нуждае,ако изобщо се нуждае от нещо де,не знам какъв тип шампоан да си купувам,не ми е тънка,нито мазна,но не знам суха ли е,изтощена ли е ? Вие как мислите?
    http://www.prikachi.com/images/198/3534198V.jpg (Това ми е естествената,наресана.)
    Еми така не можем да ти кажем каква ти е косата без да сме я пипнали.Опитай се сама да определиш каква е,или като идеш на фризьор,питай нея тя ще ти каже.

Голям фен Аватара на Colombia
    Ей момичета,да ви препоръчам нещо!

Ето този шампоан-КАТРАНЕН на фирма Сара.Струва 1.50!!!

Води се:Катранен шампоан обогатен с Витамин F за всеки тип коса страдаща от пърхот

http://tives.hit.bg/new.htm -този най я дясно на горния ред!

А,действа....уникално добре.Ползвам го когато си правя маска с масла и к.мляко и т.н.Нанасям го само веднъж,разпенвам добре и отмивам.Премахва иделано всичко от косата.След това се минавам с моя на ЕЛСЕВ с Цимент серамид.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    ами така не може да ти помогнем.. като си я пипнеш ако я усещаш суха значи е суха.. ако не я усещаш суха може би ти е нормална, щом и мазна не ти е.. изтощена не знам.. на снимките изглежда жива, но все пак от едни снимки малко трудно... кажи какво използваш - преси,маши,лакове,вакси и т.н. от колко време и може да предположим г/д. дали е изтощена.. но въпреки това ти си я познаваш най-добре и ти трябва да си я усещаш каква е и понякога от какво има нужда.. ако не можеш да прецениш както казаха преди мен.. питай фризьорката си

Град
    Света На Мечтите
    Вземи ни разкажи всичко подробно за косата си, а ние ще се опитаме да помогнем! (:

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Ей момичета,да ви препоръчам нещо!

Ето този шампоан-КАТРАНЕН на фирма Сара.Струва 1.50!!!

Води се:Катранен шампоан обогатен с Витамин F за всеки тип коса страдаща от пърхот

http://tives.hit.bg/new.htm -този най я дясно на горния ред!

А,действа....уникално добре.Ползвам го когато си правя маска с масла и к.мляко и т.н.Нанасям го само веднъж,разпенвам добре и отмивам.Премахва иделано всичко от косата.След това се минавам с моя на ЕЛСЕВ с Цимент серамид.
    ами сега имам 2 шампоана у нас.. след това съм се зарекла да си взема хининов и след него може този да пробвам ако го има в аптеката

Banned Мега фен
    Вземи ни разкажи всичко подробно за косата си, а ние ще се опитаме да помогнем! (:
    +1

Ами честно да си кажа преди почти всекидневно си изправях косата,обаче не ми е падала,не съм и видяла и да се изтощава кой знае колко..маскии правя си тривитаминол,почти съм привършила шишенцето обаче някак си не виждам ефект хининов шампоан-омазнява ми се от него,напоследък започнах да си купувам ампули,вече потретвам една от тях-на Bio Oil с кератин за дълбоко възстановяване без отмиване,освен че цяла седмица ми мирише много хубаво,а и някак ми става по-мека,и мисля че това. Не знам..искам по някакъв начин да си я сгъстя още,казват ми че е достатъчно гъста,обаче аз искам повече,но за съжаление тривитаминолът и хининът не ми помагат искам и да ми е по-мека и блестяща..

Град
    Света На Мечтите
    От два стола, та на земята.
    Щом в момента сама казваш,че ти е достатъчно гъста, значи недей да я насилваш повече.
    Колкото до тривитаминола, щом го свършиш го спри и направи една дълга почивка, защото щом не ти действа, явно имаш в достатъчно количество от дадените витамини!
    Кажи ни какви продукти в момента ползваш за нея?

Повече от фен
    Добре ли е, ако си направя маска с тривитаминол за през нощта?

От два стола, та на земята.
    Щом в момента сама казваш,че ти е достатъчно гъста, значи недей да я насилваш повече.
    Колкото до тривитаминола, щом го свършиш го спри и направи една дълга почивка, защото щом не ти действа, явно имаш в достатъчно количество от дадените витамини!
    Кажи ни какви продукти в момента ползваш за нея?
    Шампоан Elseve Color vive и ампулата,за която споменах и вече супер рядко я горя,на опашка си ходя.

