.
Отговор в тема
Страница 28 от 61 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1516
    I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Ох, аз не спрях да ви занимавам тука с моите глупости, ама.. Реших да си измия косата, не мога да изляза толкова мазна. Много ли ще ѝ стане, ако пак сложа малко пшенично масло в краищата?
    Най-вероятно се е получило така защото си сложила много масло..аз сигурно слагам по 1-2 капки и това е.Нищо повече..незнам дали ще и стане много,сложи 1-2 капчици щото все пак си е масло ..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    ами измий я.. аз ти казах че ще стане много мазно.. и след банята си сложи 1-2 капки масло от пшеничен зародиш на ръцете разтъркай и тогава слагай на косата .. мисля че така ще е добре..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте!
    Момичета моля Ви да кажете каква маска мога да си направя за косата с масло от Чаено дърво?
    Благодаря предварително! (:

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте!
    Момичета моля Ви да кажете каква маска мога да си направя за косата с масло от Чаено дърво?
    Можеш да го втриеш в корените и да стоиш 2 часа.Можеш да го смесиш с зехтин и пак да стоиш 2 часа.Можеш да го смесиш с мед и зехтин..кисело мляко..колко време искаш да стоиш?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте!
    скоро ти май беше питала.. според мен можеш да добавиш маслото към всяка една домашна маска.. както се слагат бадемовото,от пшеничен зародиш и т.н. .. тогава бях чела в интернет, че маслото от чаено дърво помага по-вече за кожата .. мисля че беше против акне.. ако някое от момичетата знае маска да казва

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох,моята коса напоследък хич не ми харесва.Преди беше бляскава и здрава,сега е една никаква и не расте.Мисля тия дни да отида да си махна връхчетата и след това да си взема хининова вода,само да не попадна на някой боклук.
    Имам два въпроса:
    Хининовата вода всеки ден ли я ползвате или само след баня?
    Относно хумата:Мисля да си взема.Каква й е цената,че не съм запозната?

Знам,че най-вероятно отговорите на въпросите ми ги има хиляда пъти в темата,но все пак ако някой с добра душа се навие да ми отговори...

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Ох,моята коса напоследък хич не ми харесва.Преди беше бляскава и здрава,сега е една никаква и не расте.Мисля тия дни да отида да си махна връхчетата и след това да си взема хининова вода,само да не попадна на някой боклук.
    Имам два въпроса:

Знам,че най-вероятно отговорите на въпросите ми ги има хиляда пъти в темата,но все пак ако някой с добра душа се навие да ми отговори...
    Аз хин.вода я слагам понякога в маски,понякога в корените след баня,а понякога и всеки ден ей така просто щот няма кво да правя За хумата незнам,прекалено ми изсушава косата и не я ползвам.
    Ето виж това http://apteka.framar.bg/22001728/%D1...-%D0%B3%D1%80-
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Имам два въпроса:

добро решение си взела.. ами хининовата вода - както решиш.. мен ми омазняваше косата на Милва беше и спрях да я слагам всеки ден, а само като се къпя.. абе и по двата начина при мен нямаше ефект, но това е др. въпрос.. някой я слагат всеки ден, други само след баня.. и всеки ден да я слагаш няма да ти навреди.. а за химата.. различни цели,различни грамажи.. от най-малкия грамаж (не знам точно колко беше) който е окол 30/40 стотинки до хума в кутийка която е около 2 лв. и по-скъпа хума към 10 лв.. има различни видове хума.. бяла,зелена и т.н.. аз плзвам бялата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И на моя тривитаминол пише, че е годен 1г.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    И на моя тривитаминол пише, че е годен 1г.
    ее, накарахте ме и аз да видя.. на моя пише една година срок на годност а след отварянето - 28 дни ..

Супер фен Аватара на lqlq89
    На мен като ми стане рядка маската си слагам малко натурално какао на прах, бях чела някъде, че влияе добре на косата. А за тривитаминола, вече се мажа 3-4 месеца, всяка неделя и смятам, че е време да почина малко. Ще го замествам със стимуланта на Икаров.
    FuCKkK13 Ти днес си прави маска, кога пак ще си правиш? Беше споменала, че си правиш 2 пъти в седмицата. И аз смятам така да правя.

