- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
aми няколко страници назад говореха за Белеа (не знам дали точно така се пише) .. аз имам кристали на които си ПИШЕ, че са с ув защита.. ами нз.. другите да ти препоръчат защото на мен кристалите и спрей на Глис ми стигат за предпазване от слънцетоПървоначално написано от Colombia
![]()
Ами има слънцезащите шампоан и спрей на Балеа![]()
Има спрей на Балеа, доколкото знам има и на Каротен. Защо не питаш в някоя аптека?
Аз имах един спрей на Елсев обаче наскоро свърши и за това питам.
Ок мерси,че писа![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Благодаря момичета![]()
Просто сега се зачудих,ще попитам и ще потърся този на Балеа.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^На Балеа днес си купих такъв спрей с УВ защита,3,99лв е.![]()
Маска за бърз растеж на косата
Казват, че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца, косата може да порасне с 10 сантиметра!
Подчертавам, че не съм я изпробвала.
Ето я рецептата:
2 суп. лъж. тривитаминол
1суп. лъж. хининова вода
1суп. лъж. водка
Мажеш цялата коса с получената смес, преспиваш една нощ и на другия ден я измиваш. Това средство е толкова мощно, че не трябва да се ползва често.(Дженифър Анистън се къпе с конски шампоан. Тривитаминолът се прилага на кучета и по-специално на кокерите за по-лъскава, гъста, и дълга козина, а и при овцете също за по-гъсто руно) Прави се веднъж на 3 месеца. Тривитаминолът е напълно безвреден, може да се прилага и върху хора и е ужасно богат на витамини.
Мисля да пробвам, но вкъщи нямам водка.. може ли без нея или пък да се замени с друг алкохол.. ?
Можеш,разбира сеПървоначално написано от sweetybebi
Примерно с ракия,уиски,ром,коняк..всяк къв вси алкохол.Дори бира,тя е доста полезна за косата.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^ можеш да заместиш водката с друг твърд алкохол - ракия, уиски и т.н.![]()
Обаче не е ли малко опасно три месеца да ползваш тривитаминол? Смисъл, аз не съм ползвала, но знам,че трявба да се правят почивки!
Не си прочела правилно.. прави се веднъж на три месецаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
А имам и друг въпрос сместа само в корените ли се нанася или върху цялата коса ?
аз първо като почнах правих маската 3 месеца и половина без почивка, после почивах 2 седмици (половин месец) след това правих месец и половина, пак почивах половин месец и така.. само последната ми почивка беше от почти 1 месец, защото сега цял месец ще правя, че преди морето трябва подготовкаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
ами по принцип по цялата косаПървоначално написано от sweetybebi
..
Ще пробвам, но за 1 - 2 часа.. не смея да я оставям цяла нощ.Първоначално написано от FuCKkK13
ами най-добре 2-3 часаПървоначално написано от sweetybebi
![]()
Окей, ще споделя резултатаПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Бях чела, че 1-2 часа са достатъчни, няма смисъл от повече.
А на суха или влажна коса си слагате маската?
Да ви кажа, че сега съм намазана. Сложих си тривитаминол, рициново и кокосово масло, ракия и хининова вода. Вече стоя 1 час, ще постоя още малко.
Колко пъти си слагате шампоан, за да отмиете маската?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз си слагам маската винаги на суха коса. А с шампоан я отмивам 2 пъти, рядко се е налагало 3-ти път. Да споделиш после как ти се е отразила маската.![]()
И аз днес ще си правя маската с тривитаминол,и ще сложа в нея:
2с.л. тривитаминол
1с.л. домашна ракия
1/2 с.л. бадемово масло вместо мас
1-2 капки оцет,иначе ще мириша на салата ако сложа повече![]()
1 хапче аспирин...
пречи ли ако сложа Аспирин протект,той е за сърце,щото обикновен аспирин няма в нас?
Ще стоя 2 часа и ще се измия.![]()
Първоначално написано от neeDaBosS
колко време се седи с маската?![]()
Мисля, че няма проблем за аспирина. И аз съм слагала такъвПървоначално написано от titinkaa
![]()
^То и аз си мислих,че няма да има проблем,ама все пак да си попитам..![]()
Момичета рициновото масло за разтеж ли беше ?
Да, както и бадемовото.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ами зависи, но по принцип колкото повече толкова повече, естествено това не важи за хората на които им пада повече коса от обикновено когато са с маската.. на суха коса винаги и я отмивам винаги 2 пъти с шампоанПървоначално написано от lqlq89
![]()