- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
FuCKkK13, днес беше 8-ия път в който си слагам ампула... И просто ефект невиждам, освен, че косата ми мирише покъртително... Ампулите са на Linea Bio. По принцип доскоро ползвах кристалите на тази марка и бях много доволна. Както бях споменала по-назад в темата, търсих ампулите на Денис къде ли не и не ги намирам.
А относно днешната маска: Стоях 5 часа с нея, тъй като на 3-ия час вече нямаше и помен от слънцетоИ неможах да си направя това с лайката... Иначе от маската съм много доволна.
ами не знам.. може да не ти действат, макар че ме съмнява, защото ампулите са доста концентрирани.. ами спри ги щом не виждаш ефект и си купи на Денис.. аз от Денис и Ревалид съм доволнаПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
^Щом не намираш ампулите на Денис,тогава попитай в аптеката до вас дали не може да ти ги поръчат и да ти ги доставят.Не вярвам да са 8-10 ампули повече от 13-14лв.В Пловдив една ампула е 1.30лв,10 ампули са 13лв,поне в аптеката до нас де,за другите аптеки нз по колко вървят.
ами да г/д. са по толкова.. мисля е тази за косопад беше 1.48 лв . на баща ми яко не се лъжа..Първоначално написано от titinkaa
![]()
Аз днес в един козметичен тази с пчелно млечице я намерих за 1,50 и сега след като ми свършат био глупостите ще си накупя 4 ампули (за целия месец), които излизат 6лв. и започвам подхранване![]()
Иначе след като се изкъпя и после подсуша косата с кърпа и впръскам хининовата вода, след това ли се нанася съдържанието или?![]()
Еми както искаш,може и на мокра коса,може и на влажна.Първоначално написано от MegiBoOm
Искам да ми помогнете ако можете,защото не знам точно какъв тип ми е косата и от какво се нуждае,ако изобщо се нуждае от нещо де,не знам какъв тип шампоан да си купувам,не ми е тънка,нито мазна,но не знам суха ли е,изтощена ли е ? Вие как мислите?
http://www.prikachi.com/images/185/3534185w.jpg
http://www.prikachi.com/images/198/3534198V.jpg (Това ми е естествената,наресана.)
Нещо не те разбрах![]()
имам предвид, дали ще има ефект, ако впръскам хининовата вода и след 5 минутки нанеса съдържанието на ампулата?
Не бе няма проблем да ги нанасяш така както казваш.Първоначално написано от MegiBoOm
Еми така не можем да ти кажем каква ти е косата без да сме я пипнали.Опитай се сама да определиш каква е,или като идеш на фризьор,питай нея тя ще ти каже.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
Ей момичета,да ви препоръчам нещо!![]()
![]()
![]()
Ето този шампоан-КАТРАНЕН на фирма Сара.Струва 1.50!!!
Води се:Катранен шампоан обогатен с Витамин F за всеки тип коса страдаща от пърхот
http://tives.hit.bg/new.htm -този най я дясно на горния ред!
А,действа....уникално добре.Ползвам го когато си правя маска с масла и к.мляко и т.н.Нанасям го само веднъж,разпенвам добре и отмивам.Премахва иделано всичко от косата.След това се минавам с моя на ЕЛСЕВ с Цимент серамид.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ами така не може да ти помогнем.. като си я пипнеш ако я усещаш суха значи е суха.. ако не я усещаш суха може би ти е нормална, щом и мазна не ти е.. изтощена не знам.. на снимките изглежда жива, но все пак от едни снимки малко трудно... кажи какво използваш - преси,маши,лакове,вакси и т.н. от колко време и може да предположим г/д. дали е изтощена.. но въпреки това ти си я познаваш най-добре и ти трябва да си я усещаш каква е и понякога от какво има нужда.. ако не можеш да прецениш както казаха преди мен.. питай фризьорката сиПървоначално написано от bloodymirror
![]()
Вземи ни разкажи всичко подробно за косата си, а ние ще се опитаме да помогнем! (:
ами сега имам 2 шампоана у нас.. след това съм се зареклаПървоначално написано от Colombia
![]()
![]()
да си взема хининов и след него може този да пробвам ако го има в аптеката
![]()
+1Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Ами честно да си кажа преди почти всекидневно си изправях косата,обаче не ми е падала,не съм и видяла и да се изтощава кой знае колко..маскии правя си тривитаминол,почти съм привършила шишенцето обаче някак си не виждам ефектхининов шампоан-омазнява ми се от него,напоследък започнах да си купувам ампули,вече потретвам една от тях-на Bio Oil с кератин за дълбоко възстановяване без отмиване,освен че цяла седмица ми мирише много хубаво,а и някак ми става по-мека,и мисля че това. Не знам..искам по някакъв начин да си я сгъстя още,казват ми че е достатъчно гъста,обаче аз искам повече,но за съжаление тривитаминолът и хининът не ми помагат
искам и да ми е по-мека и блестяща..
