- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
neeDaBoss би ли опоменала отново абсолютно всичко, което ползваш за косата си?![]()
Също така ще ми е интересно и създателката на темата да сподели всичко, което използва в момента за косата си?![]()
Ами значи,шампоани,балсами и маски бяха от серията на глис кюр 10 repair,но уви свършиха преди 2 седмици сигурносега шампоана ми е някакъв на Гарние,с нещо ама не помня с кво
маската ми за коса е миосотис една голяяяма и червена с костен мозък и плацента и другата ми маска е тая на Денис.Балсам без отмиване ми е на Евтерпа и съм много доволна.Преди имах много повече неща и доста се занимавах,но сега сякаш не ми се дават толкова пари за няколко ползвания
В домашната маска сложих оцет,тривитаминол,жълтък и мляко.Сега видях косата на мама и попрницип като знам какво е изтощена и изгоряла
(все пак от черна е станала руса,след това червена,след това кафява и след това няколко пъти руса .. ;х ;дд)
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Уу това с падналите кичури звучи много гадно. Но според мен не би трябвало да има проблем,защото в крайна сметка това са витамини и там различните масла,които всеки добавя , за да стане маска....Първоначално написано от MegiBoOm
И може би като постои толкова време,ще може хубаво да попие в корените и в самия косъм!
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
И аз мислях да спя с маската,но Титинка ме посъветва да не стоя повече от 1 час.Днес стоях към 1 час и 50 минути и пак беше доста твърдичкаПървоначално написано от alehole
хем не бива да стоя малко хем пък и като стоя много става направо..
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
alehole аз лично ти препоръчвам да не го правиш, за да няма последтвия, макар и с минимален шанс (:
neeDaBoss благодаря за отговора!![]()
ЕххЩом така мислите ок,ще се консултирам утре с една приятелка фризьорка. А иначе аз попринцип стоя възможно наий-дълго с нея,но средно около 2 часа и ми е толкова мека и като виждам косата си толко мека,жизнена и просто не издържам
много е готина
И аз се поуплаших за това с падналите кичури, затова си слагам едно чистичко бадемово масло и преспивам.
Ами според мен то няма разлика дали само бадемово масло или + тривитаминол.Но пробвай и кажи утре след като се изкъпеш как еПървоначално написано от victoriassecret1
![]()
дг извинявам се, че закъснявам с отговора.. та така.. ако попаднеш на професионалист ама наистина да си разбира от работата и да ти избере подходящи ролки (т.е с подходящ диаметър) може да стане така, но няма как косата да не ти се скъси поне малко .. имай на предвид, че студеното къдрене изтощава ужасно много косата и трябва да правиш маски и ако косата ти е правя представи си какво ще стане като порасне - отдолу бухнало и къдраво от горе без обем и право.. за това си помисли можеш ли да поемеш този риск.. защото това е много изтощителна процедура.. иначе студеното къдрене се среща почти във всеки салон като процедура, която се предлага.. не вярвам да е повече от 20/25 лв. .. и издържа около 3-4-5 месеца.. в зависимост колко бързо ти расте косатаПървоначално написано от mine
.. дано съм ти помогнала
![]()
Бадемовото масло е по "лекичко" пък и преди съм преспивала с бадемово или стимуланта на Икаров. Поне съм сигурна, че няма да има такива последствия, както при Тривитаминола.Първоначално написано от alehole
![]()
аз седя с маската за коса от 3- до 6 часа зависи.. и нищо ми няма на косата, но тези които виждат че им става твърда или като правят маска и след това им пада повече коса да не стоя повече от 2 часа или 2 часа и половина !Първоначално написано от alehole
![]()
Добре,аз нямам за съжаление бадемово масло вкъщи,така че ще изчакам да кажеш резултатите.Лека вечер![]()
падането на кичури се получава от задушаване на косата... няма значение какво има върху нея.. та ако от бадемовото масло не ти падат.. ако си направиш маската с тривитаминола също няма да ти падатПървоначално написано от victoriassecret1
![]()
ох.. в момента ми е малко трудно точно да кажа какво използвам.. ще ти напиша всичко което ползвам и какво ползвам сега ( за каквото се сетя едва ли ще ти изброя всичко ) .. ами шампоан на Глис с 7 масла против цъфтене на косата и същия флуид.. имам друг флуид на Глис -оранжевия с 19 активни съставки .. себорал форте (червен дето е), Геритамин нео, купена маска имам, но я слагам само когато съм в почивка от другите (от фриз. салон - професионална и е наливна не й знам името, но ги сменям защото не е хубаво само с една) шампоан с ув-филтър, овлажняващ спрей на Аvon, който бях пост-нала 1/2 страници назад,.. за защита от топлина на Аlfaparf ..домашни маски с тривитаминол,от време на време ампули (най-често на Денис или на Ревалид).. ами за друго не се сещам сега.. а иначе сега ползвам шампоана на Глис и същия флуид, пия Геритамин нео и правя домашни маски с тривитаминол.. когато съм в почивка от домашните маски ползвам купена и себорал форте и такаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Момичета ползвали ли сте шампоана на Милва с жен шен ? А с този катранения наистина ли става по-твърда косата ?
А някой да добавя аспирин в маската или шампоана си и има ли някакъв ефект?
не съм.. ползвала съм на милва само хининова вода и не останах особено очарованаПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
да.. аз добавям аспирин към маската.. но аз добавям доста неща, така че не мога да ти кажа дали ефекта е точно от това.. но до колкото знам хора които са го добавяли в шампоана не са видели кой знае какъв ефектПървоначално написано от victoriassecret1
![]()
Аз го ползвам и мога да кажа,че косата става малко по-твърда в корените.Но,за мен това е +.Харесва ми така.Може да пробваш как ще се отрази на твоята.Препоръчвам ти този на фирма Сара.Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Само да попитам кой Себорал бяхте писали, че е по-силен и по-добър,че утре ще ходя на пазар и мисля да си го взема + шампоана на Глис против цъфтене![]()
Хора много , Човеци малко !
Сега ви прочетох всчики мнения от последните 2 страници и забелязах,че на всички ви става твърда косата от тривитаминола.Добре де,само на мен ли не ми става такава,колкото и време да стоя?,щото моята си стои нормална,само съвсем малко стегната една такава.
Моята не става твърда. Много добре ми се отразява, като се има предвид, че аз спя с маската.Първоначално написано от titinkaa
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
е нали прочете.. аз бях писала че стоя от 3 до 6 часа и нищо ми няма на косата.. т.е. не ми става твърдаПървоначално написано от titinkaa
![]()