.
Отговор в тема
Страница 22 от 61 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1516
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    neeDaBoss би ли опоменала отново абсолютно всичко, което ползваш за косата си?

Град
    Света На Мечтите
    Също така ще ми е интересно и създателката на темата да сподели всичко, което използва в момента за косата си?

I ♥ machoka Супер фен
    Ами значи,шампоани,балсами и маски бяха от серията на глис кюр 10 repair,но уви свършиха преди 2 седмици сигурно сега шампоана ми е някакъв на Гарние,с нещо ама не помня с кво маската ми за коса е миосотис една голяяяма и червена с костен мозък и плацента и другата ми маска е тая на Денис.Балсам без отмиване ми е на Евтерпа и съм много доволна.Преди имах много повече неща и доста се занимавах,но сега сякаш не ми се дават толкова пари за няколко ползвания В домашната маска сложих оцет,тривитаминол,жълтък и мляко.Сега видях косата на мама и попрницип като знам какво е изтощена и изгоряла (все пак от черна е станала руса,след това червена,след това кафява и след това няколко пъти руса .. ;х ;дд)
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    За стоенето през нощта не е много препоръчително, защото съм чела,че на сутринта момичетата имат паднали кичури коса, заради многото време отделено с маската.
    Уу това с падналите кичури звучи много гадно. Но според мен не би трябвало да има проблем,защото в крайна сметка това са витамини и там различните масла,които всеки добавя , за да стане маска.... И може би като постои толкова време,ще може хубаво да попие в корените и в самия косъм!
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    За стоенето през нощта не е много препоръчително, защото съм чела,че на сутринта момичетата имат паднали кичури коса, заради многото време отделено с маската.
    Уу това с падналите кичури звучи много гадно. Но според мен не би трябвало да има проблем,защото в крайна сметка това са витамини и там различните масла,които всеки добавя , за да стане маска.... И може би като постои толкова време,ще може хубаво да попие в корените и в самия косъм!
    И аз мислях да спя с маската,но Титинка ме посъветва да не стоя повече от 1 час.Днес стоях към 1 час и 50 минути и пак беше доста твърдичка хем не бива да стоя малко хем пък и като стоя много става направо..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    Света На Мечтите
    alehole аз лично ти препоръчвам да не го правиш, за да няма последтвия, макар и с минимален шанс (:

neeDaBoss благодаря за отговора!

Ехх Щом така мислите ок,ще се консултирам утре с една приятелка фризьорка. А иначе аз попринцип стоя възможно наий-дълго с нея,но средно около 2 часа и ми е толкова мека и като виждам косата си толко мека,жизнена и просто не издържам много е готина

Повече от фен
    И аз се поуплаших за това с падналите кичури, затова си слагам едно чистичко бадемово масло и преспивам.

Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    И аз се поуплаших за това с падналите кичури, затова си слагам едно чистичко бадемово масло и преспивам.
    Ами според мен то няма разлика дали само бадемово масло или + тривитаминол.Но пробвай и кажи утре след като се изкъпеш как е

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mine
    Хейй.. Искам да си правя "студено къдрене"
    Та.. чудя се какво точно е, може ли да се направи във всеки 2ри фризьорски салон !? Косата ми е 2-3 см под раменете на черта и се чудя дали ще постигна ефекта който търся, а той е малко по-големи къдрици нещо като тези :

Страхувам се само да не ми се скъси косата смисъл да не изглежда по-къса отколкото е !?
    И колко горе ще ми струва това студено къдрене и може ли да се прави в домашни условия ?[/img]
    дг извинявам се, че закъснявам с отговора.. та така.. ако попаднеш на професионалист ама наистина да си разбира от работата и да ти избере подходящи ролки (т.е с подходящ диаметър) може да стане така, но няма как косата да не ти се скъси поне малко .. имай на предвид, че студеното къдрене изтощава ужасно много косата и трябва да правиш маски и ако косата ти е правя представи си какво ще стане като порасне - отдолу бухнало и къдраво от горе без обем и право.. за това си помисли можеш ли да поемеш този риск.. защото това е много изтощителна процедура.. иначе студеното къдрене се среща почти във всеки салон като процедура, която се предлага.. не вярвам да е повече от 20/25 лв. .. и издържа около 3-4-5 месеца.. в зависимост колко бързо ти расте косата .. дано съм ти помогнала

Повече от фен
    Ами според мен то няма разлика дали само бадемово масло или + тривитаминол.Но пробвай и кажи утре след като се изкъпеш как е
    Бадемовото масло е по "лекичко" пък и преди съм преспивала с бадемово или стимуланта на Икаров. Поне съм сигурна, че няма да има такива последствия, както при Тривитаминола.

