- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Аз съм го ползвала, но не останах доволна изобщо.Първоначално написано от Colombia
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Косата не се сресва, когато е мокра!!Първоначално написано от thecreator
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
може с едър гребен.. ама много едър.. аз така я реша...Първоначално написано от lqlq89
а иначе спрейчетата на Глис помагат
![]()
Няма значение какъв е гребена,но е вредно за косата,защото когато е мокра при сресването косъма се накъсва.Първоначално написано от FuCKkK13
Абсолютно. Аз си я сресвам само преди излизане и може би сутрин, иначе никога. Да, полезно е, защото се масажира скалпа, но аз си го масажирам и с пръсти. + това не обичам перушинеста коса.Първоначално написано от titinkaa
![]()
това го знам.. но аз останах с впечетление, че тя иска да я реше и може само когато е мокра.. за това.. иначе и аз си я реша след баня - докато е ще влажна - не мокра ми влажна с едър гребен.. а и не е много заплетена понеже винаги след баня си слагам масло от пшеничен зародиш .. и след това до следващото миене не я реша.. само с пръсти, а масажиране на скалпа правя преди баня![]()
Благодаря на всички!!Иначе под мокра разибрайте след кърпа на главата за 10 мин .. Ама вече не би трябвало да имам такива проблеми подстигах се днес![]()
ее браво.. искаме снимка !Първоначално написано от thecreator
..
![]()
FuCKkK13 Защо не отвориш 2ри вол, че тука стана много населено и едва ли някой мързел като мен ще тръгне да чете всички тези 49-50 страници![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
2ри вол се отваря след навършени 100 страници,пък и не е толкова трудно да попиташ или пък да се поровиш малко,не мисля че чак има нужда от 2ри вол?Първоначално написано от mine
![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Някой може ли да ми препоръча добър шампоан за обем, тъй като косата ми няма никакъв естествен обем и като цяло бързо се омазнява...![]()
![]()
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=21770Първоначално написано от 0pAsNooosLaDkA
Този е хубав .. въпреки че е леко скъпичък е добър
каква трябва да е лайката,за да си изсветля косата?
Ако косата ти е тъмна лайката няма да ти я изсветли,тя е за поддръжка на светла коса–поне така мисля.Първоначално написано от Svetozara
До колкото знам,може да е и суха и току що набрана![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
нем.. задължително суха трябва да е..Първоначално написано от Colombia
.. а колкото до 2рия вол. така или иначе доста хора питаха и се повториха, а и когато някой нов се присъедини казва направо, че не му се чете и пита не мисля, че още трябва да се отваря нова тема.. като стане към 80-100 страници ще отворим
![]()
Аз мисля, че темата трябва да стане важна... В старата никой не пише.
ами не ми е много тамна косата.Светло кестенява е , а ще се изсветли ли повече?
ами пробвай.. ако не ти я изсветли поне ще ти я подхрани - нищо не губиш... но аз мисля че дори и да ти я изсветли ще е много малко., но все пак опитайПървоначално написано от Svetozara
![]()
+1.. и аз така мисля, но едва ли някой ще я направи важна..Първоначално написано от LudotoDevoiche
Първоначално написано от FuCKkK13
и аз съм ЗА!
ЗА! В старата никой не пише и не влиза ..Първоначално написано от Colombia
Хммм хора!Днес си купих рициново масло и смятам да го пробвам следващия или по-следващия път като си правя маска.![]()
Шампоана със 7 масла на Глис ми хареса.ОК ми действа на косата!![]()
А да попитам...виждате ли някакъв положителен ефект от маста в маските?
да..на мен ми помага много.. а колкото до Глис явно тази серия им е доста добра.. тъй като има доста доволни от нея.. аз ползвам баслама (флуида) и шампоана и съм доволна .. ти маската.. няма да си я купя защото не ползвам готови.. само когато съм в почивка от домашните.. но сега за морето се чудя каква да си взема, защото няма да мога да правя дом. маски и може да си взема тазиПървоначално написано от Colombia
![]()