- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
и аз тази година още не съм.. но няма как да не си намокря косата, но един два пъти нищо няма да и стане.. все пак й правя маски..
за мен морето е по фрапиращо
![]()
![]()
Да, но все се намира някой, който да те бутне/метне във водата..Първоначално написано от titinkaa
![]()
Е да,ако в компанията има момчетаа...иначе ако сме момичета няма кой да ме бутне.Първоначално написано от pressiana
![]()
Сега излизам от банята и си измих косата 2 пъти с шампоан от маската с тривитаминол и не слагах балсам.Сега като изсъхне да сложа ли кристали?
Да,може,кристалите не пречат на това че си си правила маска.Първоначално написано от grrr933
![]()
Благодаря![]()
ХОРА,КАЗВАМ ВИ ОТКАКТО ПОЧНАХ ДА СЛАГАМ КРИСТАЛИ(ОКОЛО 2Г. ВЕЧЕ) ЗАБЕЛЯЗАХ,ЧЕ КОСАТА В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СТРАШНО МНОГО МИ ЦЪФТИ ТОЧНО ОТ ТЯХ.РАЗБРАХ,ЧЕ Е ОТ ТЯХ,КАТО ГИ СПРЯХ.СЕГА ВЕЧЕ БЛИЗО 2 МЕСЕЦА НЕ СЪМ СИ СЛАГАЛА И КОСАТА СПРЯ ДА МИ ЦЪФТИ,А ПРЕДИ БЕШЕ НЕЩО СТРАШНО,ТЪКМО СЕ ПОДСТРИЖА И ПОЧНА ПАК ДА СЛАГАМ КРИСТАЛИ И СЛЕД ПЪРВОТО СЛАГАНЕ И СЛЕД ДЕН ДВА СЕ ЗАБЕЛЯЗВАШЕ ЛЕКО ЦЪФНАЛКО.ВЕЧЕ НЕ СМЯТАМ ДА СЛАГАМ КРИСТАЛИ,И ТАКА СИ МИ Е ДОБРЕ,А И ТЕ Н ЕПОМАГАТ ЗА НИЩО ДРУГО,ОСВЕН ЗА ЛЕСНО РАЗРЕСВАНЕ.![]()
![]()
![]()
какви са ти кристалите ? защото аз от кристали съм доволна..
Ами първите ми кристали бяха на MAGY-български,а другите на Ейвън.То и аз в началото бях много доволна,но сега от няколко месеца хич не съм доволна,и търпях търпях,все си виках,че сигурно самата ми коса си е такава,ама накрая се реших и ги спрях да пробвам кво ще стане,и ето че сега косата не ми цъфти толкова бързо.
Аз искам да ви питам нещо. Става въпрос за ужасните ми стъпала. Така, първо да кажа, че стъпалата са ми един вид "задължителни" - косата ми е гъста и просто не мога да съм на черта, ужасно е. Лошото е, че точно пред лицето ми се струпват стъпалата отпред и са ужасни. Понякога ги извивам навън с пресата, но все пак това ми е НАЙ-сухата част от косата - по-светли са от останалата част.. Искам да ви питам за някакъв начин да ги разкарам от лицето си, без да ги връзвам отзад, да вдигам 1/2 от косата, да ги прикрепям назад с фиби и т.н., защото не ми се прави всеки ден това. Един път пробвах да ги навия навън, да ги закрепя с фиба и да ги напръскам със спрей, за да се намокрят леко и да застанат после така. Е, пуснах ги, бяха супер, но след като спах така, се бяха развалили. Според вас със ролки ще стане ли, или след баня просто да ги дръпна назад някак си.. ?
Здрасти отново..и аз незнам дали ми се отрази добре,нали нераздвоена съм..значи косата ми има адския блясък,както никога е толкова жива и готина няма и след от сухата изтощена коса,но..имам чувството,че на места е мазна
Всичко е перфектно,гладка,мекичка..и изведнъж отстрани в корените тоооолкова мазно хорааа
![]()
![]()
направо на клечки си стои..като мокра е,само там..само,че мазна.Не е мокра,определено се суших доста време просто е мазна
![]()
някакви идеи,нещо? измих си косата 2 пъти с шампоан,след това маската на Денис и себорал форте в корените,след което розовото на Лореал..може би пък съм прекалила с маста,попринцип се слага по-малко,а аз точно отстрани мазах доста
Направо се ядосвам,изобщо не е бухнала както преди,жива и мека и извъднъж острани като залята с масло
Титинка,кои точно на Ейвън ти бяха кристалите?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
pressiana...За бритона ли говориш или самата коса отстрани?
Ей тези зелените... http://i46.tinypic.com/2wqradc.jpgПървоначално написано от neeDaBosS
А колкото до твоя проблем,може да е от маста и тривитаминола...а и понякога и от себорала на мен ми става леко гадна в корените.Измий я утре пак,но не забравяй да я търкаш добре в корените,за да падне мазното.
^Щом е за отстрани...нямам си на идея кво да е правиш.Слагай я зад ушите.![]()
защо не пробваш да я правиш на много отпуснати плитки докато ти е влажна ? .. иначе с ролки може и да стане - пробвай.. титинка - от Ейвън и Орифлейм като цяло не съм доволна от продуктите им за коса.. от някой съм доволна, но от повечето -не ! .. ами аз ползвам кристали повече от година и съм си доволна.. щом така ти се отразяват слагай масло от пшеничен зародиш вместо кристалиПървоначално написано от pressiana
... а колкото до другото момиче..просто явно не си отмила хубаво
![]()
^Да,пшеничен зародиш ще слагам вече,ще си го купя тея дни,а каква му е цената?
имам спешна нужда от нещо против косопад !
ако карам така в скоро време ще остана без коса
помагайте ;с
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ампули за коса на Денис с плацента-против косопад и пърхут са+себорал форте.Първоначално написано от NqkfaNikakva21
сега погледнах моето и е 3.70Първоначално написано от titinkaa
![]()
Първоначално написано от titinkaa
благодаря![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Някой може ли да ми каже начин как да махна черната боя от косата си,без да използвам супра или други изрусители?Искам да си върна естествения цвят,който е много светло кафяво.Боядисвамм се с черно от година и половина...Благодаря предварително!
Единствено фризьорката ти,може да ти бутне боята с обезцветител.Първоначално написано от mi6eto942
Здравейте :P
Сега съм намазана с малко тривитаминол, кокосово масло, хининова вода, ракия и какао. След 2 часа ще се измия.
Да ви питам колко почивка трябва да се прави от тривитаминола? Може ли да 2 седмици примерно?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
До колкото знам се правят маски 1 месец,след това 1 месец се почива.Първоначално написано от lqlq89
Колкото до моят проблем,оправи се ;д косата ми е повече от прекрасна.....направо постоянно я гледам и и се наслаждавам![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.