- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Най-вероятно се е получило така защото си сложила много масло..аз сигурно слагам по 1-2 капки и това е.Нищо повече..незнам дали ще и стане много,сложи 1-2 капчици щото все пак си е масло ..Първоначално написано от pressiana
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ами измий я.. аз ти казах че ще стане много мазно.. и след банята си сложи 1-2 капки масло от пшеничен зародиш на ръцете разтъркай и тогава слагай на косата.. мисля че така ще е добре..
Здравейте!
Момичета моля Ви да кажете каква маска мога да си направя за косата с масло от Чаено дърво?
Благодаря предварително! (:
Можеш да го втриеш в корените и да стоиш 2 часа.Можеш да го смесиш с зехтин и пак да стоиш 2 часа.Можеш да го смесиш с мед и зехтин..кисело мляко..колко време искаш да стоиш?Първоначално написано от MegiBoOm
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
скоро ти май беше питала.. според мен можеш да добавиш маслото към всяка една домашна маска.. както се слагат бадемовото,от пшеничен зародиш и т.н. .. тогава бях чела в интернет, че маслото от чаено дърво помага по-вече за кожата .. мисля че беше против акне.. ако някое от момичетата знае маска да казваПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Ох,моята коса напоследък хич не ми харесва.Преди беше бляскава и здрава,сега е една никаква и не расте.Мисля тия дни да отида да си махна връхчетата и след това да си взема хининова вода,само да не попадна на някой боклук.
Имам два въпроса:
Хининовата вода всеки ден ли я ползвате или само след баня?
Относно хумата:Мисля да си взема.Каква й е цената,че не съм запозната?
Знам,че най-вероятно отговорите на въпросите ми ги има хиляда пъти в темата,но все пак ако някой с добра душа се навие да ми отговори...![]()
Аз хин.вода я слагам понякога в маски,понякога в корените след баня,а понякога и всеки ден ей така просто щот няма кво да правяПървоначално написано от Colouring
За хумата незнам,прекалено ми изсушава косата и не я ползвам.
Ето виж това http://apteka.framar.bg/22001728/%D1...-%D0%B3%D1%80-
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
добро решение си взела.. ами хининовата вода - както решиш.. мен ми омазняваше косата на Милва беше и спрях да я слагам всеки ден, а само като се къпя.. абе и по двата начина при мен нямаше ефект, но това е др. въпрос.. някой я слагат всеки ден, други само след баня.. и всеки ден да я слагаш няма да ти навреди.. а за химата.. различни цели,различни грамажи.. от най-малкия грамаж (не знам точно колко беше) който е окол 30/40 стотинки до хума в кутийка която е около 2 лв. и по-скъпа хума към 10 лв.. има различни видове хума.. бяла,зелена и т.н.. аз плзвам бялатаПървоначално написано от Colouring
![]()
И на моя тривитаминол пише, че е годен 1г.![]()
ее, накарахте ме и аз да видя.. на моя пише една година срок на годност а след отварянето - 28 дни ..Първоначално написано от titinkaa
![]()
На мен като ми стане рядка маската си слагам малко натурално какао на прах, бях чела някъде, че влияе добре на косата. А за тривитаминола, вече се мажа 3-4 месеца, всяка неделя и смятам, че е време да почина малко. Ще го замествам със стимуланта на Икаров.
FuCKkK13 Ти днес си прави маска, кога пак ще си правиш? Беше споменала, че си правиш 2 пъти в седмицата. И аз смятам така да правя.
П.П Сега видях това http://www.sibir.bg/blog/avanelnel/?...e&artID=427652
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ами аз си правя сряда или четвъртък и неделя.. аз обаче слагам по една сп. л. тривитаминол.. а иначе за кафето.. полезно е.. няколко страници по назад бях казала, че съм си слагала в маската и се е отразявало добре на косата.. а бтв. кафето можете и като ексфолиан за тяло да го използвате..Първоначално написано от lqlq89
![]()
ЙО Colouring!!!Харесах си косата ти,още като видях снимката която си пуснала.Давай,прави и маски и разни щуротии,за да възвърне пак предишния си вид.
Относно Хининовата вода,аз я ползвах преди през ден някъде.Обча МНОГО ми се омазняваше косата-МНОГО![]()
После започнах само след баня в корените като си парвях масаж.А понякога я ползвам и в маските с кисело мляко и т.н.
А тоносхо хумата.Зависи от пакетчето.Но аз съм виждала и за 40 ст.
Скоро мсиля да си напарвя с нея маска и за коса и за лице.
Само трябва да си купя![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И да попитам!
Я ми препоръчайте някоя Хининова вода от която сте доволни!!!!![]()
За сега съм ползвала само тази на Мишел![]()
![]()
милваПървоначално написано от Colombia
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
На Кокона също е хубава.
А да ви попитам за някой хубав шампоан за честа употреба?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Хининова вода съм използвала на Кокона и на АДДА... и от двете съм доволна. Сега съм си взела на Милва, но още не съм я пробвала...
Аз пак да похваля Катранения шампоан на фирма Сара!Пише,че е обогатен с витамин F.Първоначално написано от lqlq89
За ежедневна употреба е.Определено ми заздравява косата,придава и блясък и ако имаш пърхот например го лекува.![]()
И е само за 1.50![]()
Много ме радва![]()
имам няклко въпроса,ама не ми се чете цялата тема,та се надявам да ми отговорите
Та 1во-хининов шампоан ползвали ли сте и доволни ли сте?
Отварята от коприва колко често и как по-точно се прилага?
И бадемовото масло как,кога и колко често?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ами хининов до сега не съм, но след като свърша 2та шампоана у нас които имам ще си взема.. отварата от коприва след всяко къпане.. но ако се къпеш всеки ден или през ден - 1-2 пъти в седмицата да използваш отварата от коприва е достатъчно.. бадемовото масло можеш да го слагаш в маски или да си мажеш цялата коса преди къпане и да го оставяш да действа около 2 часа.. и пак 1-2 пъти в седмицата можеш да го използвашПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
благодаря многоПървоначално написано от FuCKkK13
А копривата само си поливам косата без да плакна така ли?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
дам.. вариш я направо като чай.. после я прецеждаш.. и последното обливане го правиш с нея без да я отмивашПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
момичета косата ми изсъхнамаска,шампоан и след шампоана флуид... и сега косата ми е мн мекичка и мирише мн хубаво
![]()
![]()
![]()
![]()
Здрвейте!
Аз да питам ;дд Въпроса ми е много тъп,но ще питам:как да отворя тривитаминола? ;дд то нали капачкта му е за спринцовки ;дд и другия ми въпрос е: след като го ползвам в хладилника ли да го сложа?
И да се похваля ;дд днес си купих http://www.gliss.bg/index.php?id=3881 този шампоан