.
Отговор в тема
Страница 40 от 61 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1516
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Добре тогава ще си правя маска:
    - 1с.л. рициново масло
    - 1с.л. масло от чаено дърво
    - 1 жълтък

ами и аз мисля, че така е по-добре.. аз днес мисля довечера да се намажа с бадемово масло и в краищата и по дължината и да спя така...

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Мисля че тук има по-голям шанс да ми помогнете,търся си шампоан и балсам,които да придават мекота,блясък и да заглаждат косата.. съществуват ли?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Я кажете някаква маска за изтощена и нацъфтяла...

Banned Мега фен
    ^ не се сещам точно сега.. ако някое момиче е ползвало да ти каже.. даже е по-добре защото ще ти каже дали е била доволна
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Я кажете някаква маска за изтощена и нацъфтяла...
    .. меда много помага за изтощена коса.. а масло от пшеничен зародиш помага за цъфтящите краища.. можеш да ги смесиш в всяка една маска.. но все пак ето ти няколко маски :
    [1]най-лесната е с бадемово масло и жълтък(като към тази маска можеш да сложиш и някакъв алкохол и маслото от пшеничен зародиш).. разбиваш и слагаш на косата - стоиш 2 часа..
    [2] майонеза и пчелен прашец (аз съм я пробвала и е много хубава)..
    [3] пак жълтък,рициново масло,кисело мляко и мед (към тази маска също можеш да сложиш масло от пшеничен зародиш) аа и алкохол..
    ами за друго точно сега не мога да се сетя.. че бързам - ще излизам.. някое от момичетата да помагат

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Мисля че тук има по-голям шанс да ми помогнете,търся си шампоан и балсам,които да придават мекота,блясък и да заглаждат косата.. съществуват ли?
    Изключително много ми харесва на Глис лилавата серия - http://www.schwarzkopf-consumer.co.u...voila/asia.png
    Ползвала съм шампоана и балсама.
    Ароматът на орхидея е възхитителен, много добре ми се отразяваше на косата. За изглаждане не мога да кажа, косата ми е силно чуплива и един шампоан не може да я изглади.
    Като цяло от масовите шампоани съм най-доволна от Глис

Banned Мега фен
    момичета днес си намазах косата с бадемово масло и масло от пшеничен зародиш..след 3-4 часа ще отмия и да видим какво ще стане

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Ще чакамее ... Аз когато се мажа само с бадемово масло съм много доволна. Ползвала съм и това от пшеничен зародиш против цъфтенето. Ама май нещо не ми помогна особенно... Вие като го нанасяте само в крайщата на суха коса (след баня) не ви ли става много мазна? Знам, че има мокър ефект ама на мене ми изглежда супер мазното... Какво количесто горе долу слагате и намалява ли цъфтенето наистина?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте момичета.
    Днес бях на басейн ( с хлорирана вода) и въпреки, че сега съм супер скапана, смятам да си направя маската с двете масла и жълтъка.

След това ще я отмия с шампоана на Балеа за след слънце и с един био балсам. Дано пак си стане мекичка.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    ^ Ще чакамее ... Аз когато се мажа само с бадемово масло съм много доволна. Ползвала съм и това от пшеничен зародиш против цъфтенето. Ама май нещо не ми помогна особенно... Вие като го нанасяте само в крайщата на суха коса (след баня) не ви ли става много мазна? Знам, че има мокър ефект ама на мене ми изглежда супер мазното... Какво количесто горе долу слагате и намалява ли цъфтенето наистина?
    ами косичката ми стана много мекичка ..ами аз слагам по 2-3 капки, разтривам на ръцете и по краищата на косата и ми е добре косичката .. а за цъфтенето.. не знам.. моята коса по принцип цъфти бавно, но има много добри мнения за това масло

Град
    Света На Мечтите
    Пфффф.
    Загуба на време. Тва маслото от чаено дърво щеше да ме задуши с гнусната си миризма, а пък и на всичкото отгоре сега косата ми има мирис на него. Не виждам особена разлика и затова Никога повече няма да си правя тази "маска"

След като се върна от морето обмислям да започна ампулите на Денис с пчелно млечице. Това ще бъде някъде към 1 август. Според Вас дали ще е проблем, ако ги ползвам до 15 септември всеки път щом се изкъпя?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Да,добре ще е,ще ти се възстанови след морето.

