.
Отговор в тема
Страница 25 от 61 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1516
    I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от grrr933
    2 часа ли се седи или може и повече?
    Да.Както прочете по-горе може и да се спи с нея,но поради спарването на скалпа падат по цели кичури коса. Някой пък и стоят повече,зависи..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

А някой да е пробвал масло от орхидеа? Чух че също подхранвало косата и помагало за рестежа и?

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Вчера след маската с тривитаминола, докато се къпах ми паднаха доооста косми. От какво се получава това задушаване, защото предполагам, че това е бил проблема...
    Мисля, че е от спарването на скалпа.
    Значи явно съм прекалила с престоя... защото стоях 5 часа с маската.

А за този Геритамин Нео: след колко време се забелязва ефекта и имат ли значение годините ?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    В оригиналната маска се слага газ,така че...1-2 капки не мисля,че ще се отразят чак тоолкова на аромата на косата ти.
    Откъде се взима тази газ?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    В оригиналната маска се слага газ,така че...1-2 капки не мисля,че ще се отразят чак тоолкова на аромата на косата ти.
    Откъде се взима тази газ?
    От железарията

I ♥ machoka Супер фен
    Вчера след маската с тривитаминола, докато се къпах ми паднаха доооста косми. От какво се получава това задушаване, защото предполагам, че това е бил проблема...

А за този Геритамин Нео: след колко време се забелязва ефекта и имат ли значение годините ?
    Незнам да има ограничение за годините,все пак това са витамини Аз го пих като бях на 13..видях ефект само при ноктите обаче.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Голям фен Аватара на Colombia
    LudotoDevoiche за колко и какво точно представлява? Винаги ми е било интересно.
    Ааа да-мирише ли след това,като се измие косата? Някои хора са ми казвали,че остава неприятен мирис...

Абе,кажи каквото ти дойде на акъла
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Здравейте. Бих искала да ми дадете съвет.
    Косата ми е подстригана на френско каре (разликата отпред и отзад не е голяма) - косата ми не е дълга. Но цъфти много. В корените се омазнява, краищата и са страшно сухи. Ползвам преса, да, но винаги ползвам протектора на Сайъс. Подстригвам я, от есента използвах маската на Лорис със змийско олио, сега я свърших. Ползвам възстановяващ спрей-балсам на Глис. Какво да си купя и да правя с нея? Искам дълга коса, а не мога да я оставя, защото цъфти..
    Сред 1-вите страници четох за бадемово масло, за кокосово масло и за стимулант на Икаров.. Чувала съм и преди за тях, но не съм се интересувала. Ще ми кажете ли какво ще подейства добре на косата ми? А да, пропуснах да спомена, че преди ползвах и кристали, но ефект нямаше.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Косата ми е подстригана на френско каре (разликата отпред и отзад не е голяма) - косата ми не е дълга. Но цъфти много. В корените се омазнява, краищата и са страшно сухи. Ползвам преса, да, но винаги ползвам протектора на Сайъс. Подстригвам я, от есента използвах маската на Лорис със змийско олио, сега я свърших. Ползвам възстановяващ спрей-балсам на Глис. Какво да си купя и да правя с нея? Искам дълга коса, а не мога да я оставя, защото цъфти..
    Сред 1-вите страници четох за бадемово масло, за кокосово масло и за стимулант на Икаров.. Чувала съм и преди за тях, но не съм се интересувала. Ще ми кажете ли какво ще подейства добре на косата ми? А да, пропуснах да спомена, че преди ползвах и кристали, но ефект нямаше.
    Колко често я миеш?
    Тази маска не съдържа змийски мляко, пълна е с химии и в крайна сметка уврежда косата. :/
    Можеш да започнеш да си правиш от домашните маски, които момичетата са предложили. Купи си масло от пшеничен зародиш и го мажи в краищата след като си измиеш косата. Против цъфтеж е.

I ♥ machoka Супер фен
    Значи..като за начало само да кажа,че протектора предпазва едно 55% според мен.Така,че може и да не ти се отразява добре,и куп други неща и изобщо направо си купи това на Лореал.Много ще ти хареса..Започвай с маските..ако не искаш тривитаминол ползввай маслото на Икаров,бадемово масло,кокосово масло,зехтин.Дали ще ги правиш на маски или само ще си мажеш корените,си е твое решение. НО,за да не се получи обратния ефект и от много масла да си се омазнят още повече корените,погледни ТОВА тук --->
    Една приятелка за справянето с мазните корени и сухите краища прави това:
    За корените на косата се прави следната смес:
    1-2 жълтъка,2 л кисело мляко и 2 аспирина.Всичко се разбърква след което се намазва САМО в корените.

За дължината:
    2л зехтин се смесват с 1л мед хубаво,след което се намазват най-вече краищата,може и дължината по-желание.

