- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
И още един въпрос се сетих ;дд сега тривитаминола ми е на нощното шкафче да го слож ли в хладилника? нищо че още не е отварян?
ами това желязното можеш да го обелиш и отдолу има друга капачка - гумена.. и нея си я махаш и слагаш когато поискаш.. а след като го ползваш в хладилника - да !Първоначално написано от grrr933
![]()
сложи гоПървоначално написано от grrr933
![]()
Ок.Мерси много!![]()
Темичката защо замря така?
момичета темата замря...![]()
Нещо за силен блясък? Имам попринцип,но искам нещо по-ефикасно.
• Обичай,за да те обичат! •
ами пробвай да си облееш косата с оцет.. ако не искаш да мирише я облей с сок от лимон (1-2 лимона) разтворен във вода![]()
Виж това:Първоначално написано от xSANYAx
Маска за блясък.
Мечтания блясък в косите можете да постигнете и с домашно приготвена медена маска за коса.
2 суп. Л. мед, разбъркани със сока от един лимон до хомогенна смес, се нанасят на суха коса с помощта на гребен.
След около 10 мин косата се изплаква добре и се измива както обикновено.
За да придадеш блясък на светла коса – нанеси на чиста коса 1 чаша охладена силна запарка от лайка и увий главата с кърпа. След половин час измий и изплакни с подкиселена вода.
За да има блясък тъмната коса – нанеси топло натурално кафе (2 с.л. кафе, заливаш с чаша кипяща вода и прецеждаш) за 30 мин. За да поддържаш топлината сложи найлонова шапчица. По-малко концентрирано кафе (3 ч.л. натурално кафе,1\2 л. кипяща вода) може да се използва за изплакване на тъмна коса след измиване.
За да придадеш шикозен блясък на рижа коса – нанеси на косата чаша смес от равни количества сок от моркови и сок от цвекло. Сложи найлонова шапчица и загрявай главата със сешоар няколко минути, след което постой още 15 мин. и измий с топла вода.
Средства за изплакване на косата, придаващи блясък:
2 с.л. ситно нарязани листа от бреза залей с чаша кипяща вода и след 15-20 мин. Прецеди. С тази запарка изплаквай косата след измиване 2-3 пъти в седмицата в продължение на месец.
Залей корите на 3-4 ябълки с литър вода. След като кипне, остави отварата да изстине, прецеди я и изплакни с нея косата. Възвръща блясъка, мекотата и придава обем.
Към литър преварена вода добави 1 с.л. лимонов сок и изплаквай след измиване – прави косата мека и с блясък.
Маски за блясък
Вземи 4 с.л. ром или коняк, 1 яйце и разбий до получаване на еднородна смес. Старателно втрий в косата и увий главата с топла кърпа. След 20-25 мин. измий с топла вода и косата ще придобие естествен блясък.
Един път седмично втривай в корените сок от алое – той способства не само за придобиване на блясък, но и усилва растежа.
10 мл витамин Д2, 40 мл рициново масло, по 1 с.л. лимонов сок, коняк, мед, сок от лук и един жълтък. Смеси всички компоненти без коняка и загрей на водна баня. Конякът добави непосредствено преди нанасяне. Ако имаш проблеми с косопада можеш да държиш тази маска по-дълго, дори 12 ч.
Това с лимона също е решение.Цедиш сока на един лимон,обливаш косата и си готова.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Маската с яйце,зехтин и оцет ми се торази чудесно - мекичка с блясък![]()
Да ми препоръчате нещо за по-лесно разресване .. Чe просто като ми е мокра е ужас![]()
Балсам без отмиване,страхотен..а и само 2-3лвПървоначално написано от thecreator
http://evterpa.eu/sp_products2.html
Или спрейчето на Глис оранжевото![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ефективни ли са или само ще смърдя на кисело?![]()
ами да.. особено оцета![]()
благодаря милаа иначе като със 2та лимона да си я изплакна и после да я мия ли с вода или не?
Здравейте! (: Аз искам да попитам
1. стимуланта на Икаров .. колко пъти на седмица може да се използва, защото си го взех днес, а на опаковката не пише.
2. Шампоанът ми е 2в1 балсам и шампоан и освен това ползвам маска /готова на "Шалма"/ и сега като започна да ползвам стимуланта на Икаров, ще ми дойде ли в повече?
3. Може ли да ми препоръчате някакъв Heat Protector, който да ми предпазва поне отчасти косата от пресата и от който да сте доволни!
Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
1. Мисля, че 1 път е достатъчно.Първоначално написано от CityLightsxx
2. Не, няма да ти дойде в повече. Всички ползваме шампоани и балсами. Не знам обаче дали шампоан 2в1 е добра идея.
3. L'Oreal имат един розов, много е добър.
Понеже четох много мнения относно този серум и то всичките добри и се колебая дали да си го купя,някой ползвал ли го е?
![]()
неПървоначално написано от xSANYAx
![]()
+1.. нещата 2в1 3в1 и т.н. за коса не са препоръчителни, ама изобщо даже.. по-добре си купи шампоан и балсам отделно.. а за стимуланта 1-2 пъти седмично.. и да -няма да ти дойде в повечеПървоначално написано от pressiana
![]()
bloodymirror - аз лично не съм го ползвала.. но ако има момичета,които са го ползвали да кажат... защото ако се отразява добре, може да си го взема за морето, защото няма да имам време за нито една маска![]()
Благодаря за отговорите!Първоначално написано от FuCKkK13
Относно шампоана и преди съм го ползвала и съм доволна,а и го купих днес, така че когато свърши ще си купя отделно , благодаря все пак! (:
Не съм го полвзала.Изглежда интересно!![]()
Аз искам да попитам =D>
Доволни ли сте от тая щуротия?
L`OREAL Термо крем Hot Liss.
http://animetric.multiply.com/reviews/item/22
И каква е разликата между 2-те?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ами има доста доволни от това първото на Лореал.. а за другото нз... и не знам каква е разликата, но след като свърши моето на Аlfaparf ще си купя това на Лореал от което доста момичета са доволниПървоначално написано от Colombia
![]()
Първото е за изправяне, а второто за къдренеПървоначално написано от Colombia
![]()
ОК.Благодаря за инфото момичета!Като си свърша моя на Сайъс ще пробвам този![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!