- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
в какъв вид трябва да е лайката шампоан балсам или да преваря лайка?Първоначално написано от FuCKkK13
аз мога и да се боядисам руса,но не искам понеже ми предстои бал а прическата ми ще е наполовина вдигната и корените ще се виждат.А няма да миже да се боядисат напълно корените....така че.....
Благодаря за помощта все пак![]()
Уф,лоши новиниднес бях уж при много добра фризьорка и си мислех,че действително е такава,а всъщност беше доста калпава..дори балсам не ми сложи,нито пък ми изсуши косата,само ми взе парите,не й споменах,че не искам да ми я изтънява,а тя го направи,преди ми беше по-гъста косата,а сега е няква като тънка станала ;@ направо не знам вече..предполагам си спомняте моите снимки,които пуснах преди около седмица на косата ми,искам такъв ефект да направя
на черта,гъста и с блясък,обаче не знам как да си възвърна предишния вид,знаете ли с какво мога да оправя изтъненото?
![]()
Мммм да.И аз имах подобна случка.От тогава смених фризьорката и сегашната ми е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами освен с маски...друго не знам.Сега трябва да я подхранваш за да започне да добива вида,който искашИ някакви спрейчета можеш да изполваш.За блясък например...
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Наистина почвам да се уморявам..какво ли не съм ползвала и тъпата ми коса нито става мека,нито се сгъстява,нито нищо.. не знам само дали да почна отново с тривитаминолът иначе някакви идейки други как мога да придобия вида на косата на Тайра? ;дПървоначално написано от Colombia
ами вариш лайка като чай, прецеждаш и обливаш косата след като си я изкъпала.. и не отмивап след това.. излизаш на слънце докато изсъхне и такаПървоначално написано от Svetozara
![]()
Според мен започвай с Тривитаминола без да се чудиш.И масла също слагай към маските!Защо не си вземеш Геритамин Нео?
Аз в момента пия![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако ти е нормална по рождения няма как да стане много гъста или гъста каквото и да правиш няма да стане.. изтъненото .. ами с маски.. а за блясъка поливай косата с оцет и вода след баня, ако не искаш да мирише с вода и сока от един или два лимона без да отмивашПървоначално написано от bloodymirror
![]()
Благодаря,а какви маски ?Първоначално написано от FuCKkK13
Момичета днес ще си правя маска с тривитаминол... но вкъщи нямаме нито яйца, нито кисело мляко... таа става ли маската да бъде примерно само тривитаминол и бадемово масло? Мислех да добавя и някакъв алкохол или оцет, но ще стане много течно
Някакъв друг продукт, който да сгъсти маската знаете ли?
aми домашни маски.. някое от момичетата преди мен ти каза маска с мед и сока от 1-2 лимона.. също така от майонеза и пчелен прашец на прах... можеш да си направиш оригиналната маска с тривитаминола която се състои от 2 сп.л тривитаминол,2-3 капки гас,1 сп.л мас,1сп.л ракия и 1 сп.л оцет.. стоиш с маските около 2 часа
![]()
ами не мога да се сетя такива които сгъстяватПървоначално написано от LudotoDevoiche
.. ако имаш хума може..
Може ли да попитам нещо изпробвано за обем? Може и да не е продукт, а техника или нещо такова. Супер ми е мека и гладка косата и още като се изкъпя и се зализва.![]()
bloodymirror сори, че ти отговарям аз, обаче косата на Тайра си е до голяма степен и резултат от нейния ген - както знаеш тъмнокожите имат много гъсти и къдрави коси с дебел косъм. Е, като се изправи такава коса и става разкошна няма как. И другото е подстрижката - тя е на каре. Ако ходиш и те правят на пластове - това взима много от плътността и гъстотата на косата, особено ако е по-рядка. И фризьорките масово ако не им кажеш както обичат да изтъняват и става чудо.
Преди месец се подстригах точно, като нея на тази снимка, даже малко по-късо исках да ме направят и определено изглеждах с повече коса отколкото когато ме правеха на пластове.
Иначе може да звучи страшно разочароващо, обаче с каквото и да се намажеш не можеш да накараш да ти поникнат повече косъмчета отколкото ти е заложено щом вече си на една възраст, на която организмът ти се е развил. От тази гледна точка не можеш да си сгъстиш косата, но можеш да се грижиш за добрия и вид и това да е здрава.