П.П Сега видях това http://www.sibir.bg/blog/avanelnel/?...e&artID=427652
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    На мен като ми стане рядка маската си слагам малко натурално какао на прах, бях чела някъде, че влияе добре на косата. А за тривитаминола, вече се мажа 3-4 месеца, всяка неделя и смятам, че е време да почина малко. Ще го замествам със стимуланта на Икаров.
    FuCKkK13 Ти днес си прави маска, кога пак ще си правиш? Беше споменала, че си правиш 2 пъти в седмицата. И аз смятам така да правя.

П.П Сега видях това http://www.sibir.bg/blog/avanelnel/?...e&artID=427652
    ами аз си правя сряда или четвъртък и неделя.. аз обаче слагам по една сп. л. тривитаминол.. а иначе за кафето.. полезно е.. няколко страници по назад бях казала, че съм си слагала в маската и се е отразявало добре на косата.. а бтв. кафето можете и като ексфолиан за тяло да го използвате..

Голям фен Аватара на Colombia
    ЙО Colouring!!!Харесах си косата ти,още като видях снимката която си пуснала.Давай,прави и маски и разни щуротии,за да възвърне пак предишния си вид.

Относно Хининовата вода,аз я ползвах преди през ден някъде.Обча МНОГО ми се омазняваше косата-МНОГО
    После започнах само след баня в корените като си парвях масаж. А понякога я ползвам и в маските с кисело мляко и т.н.

А тоносхо хумата.Зависи от пакетчето.Но аз съм виждала и за 40 ст.
    Скоро мсиля да си напарвя с нея маска и за коса и за лице.
    Само трябва да си купя
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И да попитам!

Я ми препоръчайте някоя Хининова вода от която сте доволни!!!!

За сега съм ползвала само тази на Мишел

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    И да попитам!

Я ми препоръчайте някоя Хининова вода от която сте доволни!!!!

За сега съм ползвала само тази на Мишел

милва
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на lqlq89
    На Кокона също е хубава.
    А да ви попитам за някой хубав шампоан за честа употреба?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Хининова вода съм използвала на Кокона и на АДДА... и от двете съм доволна. Сега съм си взела на Милва, но още не съм я пробвала...

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    А да ви попитам за някой хубав шампоан за честа употреба?
    Аз пак да похваля Катранения шампоан на фирма Сара!Пише,че е обогатен с витамин F.
    За ежедневна употреба е.Определено ми заздравява косата,придава и блясък и ако имаш пърхот например го лекува.

И е само за 1.50

Много ме радва

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    имам няклко въпроса,ама не ми се чете цялата тема,та се надявам да ми отговорите
    Та 1во-хининов шампоан ползвали ли сте и доволни ли сте?
    Отварята от коприва колко често и как по-точно се прилага?
    И бадемовото масло как,кога и колко често?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    имам няклко въпроса,ама не ми се чете цялата тема,та се надявам да ми отговорите
    ами хининов до сега не съм, но след като свърша 2та шампоана у нас които имам ще си взема.. отварата от коприва след всяко къпане.. но ако се къпеш всеки ден или през ден - 1-2 пъти в седмицата да използваш отварата от коприва е достатъчно.. бадемовото масло можеш да го слагаш в маски или да си мажеш цялата коса преди къпане и да го оставяш да действа около 2 часа.. и пак 1-2 пъти в седмицата можеш да го използваш

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами хининов до сега не съм, но след като свърша 2та шампоана у нас които имам ще си взема.. отварата от коприва след всяко къпане.. но ако се къпеш всеки ден или през ден - 1-2 пъти в седмицата да използваш отварата от коприва е достатъчно.. бадемовото масло можеш да го слагаш в маски или да си мажеш цялата коса преди къпане и да го оставяш да действа около 2 часа.. и пак 1-2 пъти в седмицата можеш да го използваш
    благодаря много
    А копривата само си поливам косата без да плакна така ли?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    благодаря много
    А копривата само си поливам косата без да плакна така ли?
    дам.. вариш я направо като чай.. после я прецеждаш.. и последното обливане го правиш с нея без да я отмиваш

Banned Мега фен
    момичета косата ми изсъхна маска,шампоан и след шампоана флуид... и сега косата ми е мн мекичка и мирише мн хубаво

Здрвейте!
    Аз да питам ;дд Въпроса ми е много тъп,но ще питам:как да отворя тривитаминола? ;дд то нали капачкта му е за спринцовки ;дд и другия ми въпрос е: след като го ползвам в хладилника ли да го сложа?

И да се похваля ;дд днес си купих http://www.gliss.bg/index.php?id=3881 този шампоан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си