- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
И аз се интеренсувамПървоначално написано от barbie7
![]()
Всъщност аз съм, което е странно. Сега се сетих.Първоначално написано от barbie7
Нямах проблем с косопада, ама го имахме вкъщи и се пръсках с него.
Хубаво е спрейчето, придава блясък на косата.
А за шампоаните 2в1, не са хубави. Много пъти така съм чувала. Все пак ако корените са мазни, а краищата - сухи /а то често е така/, кой продукт едновременно ще регулира омазняването и ще хидратира краищата?
и аз съм на мнение само себорал..ако искаш може бадемово масло, но не за повече от 30 мин или 1 час,че косата може да ти се е претрупала.. а иначе.. косата ако ти е дълга така ти се струва, че са били много..Първоначално написано от LudotoDevoiche
.. успокой се, да не вземеш а получиш косопад от стрес
...
![]()
да.. продуктите 2в1 3в1 и т.н. изобщо не са полезни за косата.. а колкото до другия въпрос, кое ще регулира - има маски за тая работа.. а и както всички знаем шампоаните изсушават косата и е препоръчително да си мажеш косата само в корените,а когато тръгнеш да отмиваш и стигне до връхчетата -това им е достатъчно т.е. само обливането и минаването на шампоана и водата през тях.. извинявам се за обяснението ама преди 10 мин станах.. титинка получило ти се е добреПървоначално написано от victoriassecret1
Вярно ли е , че ако си втрия чесън в корените на косата, тя ще започне да расте по-бързо?Това го бях прочела някъде за веждите, но сигурно е същото...
Не знам дали сте коментирали този въпрос, стана ми интересно. Не съм чела цялата тема,но виждам, че има едно момиче, което отговаря на въпросите на всички и се надявам и на мен да отговори !
Някой да е ползвал http://apteka.framar.bg/30018425/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
и да е доволен???
ами да... така е, но много мирише.. чесъна дори събужда лукувичките на косата които са спрели да растат (оплешивяване) и е много полезен, но заради миризмата почти никой не го използва..Първоначално написано от sunnnnnnnn
![]()
Аз се реших да си взема тривитаминол. Каква му е цената?![]()
^аз го взимам на 5,30лв,но за всеки град и всяка аптека е различно.
Уауу аз си го взех за 7 лв.![]()
+1Първоначално написано от victoriassecret1
![]()
Хихи как се възмущавате само ..![]()
Аз утре отивам в едната ветеринарна аптека, дано да имат.. Решила съм след морето да ги правя маските с тривитаминола, щото след 9 дена плажове..![]()
и аз така, че и аз съм 10 дена на море и направо косата ще ми стане на нищо !Първоначално написано от pressiana
Хах...аз си взех тривитаминола за 7.50 ;дд май на-скъпо от на всички ;дд
Аз преди 2 години си го вземах за 5,50, после за 7, сега за 8..![]()
Сега съм с маскаааа, сложих стимулант, бадемово, рициново и кокосово масло, карите, ракия, хининова вода и мед. :P Ще си я измия с хининов шампоан, ще я изплакна с вода с оцет и ще я напръскам с малко балсам и след това хининова вода в корените.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
да кажеш как ти се е отразило, но според мен имаш достичка масла и може да ти се омазниПървоначално написано от lqlq89
![]()
Снимах си косата. Ето я.
Първата снимка е от преди 1 седмица, 2рата е от днес. Идея нямам защо на 2рата косата ми изглежда по-тъмна, може да е от светлината.. Правих се на 2 френски плитки и спах така с леко влажна коса. Доста добре стана, макар че тук изобщо не се вижда..
А, забравих да кажа, че не видях почти никакъв ефект от лайката. Всъщност той ефектът може вече да е отминал, те минаха 10-12 дена оттогава.
^ хубава ти е косата.. ами за лайката - трябва постоянство и не при всички коси ефекта е голям..![]()
Аз по принцип повечко масла слагам, отразяват ми се добре. Преди малко се измих.Първоначално написано от FuCKkK13
pressiana пораснала ти е косата, много готина :P как се грижиш за нея?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Мерсии.![]()
Ами всеки ден хининова вода, 1 път седмично бадемово масло в корените преди къпане, а пшенично - на мокра коса след баня. Мия си я с различни шампоани, вкъщи имаме 7.Балсами ползвам на Глис предимно. Понякога пръскам краищата със спрей - в момента ми е на Глис, един бежов.
pressiana,за 2 сед косата ти е пораснала доста![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Тя май втората снимка е по-отблизо и затова така изглежда, не знам, щото иначе би било абсолютно невъзможно.![]()
Иначе току-що си взех тривитаминол от ветеринаря на кучето ми за 4лв. Имам привилегии като редовен клиент, хихи..
Утре смятам да пробвам маската за коса с какао.Ще кажа как ми се е отразила![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте момичета.![]()
Върнах се от село и имам да наваксам с 20 страници, но обещавам всичко да прочета!
Поздрави!![]()
днес бях изправена и ми снимаха косата (понеже ви казах, че изправена нямам) .. утре ще пусна снимки![]()
![]()