ами изсушаване надолу с главата, пияни.. за друго точно сега не мога да се сетя.. има такива серуми за обем от корените, но повечето не са много ефикасни.. за др точно сега не мога да се сетяПървоначално написано от banalka
![]()
момичета, днес си напраих маска с мед,тривитаминол,оцет,раки ,бадемово масло, начуках аспирин,жълтък и много малко хума, защото толкова ми беше останала стоях 3 часа и половина и сега чакам косата да ми изсъхне да видим.. вече ми свърши тривитаминола, а преди морето имам още 3 маски и няма да слагам тривитаминол.. може да опитам маската с доматения сок
![]()
Аз пък стоях 1 час с бадемово масло в корените, отгоре с найлон и кърпа. Сега съхна точно, ама май добре се отрази. Косата ми е много мекичка.![]()
Между другото, колкото повече расте, толкова повече ми се струва, че е по-тънка. Знам, че е нормално, защото все пак като имах коса до раменете, ми беше супер бухнала. Въпреки това се притеснявам, не знам и аз защо. Интересното, е че като ми изсъхне на 100% косата, даже може би на 2рия или 3тия ден, е супер плътна и готина такава, стои много добре. А, искам да питам нещо тези, които имат бритон настрани. Като излезете от банята, щръква ли ви бритонът?Защото моят, като ми поизсъхне малко косата, щръква настрани страшно много и трябва да го минавам с пресата. Супер дразнещ и смешен е, честно. Същото е, когато вали дъжд.
![]()
спокойно това че косата ти е по рядка - така ти се струва, защото си свикнала да ти е късичка и цялата коса да ти е на едно място..по принцип винаги късите коси са по обемни и за това така ти изглежда.. а за бритона.. аз съм със страничен на стълбички .. и моя като изсъхне е олеле майко.. чуплив -айде да не кажа направо къдрав.. и аз го минавам с пресата, понякога с сешоара, защото моя е такъв с приставки и с четките мога да се изправям..а иначе аз не знам защо.. понякога след като изляза от банята без да пипам косата си т.е. без да и правя нищо е много чуплива, а понякога без да я пипам е почти права![]()
![]()
.. защо става така не знам.. и майка ми все ми вика ''остави я да ти видя естествената коса'' а аз не я пипам
и винаги като и кажа ''е това ми е естествената'' тя ''как така единия път ти е много чуплива, другия почти права'' .. ако някой има обяснение да казва
че след баня винаги съм с различна прическа
.. а моята коса изсъхна, но краищата са й малко сухи.. и ги напръсках с това овлажняващото на Ейвън и сега е г/д. добре
![]()
Днес не можах да си направя маската с тривитаминола,защото с наще си ходихме на село,и само си измих косата.но в сряда ще си направя маската.![]()
По аватара съдя,че това си ти.Наистина много си хубава,косата ти е просто разкошна!Първоначално написано от titinkaa
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Мерсии. :PПървоначално написано от neeDaBosS
Е остава и да не е хубава,след толкова поддържане.![]()
Е,разбира се.Първоначално написано от titinkaa
Просто помня,че косата ти беше късичка на кичури,и сега като погледнах аватара просто
дълга коса с толкова блясък и живот в нея..мега яко
определено си личи,че я поддържаш.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^Мхм да,определено има доста голяма разлика от преди и сега,не само в дължината ами и блясъка и всичко останало.![]()
Дано и моята след някой месец да стане така.Впрочем днес от 10h до 6h бях на басейн,косата ми изсъхваше и се мокреше доста честичко заради силното слънце,НО все още е жива! Много гадно миришеше..на хлорирана вода и другите му глупости.Преди 30 минути си направих маска с 2л тривитаминол и 1л свинска мас.Само това..мислех и жълтък,мляко и други неща да слагам,но от самата вода в басейна косата ми стана толкова суха,че допълнително изсушаване не ми е нужноПървоначално написано от titinkaa
Сега е някаква мнооого мазна,ама наистина много
Ще видим какво ще стане като я измия,ще стоя поне 2 часа щото ми е жал да хабя тривитаминола и примерно да го измия след няма и 1 час.
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^ да кажеш как ти се е отразило.. а между другото тия басейни направо се гаврят с косите ни.. и на мен ми е забавно като ходя на басейн, но като се сетя какво си причинявам на косата и ме хваща жал, но нали все пак за това правим маски
![]()
^И при мен става така с косата,като ида на басейн.После е една гадна,суха и изглежда като изтощена.Но тази година все още не съм ходила на басейн,но съм решила,че као ида няма да си мокра косата.