.
Отговор в тема
Страница 39 от 61 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1516
    Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Искам да ви питам каква прическа ще отива на моята коса тя е нещо такова http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...38&tx=97&ty=24 но по бухнала :д И съм на фризьор след около 2 часа и не знам как да се направя :С моля ви за съвет
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Banned Мега фен
    ами честно да ти кажа не знам.. може на пластове, но не знам дали няма да бухне още.. отиди при фризьорката си и я питай как ще ти отива и тя ще прецени най-добре
    момичета ето я моята косичка:
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/3579690b.jpg

Banned Мега фен
    аа, забравих да кажа.. на тази снимка е излезнала малко тъмничка

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Колко ти е дълга косичкатааа, СТРАХОТНА Е!

Banned Мега фен
    мерсиии

Град
    София
    А каква ти е попринцип чуплива/къдрава?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    момичета ето я моята косичка:
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/3579690b.jpg
    страхотнаааа
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    А каква ти е попринцип чуплива/къдрава?
    ами чуплива..

Супер фен Аватара на pressiana
    Мале, колко ти е дългаа! Обаче повече ми харесва на аватара ти, не знам какво е правена, но е много готина.

Иначе аз сега съм с бадемово масло в корените и пшенично в краищата + двете масла в неголямо количество по дължините.. Утре вече отивам на море, а като се върна, почвам маските.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Току що си идвам и си направих маска....тривитаминол,бадем во масло,какао,хума,мляко,жълт ък,аспирин,ракия.Сега ще се мажа.

FuCKkK13 яка коса имаш.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Мале, колко ти е дългаа! Обаче повече ми харесва на аватара ти, не знам какво е правена, но е много готина.

Иначе аз сега съм с бадемово масло в корените и пшенично в краищата + двете масла в неголямо количество по дължините.. Утре вече отивам на море, а като се върна, почвам маските.
    на аватара съм пак изправена и пак с обем в корените .. абсолютно същата е.. просто на аватара е на втория ден и е леко начупена отпред на краищата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Току що си идвам и си направих маска....тривитаминол,бадем во масло,какао,хума,мляко,жълт ък,аспирин,ракия.Сега ще се мажа.

FuCKkK13 яка коса имаш.
    мерси .. и да кажеш как ти се е отразило какаото.. а преди от кафето в маската бях доволна, но с какао до колкото помня мисля, че не съм си правила

Град
    Пловдив
    ^С какао си правих и миналия път заедно с всички тези неща и много добре се отрази.

Град
    София
    Да предположим, че косопада ми се е получил от пренасищане с тривитаминола... Редно ли е да почвам да пия Геритамина?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    LudotoDevoiche по-добре сега започни с купешки маски и добре подбрани шампон и балсам. Остави настрана витамините и добавките, докато състоянието на косата ти не се възобнови!

Град
    Пловдив
    LudotoDevoiche,маза ли си косата с чесъна?

Град
    Света На Мечтите
    Момичета искам ПоМоЩ!

Понеже от септември смятам да си изправям доста честичко косата, защото много повече се харесвам с изправена, знам че тя доста ще се поразвали. И за да не допусна това поразваляне искам да ми предложите цялостна грижа, която да полагам за нея и да бъде наистина ефективно. Ще й правя и почивки де, но засега така съм решила.
    Знам,че ще стане малко по-суха, но точно за това търся помощ за продукти от вас, за да успея да запазя блясъка, мекотата и здравината й!

Град
    София
    ^ Днес нямах никаква възможност, тъй като се очерта около мен да има много хора. И ефекта за мен можеше и да е добър, ама за тях ... След няколко дена вече задължително, защото и при днешното измиване количеството коса беше същото... За това и се чудя дали да почвам с Геритамина...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета искам ПоМоЩ!

Понеже от септември смятам да си изправям доста честичко косата, защото много повече се харесвам с изправена, знам че тя доста ще се поразвали. И за да не допусна това поразваляне искам да ми предложите цялостна грижа, която да полагам за нея и да бъде наистина ефективно. Ще й правя и почивки де, но засега така съм решила.
    Знам,че ще стане малко по-суха, но точно за това търся помощ за продукти от вас, за да успея да запазя блясъка, мекотата и здравината й!
    ами ще правиш маски.. ще си купиш шампоан за суха и изтощена коса... шампоан и балсам естествено (на една и съща марка) и гледай да имат подхранващи съставки .. ще полагаш малко повече грижи.. ако не ползваш термозащитен продукт си купи..и някакъв флуид, които ще ти овлажнява косата поне малко, защото от пресата наистина ще ти изсъхне много.. аа забравих да кажа.. ако използваш лак шампоана освен подхранващ трябва да почиства в дълбочина..ох.. точно сега за друго не се сещам.. доста съм изморена и не ми се мисли.. дано съм ти помогнала

Супер фен Аватара на bloodymirror
    http://www.pakcosmetics.com/images/c...Elvive2in1.jpg Използвали ли сте го? И какви са мненията ви?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    ^ Днес нямах никаква възможност, тъй като се очерта около мен да има много хора. И ефекта за мен можеше и да е добър, ама за тях ... След няколко дена вече задължително, защото и при днешното измиване количеството коса беше същото... За това и се чудя дали да почвам с Геритамина...
    Почвай го.

Град
    София
    ^ Още днес

Град
    Света На Мечтите
    Момичета искам да Ви попитам дали ще е уместно да смеся две супени лъжици рициново масло с една супена лъжица с масло от чаено дърво и получената смес да сложа върху дължината и краищата на косата!

Град
    София
    ^ Според мен, ако ти е много суха - да, но иначе по-добре недей, защото рициновото масло е много мазно. Или ако решиш да си я правиш тази маска, сложи 1 с.л. рициново масло и примерно 1 жълтък.

Град
    Света На Мечтите
    Добре тогава ще си правя маска:
    - 1с.л. рициново масло
    - 1с.л. масло от чаено дърво
    - 1 жълтък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си