Град
    Света На Мечтите
    Добре тогава след морето почвам ампулите на Денис, та чак до 15 септември

Момичетаааа ПОМОЩ!
    Косата ми е толкова ужасна - смачкана, гадна, суха, хвърчаща, твърда, че не мога да го опиша просто! Уж правих "маската" и то без никакъв ефект. Иде ми да убия някой. Дайте някакви предложения, моля Вии!

Banned Мега фен
    Добре тогава след морето почвам ампулите на Денис, та чак до 15 септември

Момичетаааа ПОМОЩ!
    Косата ми е толкова ужасна - смачкана, гадна, суха, хвърчаща, твърда, че не мога да го опиша просто! Уж правих "маската" и то без никакъв ефект. Иде ми да убия някой. Дайте някакви предложения, моля Вии!
    за ампулите -добре идея.. а колкото до това, че се суха.. аз моята нес я намазах с бад. масло и масло от пшеничен зародиш и ми беше много хубава.. защо не си намажеш косата с бад. масло и не преспиш така ? ..

Голям фен Аватара на Colombia
    Момичетаааа ПОМОЩ!
    Мммм да,щом ти е суха и твърда,наистина наблягай на маслата!!!

Пробвай да добавиш и мед към маската си за коса
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Света На Мечтите
    Момичета, ето малко инфо:
    http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=4014

Макар и дадени само за кожата (действието им), можем да различим кое и как можем да използваме върху косата! (:

Град
    Света На Мечтите
    Здравейте отново!

Днес си купих от аптеката масло на Икаров от авокадо.
    Бихте ли ми казали как мога да го използвам самостоятелно и с какви още неща мога да го смесвам, за да получа маска?

Banned Мега фен
    Здравейте отново!

Днес си купих от аптеката масло на Икаров от авокадо.
    Бихте ли ми казали как мога да го използвам самостоятелно и с какви още неща мога да го смесвам, за да получа маска?
    ох.. всяко едно масло(което има благоприятно действия върху косата ) може да се смесва с всяко едно нещо .. и ако не се лъжа маслото от авокадо съдържаше същите витамини като тривитаминола... следователно.. също можеш да го смесваш с каквото и тривитаминола..
    една маска - масло от авокадо,зехтин и мед.. или само масло от авокадо и кисело мляко..

Град
    Света На Мечтите
    Благодаря ти много за отговора!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес не ми се правеха маски и затова само си я измих и сложих себорала с ампула.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Здравейте момичета
    някоя от вас ползвала ли е този спрей на Syoss за топлинна защита ? И изобщо доволни ли сте от продуктите на Syoss?
    А също и това кокосово масло пак в аптека ли трябва да го търся?

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    Здравейте момичета
    някоя от вас ползвала ли е този спрей на Syoss за топлинна защита ? И изобщо доволни ли сте от продуктите на Syoss?
    А също и това кокосово масло пак в аптека ли трябва да го търся?
    ами за термозащитния спрей не мога да ти кажа... за марката.. бях ползвала техен шампоан за обем и не ми хареса .. а за кокосовото масло.. да! - от аптеката

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    ^^ Аз точно за това се колебах, защото и аз съм ползвала същия шампоан и не бях много доволна. Ама прецаках се вече, няма как ..
    Мерси за отговора.

А и това кокосово масло как се използваше? В маска/слагаш в краищата/дължината? Толкова много неща сте писали чак започнах да се бъркам вече.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Голям фен
    Здравейте момичета , понеже от 2 седмици някъде вече ползвам Себорала , можете ли да ми кажете при вас след колко време горе долу имаше ефект ?
    Хора много , Човеци малко !

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    Момичета днес бях да си купя хининова вода.. обикновено си купувам на Milva, но в аптеката беше свършила и си взех на '' Купро'' не съм я използвала до сега.. Някой знае ли дали е хубава..

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    insane7, аз от спрея за топлинна защита изобщо не съм доволна... ужасно твърда ми става косата и много трудно си я изправям. Ноо има доста момичета които са доволни А за кокосовото масло: аз го го добавям в маските и го нанасям на цялата коса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си