Banned Мега фен
    Ехх Щом така мислите ок,ще се консултирам утре с една приятелка фризьорка. А иначе аз попринцип стоя възможно наий-дълго с нея,но средно около 2 часа и ми е толкова мека и като виждам косата си толко мека,жизнена и просто не издържам много е готина
    аз седя с маската за коса от 3- до 6 часа зависи.. и нищо ми няма на косата, но тези които виждат че им става твърда или като правят маска и след това им пада повече коса да не стоя повече от 2 часа или 2 часа и половина !

Добре,аз нямам за съжаление бадемово масло вкъщи,така че ще изчакам да кажеш резултатите.Лека вечер

Banned Мега фен
    падането на кичури се получава от задушаване на косата... няма значение какво има върху нея.. та ако от бадемовото масло не ти падат.. ако си направиш маската с тривитаминола също няма да ти падат

Banned Мега фен
    Също така ще ми е интересно и създателката на темата да сподели всичко, което използва в момента за косата си?
    ох.. в момента ми е малко трудно точно да кажа какво използвам.. ще ти напиша всичко което ползвам и какво ползвам сега ( за каквото се сетя едва ли ще ти изброя всичко ) .. ами шампоан на Глис с 7 масла против цъфтене на косата и същия флуид.. имам друг флуид на Глис -оранжевия с 19 активни съставки .. себорал форте (червен дето е), Геритамин нео, купена маска имам, но я слагам само когато съм в почивка от другите (от фриз. салон - професионална и е наливна не й знам името, но ги сменям защото не е хубаво само с една) шампоан с ув-филтър, овлажняващ спрей на Аvon, който бях пост-нала 1/2 страници назад,.. за защита от топлина на Аlfaparf ..домашни маски с тривитаминол,от време на време ампули (най-често на Денис или на Ревалид).. ами за друго не се сещам сега.. а иначе сега ползвам шампоана на Глис и същия флуид, пия Геритамин нео и правя домашни маски с тривитаминол.. когато съм в почивка от домашните маски ползвам купена и себорал форте и така

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Момичета ползвали ли сте шампоана на Милва с жен шен ? А с този катранения наистина ли става по-твърда косата ?

Повече от фен
    А някой да добавя аспирин в маската или шампоана си и има ли някакъв ефект?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Момичета ползвали ли сте шампоана на Милва с жен шен ? А с този катранения наистина ли става по-твърда косата ?
    не съм.. ползвала съм на милва само хининова вода и не останах особено очарована

Banned Мега фен
    А някой да добавя аспирин в маската или шампоана си и има ли някакъв ефект?
    да.. аз добавям аспирин към маската.. но аз добавям доста неща, така че не мога да ти кажа дали ефекта е точно от това.. но до колкото знам хора които са го добавяли в шампоана не са видели кой знае какъв ефект

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    А с този катранения наистина ли става по-твърда косата ?
    Аз го ползвам и мога да кажа,че косата става малко по-твърда в корените.Но,за мен това е +.Харесва ми така.Може да пробваш как ще се отрази на твоята.Препоръчвам ти този на фирма Сара.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Само да попитам кой Себорал бяхте писали, че е по-силен и по-добър,че утре ще ходя на пазар и мисля да си го взема + шампоана на Глис против цъфтене
    Хора много , Човеци малко !

Град
    Света На Мечтите
    Себорал форте

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Сега ви прочетох всчики мнения от последните 2 страници и забелязах,че на всички ви става твърда косата от тривитаминола.Добре де,само на мен ли не ми става такава,колкото и време да стоя?,щото моята си стои нормална,само съвсем малко стегната една такава.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Сега ви прочетох всчики мнения от последните 2 страници и забелязах,че на всички ви става твърда косата от тривитаминола.Добре де,само на мен ли не ми става такава,колкото и време да стоя?,щото моята си стои нормална,само съвсем малко стегната една такава.
    Моята не става твърда. Много добре ми се отразява, като се има предвид, че аз спя с маската.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    е нали прочете.. аз бях писала че стоя от 3 до 6 часа и нищо ми няма на косата.. т.е. не ми става твърда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си