- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
купи си ампулка за коса на Денис за обем и след баня си пръскай в корените.Първоначално написано от alehole
![]()
И на мен ми е интересно какаото за какво се слага? И да питам: като изхабите едно шишенце от Себорала, правите ли почивка или може поне още едно да се използва и тогава почивка?
хора отивам да си измия косата,видя ми се добре положението,но нещо съм се объркала..адски мазна е,все едно мокра на клечки само,че като пипна остава мазно по ръцете мисериозно..и цялата мирише на мас,направо не издъжам! Майка ми каза,че съм луда понеже не съм сложила ПОНЕ жълтък..обеснява ми нали понеже преди и тя си е правила и каза,че задължително се слага жълтък защото той един вид помага малко при измиването после,поема част от мазнината.Пък аз да сложа само тривитаминол и свинска мас,хаха
само като си помириша косата имам чувството,че ще се издрайфам ;д незнам как изобщо издъжах до днес..А на момичето което иска обем в корените,не мога да и помогна защото аз си го имам без да слагам нещо по-специално,но бях чувала някъде за домашна маска с някакъв алкохол,ще потърся и ще пиша.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Правили ли сте си маска с желатин?Четох някаква рецепта за домашен яйчен шампоан като към обикновен шампоан се добавя жълтък и желатин, но на мен ми се иска да постоя по-дълго.Та какво да сложа в тази маска?
А относно какаото:
http://woman.hotnews.bg/n/maska-za-t...kosa.9281.html
Себорала може да го ползваш едно след друго без почивка,но не повече от 2 месеца,после направи почивка.Първоначално написано от LudotoDevoiche
neeDaBosS
друг път недей слагай мас.Аз не слагам и пак има ефект от тривитаминола.![]()
оо никога не бих повторилаПървоначално написано от titinkaa
сега тъкмо излизам от банята,сложих само маската с костен мозък и плацента и ще пръсна себорала,.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
само аз ли нямам никакъв проблем с маста ?
По колко слагаш?Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ами г/д. 2 сп.лПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
ами може би е от това,че слагаш много други неща..аз сложих само тривитаминол и масиначе сега ми е супер косата добре,че я измих
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ами да.. ти не си сложила нищо изсушаващо и е станало много мазно и трудно за миене... е добре..Първоначално написано от neeDaBosS
.. бтв. маста е много полезна за косата
![]()
Момичета, по колко пъти си миете косата на седмица? Защото аз се мия както винаги - 2 пъти, но си мисля, че е малко, а пък мисля, че ако прекаля, ще се изсуши още повече ..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
аз поприцип я мия 1-2 пъти най-много..може за някой да е супер малкото,но косата ми е ужасно суха и се изсушава още повече като я мия често..Първоначално написано от FuckingFreak
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
2 пъти седмично![]()
Благодаря на choparkopar,че даде линка за маската с какао!Остава да сложа само малко к.мляко и жълтък и ето ти кекс![]()
![]()
![]()
Така,искам да попитам за ампулите за коса.До сега не съм ползвала.
Тези от вас,които са ги изполвали биха ли обяснили малко повече за тях:
От кои марки са най-доволни?Какви са функциите им-задравяване,блясък,обем и т.н.?
Цена?Как се нанасят?И наистина ли има ефект от тях?
И каквото още се сетите![]()
Ок,балгодаря ви!
Въпросите станаха доста,ама...
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и аз си мия косата 2 пъти в седмицата
ами аз съм доволна от Ревалид и тези на Дниес.. за функциите не виждам какво има да се обяснява.. цена.. при всички е различно, но са около 1.50 за ампула.. някой са по повече мл. ...ефект -зависи какви си вземеш и как ти действа на организма.. при всеки е различно, но до сега като съм си взимала за възстановяване винаги е имало ефект... като цяло са доста концентрирани и повечето хора от ампули са доволни ..Първоначално написано от Colombia
.. дано съм ти помогнала
![]()
Мисля да си правя маска с оцет,зехтин и доматен сок .. дано се получи нещо..импровизация едали да сложа к.млако
Да,благодаря ти.![]()
А колко често могат да се използват?И след впръскване в корените не се отмиват нали?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
каква ти е косата? ако е мазна сложиПървоначално написано от thecreator
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
И аз я мия 2 пъти седмично.Достатъчно е.Първоначално написано от FuckingFreak
2 пъти седмично по половин ампула,демек общо 1 ампула.Ампулите на Денис не се отмиват.Първоначално написано от Colombia
има такива, които се отмиват и такива които не се.. 2 пъти.. ако си мие косата 2 пъти в седмицата.. а половин.. ако тя си реши и 1 може да сложи.. аз съм слагала и по половин и по цяла и общо взето няма точно определение по колко.. колкото ти решиш толкова.. естествено не повече от 1 ампула.. като си купиш от аптеката или някой козметичен магазин питай дали се отмиватПървоначално написано от titinkaa
![]()