П.С - Ползвай Себорал ФОРТЕ.По-силен е,но ще ти оправи мазните корени.Пък и помага за растежа..За купени маски мога да предложа Denise,Moisotis,Garnier,L'
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес си купих тривитаминол и спрея на Балея с УВ филтър.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    neeDaBosS: Купените маски никаква работа не ми вършат. Благодаря за маската, която препоръча, ще я пробвам. Иначе нямах намерение да взимам протектора на Сайъс. Това на Лореал го нямаше, а ми трябваше нещо и затова го взех. НО моята коса попринцип е права. Изправям я от около месец и половина и то не всеки ден, защото откакто се подстригах краищата ми леко се извиват и ме дразни. Абе ето направо снимки:

Преди: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3219428_n.jpg (не е изправяна)
    Сега: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7876115_n.jpg (изправяна е)
    Сега: http://prikachi.com/images/865/3538865x.jpg (не е изправяна)
    (не съм голяма красавица, ама к'во да се прави... :\)

Преди като не ползвах преса пак беше така. Мога да я оставя дълга, но не искам да е дълга и нацъфтяла. Много е гадно. Искам да се отърва от цъфтежите.
    pressiana: Ще пробвам с масло от пшеничен зародиш пък ще видим. Мия я 2-3 пъти седмично. В повечето случаи се старая да са 2. Започва на 2-рия ден съвсем леко да се омазнява и на 3-тия ден след измиването е мазна. Обаче краищата ми са ненормално сухи.
    Как мислите да пробвам ли с тривитаминол?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Днес си купих ето този шампоан

http://www.gliss.bg/index.php?id=5270

И преди съм го ползвала(или беше пак на Глис,но не точно този..не си спомням.)Хареса ми.Сега отново ще видим какво ще стане.
    и аз в момента съм с него и с същия флуид и съм доволна прави ми косата много мекичка

Banned Мега фен
    Здравейте момичета.
    Имам един въпрос.Днес си купих тривитаминол и газ.Обаче ми казаха че газта миреше много и няма да мога да я отмия 2 дена... Задължително ли е да слагам газ? Благодаря ви предварително!
    ами то се слагат 1-2 капки .. ако си изрусена недей.. газта с изтекъл срок на годност мирише по-слабо, но пак има ефект ако искаш си вземи такава.. да с маската се стои 2 часа или повече.. зависи от косата.. ако ти пада мн коса след маската не стой повече от 2 часа, но на този ? ти отг. преди мен

Banned Мега фен
    А някой да е пробвал масло от орхидеа? Чух че също подхранвало косата и помагало за рестежа и?
    аз лично не съм.. ако някой е ползвал да казва.. и ти ако тешиш да го ползваш след това сподели добре ли ти се е отразило

Banned Мега фен

Незнам да има ограничение за годините,все пак това са витамини Аз го пих като бях на 13..видях ефект само при ноктите обаче.
    аз от 14 и половина, но едва ли има ограничение.. и при мен обаче имаше видим ефект само на ноктите и кожата .. но пробвай нищо не губиш, а и не са скъпи

Banned Мега фен
    ами масла най-добре..или маска с тривитаминол.. но както описваш най-добре за твоята коса е стимуланта за коса на Икаров, защото регулира омазняването .. .. и все пак най-добре е маска с тривитаминол, но ако не ти се занимава редувай стимулант за кса на Икаров с бадемово масло

ЧУДИХ СЕ НЕЩО ДОКАТО СИ ПРАВИХ САЛАТА
    По пътя на логиката,олиото също е растително масло!Чували ли сте да се слага в маски за коса? ..........

I ♥ machoka Супер фен
    По пътя на логиката,олиото също е растително масло!Чували ли сте да се слага в маски за коса? ..........
    НЕ НЕ НЕ НЕ прави тази грешка моля те! Веднъж по тази логика реших да го ползвам като заместител на зехтина, и о боже познай ! Сигурно цяла тубичка шампоан използвах..изобщо си е играчка.Нито е полезно за косата,нито после ще се измие.Другото което е ,че ако стоиш дълго с него попива в скалпа иии...
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    ами до колкото знам олиото не е полезно с нищо за косата... не знам поради каква причина

Няма,няма...споко
    Само исках да знам дали сте чували за такива маски,понеже аз не съм.

Ей момичета още нещо да питам.Някоя от вас беше казвала за маски с доматен сок!Я кажете как точно се прави това чудо и слагате ли друго освен домати?

I ♥ machoka Супер фен
    Ей момичета още нещо да питам.Някоя от вас беше казвала за маски с доматен сок!Я кажете как точно се прави това чудо и слагате ли друго освен домати?
    АЗ ! Значи презеждаш хубаво сока на един средно голям домат,след това добавяш 1 жълтък.Мажеш корените,но не забравяй и за дължината.Прекрасна работа ! :P
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Дооооооооообре
    Жива и здрава!Мерси,че каза.Ще се хлепам ,само дето няма да е днес

Пак съм аз!

Да ми препоръчате нещо с UV филтър за лятото?Някакъв спрей да речем...? \/

Само да кажа-започнах да пия Геритамин Нео

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си