От два стола, та на земята.
Щом в момента сама казваш,че ти е достатъчно гъста, значи недей да я насилваш повече.
Колкото до тривитаминола, щом го свършиш го спри и направи една дълга почивка, защото щом не ти действа, явно имаш в достатъчно количество от дадените витамини!
Кажи ни какви продукти в момента ползваш за нея?
Добре ли е, ако си направя маска с тривитаминол за през нощта?
Шампоан Elseve Color vive и ампулата,за която споменах и вече супер рядко я горя,на опашка си ходя.Първоначално написано от MegiBoOm
Ха и аз това се чудех...Първоначално написано от victoriassecret1
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аз съм го правила това!Няма никакъв проблем!Действа много добре на косата ми![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
За стоенето през нощта не е много препоръчително, защото съм чела,че на сутринта момичетата имат паднали кичури коса, заради многото време отделено с маската.
Иначе bloodymirror защо не си вземеш цялата серия на http://www.gliss.bg/index.php?id=5261. Мисля,че много добре ще ти се отрази, а и същевременно си дай почивка от всякакви други маски,масла и прочие. (:
А ако нямаш пари да вземеш всичко накуп, започни сега докато ползваш другите неща, да си купуваш по нещо от серията и след време ще ги имаш всичките!![]()
Хейй.. Искам да си правя "студено къдрене"
Та.. чудя се какво точно е, може ли да се направи във всеки 2ри фризьорски салон !? Косата ми е 2-3 см под раменете на черта и се чудя дали ще постигна ефекта който търся, а той е малко по-големи къдрици нещо като тези :
Страхувам се само да не ми се скъси косата смисъл да не изглежда по-къса отколкото е !?
И колко горе ще ми струва това студено къдрене и може ли да се прави в домашни условия ?[/img]
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
не съм чувала за студено къдрене досега, но няма начин да постигнеш такава дължина с такива къдрица като на снимката, с твоят тип коса. Може би, ако беше малко по-дълга щеше и да се получи, но това не ти пречи да пробваш.![]()
Оф,сложих я цялата..сякаш косата ми е адски суха и бухнала пълен ужас ! То не е от ампулата де,просто домашната маска и след това маската с костен мозък и плацента,после и тази на Денис и то става мазалникПървоначално написано от FuCKkK13
Иначе майка ми днес и тя ползва тая на Денис и каза,че косата и е много мека и хубавичка.Ето и какво пише отзад,MegiBoOm
Преструктурираща маска за изтощена коса със серамиди и пантенол.
Серамидите и чистият пантенол,съдържащи се в преструктуриращата маска DENISE LINE възстановява в дълбочина структората на изтощените коси от хинични и термични третирания,морска и хлорирана вода.Получава се видим ефект още от първото нанасяне.Косите си възвръщат мекотата,лесното разресване и блясъка си. Ето и снимка http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...6525_thumb.png цената беше 7,90лв) дано да съм помогнала
Най-вероятно ми е толкова суха косата от домашната маска,и от тази на миосотис,защото от скоро време съм забелязала,че малко ми изсушава косата.Днес пак търсих различни масла..доста търсих,всякакви..намерих си кокосово преди няколко дни останало в едно шишенце,но като намазах хубаво корените (не на маска) остана сигурно една капчица![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.