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Добре ли е, ако си направя маска с тривитаминол за през нощта?
    Ха и аз това се чудех...
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Голям фен Аватара на Colombia
    Аз съм го правила това!Няма никакъв проблем!Действа много добре на косата ми
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Света На Мечтите
    За стоенето през нощта не е много препоръчително, защото съм чела,че на сутринта момичетата имат паднали кичури коса, заради многото време отделено с маската.

Иначе bloodymirror защо не си вземеш цялата серия на http://www.gliss.bg/index.php?id=5261. Мисля,че много добре ще ти се отрази, а и същевременно си дай почивка от всякакви други маски,масла и прочие. (:
    А ако нямаш пари да вземеш всичко накуп, започни сега докато ползваш другите неща, да си купуваш по нещо от серията и след време ще ги имаш всичките!

Повече от фен Аватара на mine
    Хейй.. Искам да си правя "студено къдрене"
    Та.. чудя се какво точно е, може ли да се направи във всеки 2ри фризьорски салон !? Косата ми е 2-3 см под раменете на черта и се чудя дали ще постигна ефекта който търся, а той е малко по-големи къдрици нещо като тези :

Страхувам се само да не ми се скъси косата смисъл да не изглежда по-къса отколкото е !?
    И колко горе ще ми струва това студено къдрене и може ли да се прави в домашни условия ?[/img]
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Град
    Света На Мечтите
    не съм чувала за студено къдрене досега, но няма начин да постигнеш такава дължина с такива къдрица като на снимката, с твоят тип коса. Може би, ако беше малко по-дълга щеше и да се получи, но това не ти пречи да пробваш.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Драстииииииииио Сега се прибрах и съм супер доволна ! Обиколих незнам колко магазина,и във всички ми казваха или '' в момента няма маската на глис кюр 19 repair '' или '' нямаме нищо на глис кюр '' За разлика от това обаче,се сдобих с адската маска ! На Денис е,жълтаа (синята е за косопад,жълтата за сухи коси,а червената за боядисани коси).За сухи коси..изглежда ми префектна,точно това което търсех.Отзад в упътването пише,че доста добре оправя изтощените от преси коси и от морска и хлорирана вода (По-късно може да поста самото упътване защото не можах да ви обесня точно ;д доста примамливо изглежда).Точно това търсех,определено.А,и взех си една ампула с пчелно млечице на Денис (една за да пробвам,ако ми хареса ще взема още) и се чудя за колко пъти ще ми стигне? Цялата ли да я слагам Ииии преди малко си направих маска с мляко,2 жълтъка,2л тривитаминол и малко оцет.Не можах да намеря ракията
    aми ампулите на Денис са доста големи.. както прецениш.. може и на 2 пъти може и цялата да я сложиш (на 1 път) .. аз преди съм слагала и цяла и по половин.. и кажи как ти се отрази маската .. предполагам добре, но повече са изсушаващите продукти а като слушам от описанието на маската ти.. по-добре за твоята коса е в маските да има повече масла и ъ.н. и по-малко изсушаващи
    Оф,сложих я цялата..сякаш косата ми е адски суха и бухнала пълен ужас ! То не е от ампулата де,просто домашната маска и след това маската с костен мозък и плацента,после и тази на Денис и то става мазалник Иначе майка ми днес и тя ползва тая на Денис и каза,че косата и е много мека и хубавичка.Ето и какво пише отзад,MegiBoOm
    Преструктурираща маска за изтощена коса със серамиди и пантенол.
    Серамидите и чистият пантенол,съдържащи се в преструктуриращата маска DENISE LINE възстановява в дълбочина структората на изтощените коси от хинични и термични третирания,морска и хлорирана вода.Получава се видим ефект още от първото нанасяне.Косите си възвръщат мекотата,лесното разресване и блясъка си.
    Ето и снимка http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...6525_thumb.png цената беше 7,90лв ) дано да съм помогнала
    Най-вероятно ми е толкова суха косата от домашната маска,и от тази на миосотис,защото от скоро време съм забелязала,че малко ми изсушава косата.Днес пак търсих различни масла..доста търсих,всякакви..намерих си кокосово преди няколко дни останало в едно шишенце,но като намазах хубаво корените (не на маска) остана сигурно една капчица
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си