- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
някой може ли да ми каже колко струва хининовият шампоан ?
След като си сложа хининова вода,мога ли да ползвам сешоар,защото днес като си сложих и изчаках половин час и след това я издухах малко,иначе ми седи много сплескана...
хмм .. а дали не прая тъпо че веднага след като си напръскам косата с хининова вода .. сресвам я и веднага я изсушавам .. и може ли да ми каже някой колко струва хининовият шампоан![]()
Някой ходил ли е да му обезцветят черна коса при фризьор,ако да кажете колко горе долу струва.Искам да стана в такъв цвят:
http://www.lorealparisbulgaria.com/_...x?code=HCo1_14
ако някой го е ползвал,става ли такъв,какъвто го показват
Като изпиеш 1 опаковка Геритамин нео,е добре да починеш малко
http://apteka.framar.bg/30005059/%D1...2#.Th6EfF0RSuQПървоначално написано от LoveChocolate
Но сигурно можеш да го намериш и на по-ниска ;д
Косата ти се сплесква от хининовата вода,и при мен беше така.Купува се от аптеката шампоана,и струва 3-4лв.Първоначално написано от LoveChocolate
титинка айде пусни снимки де.. иначе моята коса от маската за 30 мин
стана много хубава
![]()
чакаме![]()
Момичетаа... преди малко си измих косата и направо щях да умраТолкова много коса ми падна, имах чувството, че ще оплешивея. А преди да вляза в банята я разреших хубаво и пак ми падна доста коса. След баня същата работа, дръпнах и ми останаха сумати косми в ръката
Тази седмица това ми е първото миене на косата, следващото ще е в неделя както ме посъветвахте (да не си я мия 3 пъти в седмицата, а само 2)... Маска не съм и правила, балсам не слагала (само малко такъв без отмиване)... Само от Себорала си сложих. Не съм я изправяла от доста време, сешуар не ползвам, какво става
Казах на майка ми и тя ми вика, че било нормално, че ми се "обновявала" косата и че понеже постоянно съм и правила маски затова сега ми пада така... Аз не мисля, че е заради маските, ноо... В неделя да си правя ли маска с тривитаминол, или да се намажа само с бадемово масло ? Или най-добре нищо да не и слагам, само Себорал?...
Утре ще си взема Геритамина, предполагам, че помага за косопад?
^На ден е нормално да падат по 100 косъма,на тяхно място излизат нови.Ползвай само сеоборала.
Ама то беше страшноПървоначално написано от titinkaa
Мисля, че бяха повече от сто...
Тогава ползвай известно време себорала,то даже отзад си пише на шишето за косопад колко време да се ползва,и ако не спре да ти капе иди на лекар,че тва не е шега работа.А сега се сетих друго...търкай корените на косата с чесън,против косопад е,и наистина действа,макар че после ще ти мирише косата.Първоначално написано от LudotoDevoiche
^ А след това предполагам, че се отмива косата?
А според теб Геритамина дали ще ми помогне да не капе толкова?
^Да може да се отмие,но не я мий веднага след като я натъркаш с чесъна,остави да си попият съставките добре и след час два я измий,но не забравяй,че и водата не влияе добре на косите ни.А колкото до Геритамина-да,ще ти помогне,пробвай нищо не губиш,все пак са витамини.![]()
Още утре взимам Геритамина и почвам да го пия... А това с чесъна мирише, не мирише мисля да почна да го правя преди къпане.
Btw много сладки са ти станали вълничките титинке![]()
^Да,мажи се с чесъна,по-добре да мирише отколкото да се влоши състоянието на косата.
Благодаря ти![]()
![]()
FuCKkK13, ти ли беше споменала, че не е препоръчително да се използва 2в1 шампоан и балсам?![]()
http://prikachi.com/images/378/3568378D.jpg Някой ако го е ползвал да каже дали има ефект
Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото да си заслужава да умреш.
не с сплескваПървоначално написано от titinkaa
![]()
а и отностно мнението за цената на хининовият шампоан
>>![]()
![]()
![]()
![]()
не бих дала толкова пари .. 17 лева за шампоан .. не и в този живот .. дали го има по евтин
![]()
аз си вземам хининовия шампоан за 2.50лв и е на Милва.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
аа така по става .. ко е тва 17 леваПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()