- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
ами и аз мисля, че така е по-добре.. аз днес мисля довечера да се намажа с бадемово масло и в краищата и по дължината и да спя така...Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Мисля че тук има по-голям шанс да ми помогнете,търся си шампоан и балсам,които да придават мекота,блясък и да заглаждат косата.. съществуват ли?![]()
Я кажете някаква маска за изтощена и нацъфтяла...
^ не се сещам точно сега.. ако някое момиче е ползвало да ти каже.. даже е по-добре защото ще ти каже дали е била доволна
.. меда много помага за изтощена коса.. а масло от пшеничен зародиш помага за цъфтящите краища.. можеш да ги смесиш в всяка една маска.. но все пак ето ти няколко маски :Първоначално написано от Tiin
[1]най-лесната е с бадемово масло и жълтък(като към тази маска можеш да сложиш и някакъв алкохол и маслото от пшеничен зародиш).. разбиваш и слагаш на косата - стоиш 2 часа..
[2] майонеза и пчелен прашец (аз съм я пробвала и е много хубава)..
[3] пак жълтък,рициново масло,кисело мляко и мед (към тази маска също можеш да сложиш масло от пшеничен зародиш) аа и алкохол..
ами за друго точно сега не мога да се сетя.. че бързам - ще излизам.. някое от момичетата да помагат![]()
Изключително много ми харесва на Глис лилавата серия - http://www.schwarzkopf-consumer.co.u...voila/asia.pngПървоначално написано от bloodymirror
Ползвала съм шампоана и балсама.
Ароматът на орхидея е възхитителен, много добре ми се отразяваше на косата. За изглаждане не мога да кажа, косата ми е силно чуплива и един шампоан не може да я изглади.
Като цяло от масовите шампоани съм най-доволна от Глис
![]()
момичета днес си намазах косата с бадемово масло и масло от пшеничен зародиш..след 3-4 часа ще отмия и да видим какво ще стане![]()
^ Ще чакамее... Аз когато се мажа само с бадемово масло съм много доволна. Ползвала съм и това от пшеничен зародиш против цъфтенето. Ама май нещо не ми помогна особенно... Вие като го нанасяте само в крайщата на суха коса (след баня) не ви ли става много мазна? Знам, че има мокър ефект ама на мене ми изглежда супер мазното... Какво количесто горе долу слагате и намалява ли цъфтенето наистина?
Здравейте момичета.
Днес бях на басейн ( с хлорирана вода) и въпреки, че сега съм супер скапана, смятам да си направя маската с двете масла и жълтъка.
След това ще я отмия с шампоана на Балеа за след слънце и с един био балсам. Дано пак си стане мекичка.![]()
ами косичката ми стана много мекичкаПървоначално написано от LudotoDevoiche
..ами аз слагам по 2-3 капки, разтривам на ръцете и по краищата на косата и ми е добре косичката
.. а за цъфтенето.. не знам.. моята коса по принцип цъфти бавно, но има много добри мнения за това масло
![]()
Пфффф.
Загуба на време. Тва маслото от чаено дърво щеше да ме задуши с гнусната си миризма, а пък и на всичкото отгоре сега косата ми има мирис на него. Не виждам особена разлика и затова Никога повече няма да си правя тази "маска"![]()
![]()
След като се върна от морето обмислям да започна ампулите на Денис с пчелно млечице. Това ще бъде някъде към 1 август. Според Вас дали ще е проблем, ако ги ползвам до 15 септември всеки път щом се изкъпя?
^Да,добре ще е,ще ти се възстанови след морето.![]()
Добре тогава след морето почвам ампулите на Денис, та чак до 15 септември![]()
Момичетаааа ПОМОЩ!
Косата ми е толкова ужасна - смачкана, гадна, суха, хвърчаща, твърда, че не мога да го опиша просто! Уж правих "маската" и то без никакъв ефект. Иде ми да убия някой. Дайте някакви предложения, моля Вии!![]()
за ампулите -добре идея.. а колкото до това, че се суха.. аз моята нес я намазах с бад. масло и масло от пшеничен зародиш и ми беше много хубава.. защо не си намажеш косата с бад. масло и не преспиш така ? ..Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Мммм да,щом ти е суха и твърда,наистина наблягай на маслата!!!Първоначално написано от MegiBoOm
Пробвай да добавиш и мед към маската си за коса![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момичета, ето малко инфо:
http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=4014
Макар и дадени само за кожата (действието им), можем да различим кое и как можем да използваме върху косата! (:
Здравейте отново!![]()
![]()
Днес си купих от аптеката масло на Икаров от авокадо.
Бихте ли ми казали как мога да го използвам самостоятелно и с какви още неща мога да го смесвам, за да получа маска?![]()
ох.. всяко едно масло(което има благоприятно действия върху косата ) може да се смесва с всяко едно нещо .. и ако не се лъжа маслото от авокадо съдържаше същите витамини като тривитаминола... следователно.. също можеш да го смесваш с каквото и тривитаминола..Първоначално написано от MegiBoOm
една маска - масло от авокадо,зехтин и мед.. или само масло от авокадо и кисело мляко..![]()
Днес не ми се правеха маски и затова само си я измих и сложих себорала с ампула.![]()
Здравейте момичета
някоя от вас ползвала ли е този спрей на Syoss за топлинна защита ? И изобщо доволни ли сте от продуктите на Syoss?
А също и това кокосово масло пак в аптека ли трябва да го търся?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
ами за термозащитния спрей не мога да ти кажа... за марката.. бях ползвала техен шампоан за обем и не ми харесаПървоначално написано от insane7
.. а за кокосовото масло.. да! - от аптеката
![]()
^^ Аз точно за това се колебах, защото и аз съм ползвала същия шампоан и не бях много доволна. Ама прецаках се вече, няма как ..
Мерси за отговора.
А и това кокосово масло как се използваше? В маска/слагаш в краищата/дължината? Толкова много неща сте писали чак започнах да се бъркам вече.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Здравейте момичета , понеже от 2 седмици някъде вече ползвам Себорала , можете ли да ми кажете при вас след колко време горе долу имаше ефект ?
Хора много , Човеци малко !
Момичета днес бях да си купя хининова вода.. обикновено си купувам на Milva, но в аптеката беше свършила и си взех на '' Купро'' не съм я използвала до сега.. Някой знае ли дали е хубава..
insane7, аз от спрея за топлинна защита изобщо не съм доволна... ужасно твърда ми става косата и много трудно си я изправям. Ноо има доста момичета които са доволниА за кокосовото масло: аз го го добавям в маските и го нанасям на цялата коса.
![]()