- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
ами в маски..Първоначално написано от insane7
.. може и по дължината да слагаш..
но в никакъв случай в корените- ако ти е мазна или склонна към омазняване косата
rebeccaa ами честно казано след 2рата седмица.. 2 седмици и половина видях поне, че ми живна косата.. смисъл.. и аз не мога да го обясня, но ми беше по-хубава.. по едно време имах нещо като пърхот за около 1 седмица (точно когато бях правила почивки от домашните маски за 1 месец и повече, тогава ми се появи.. по принцип оцета помага и против пърхот, а аз слагах в домашните маски и дори да е искал да ми се появи съм го оправяла и явно преди не съм забелязала, но може да съм имала.. какво обяснение дадох) ..та.. тогава имах само за 1 седмица и без домашни маски.. явно себорала ми беше помогнал.. а за растежа.. не мога да ти кажа..винаги съм го ползвала с прекъсване.. просто така се е получавало (за да не претрупам косата си).. най-много мисля, че съм го ползвала около месец и половина, но ползвах и маски в същото време.. но мисля, че ми помага малко относно растежа...
![]()
sweetybebi не мога да ти кажа..не съм ползвала.. ползвала съм само на милва.. мисля, че и още една, но не съм много сигурна.. а и от на милва не бях доволна, така че не мога да ти помогна.. виж дали има ефект и сподели - другите момичета да знаят, случайно ако няма на милва
![]()
Спрея го имам и върши добра работа.Доволна съм.Първоначално написано от insane7
![]()
Може след като го изразходваш сега този на Сайъс да си вземеш това розовото на Лореал?![]()
Момичета дойде денят на чесънаПожелайте ми успех
![]()
успех..Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
А на теб става ли ти твърда след като се напръскаш както каза @LudotoDevoiche, защото аз получавам същия ефект?Първоначално написано от titinkaa
@MegiBoOm може ли снимка на това на Лореал?
От доста време си търся нещо за топлинна защита и все не мога да попадна на нещо подходящо и хубаво.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Ето това представлява и е към 10лв.
![]()
^ Аз първо мислех да си взема точно това, ама в последния момент си викам айде да е спрея... И се прецакахСега ползвам някакво такова защитно на Балеа. От него ми става много мека косата след изправяне, но не бих казала, че предпазва особенно. А и то е предназначено специално за изправяне със сешуар, а не с преса.
![]()
Аз ползвам спрея на Syoss и съм доволна.Повече от половин година го ползвам ,почти година даже. Зарибих и приятелки ида си го купят и те са доволни. След като си измия косата и я подсуша що годе добре(колкото да не капе) пръскам го.Разресвам и така.По принцип аз ползвам много неща след баня за косата си , балсами ,кристали , някой друг спрей за мекота нещо ала бала. Разни глезотийки и простотии , които вярвам ,че ми помагат.Хининова вода си пръскам , някой път розова вода.Абе как ми е на кеф , точно така правя.Когато ,че изправям косата, или къдря ,или суша със сешоар , тогава пръскам спрея на Syoss .Като изсъхне косата , няма и спомен.Нито мирише , нито на клечки става. А тия клечки в косата ви се получават,защото не го ползвате както трябва. Нормално е, но има нещо вътре му като лак, което държи косата по-дълго време изправена. Нормално е , като напръскате на суха коса и после веднага минете с пресата отгоре, това нещо да се стегне така да кажа. Смисъл да се втвърди ,заради това ,което съдържа спреят. То си има и написано , на гърба на продукта. Ако пръскате спреят на суха коса, тогава разресвате ,за да се разнесе по целия кичур коса .И или сушите , или изчаквате само да си изсъхне.
Аз след като я изправя не ми седи на клечки или нещо подобно, просто докато я изправя ми е малко зора. После си става косата хубава, както обикновено си е. Смисъл няма промяна, просто на допир преди изправяне е гадна. Ще се опитам да го ползвам това 'както трябва'.
Абе прецаках си се аз ама.. ще го изтикам и ще пробвам това на Лореал.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Не,на мен не ми се получава така,даже ми стои мека и гладка.Чак на 3-я ден след като съм го напръскала ми става по твърда,но аз тогава я мия и не си личи.Първоначално написано от insane7
Поредния неуспешен опит... предполагам, че няма как да стане от първия път това с чесъна и да не ми пада вече толкова косата. Честно да ви кажа, незнам какво и стана - не я изправям, не я къдря, от срес не е. Никога не съм имала досега косопад, даже докато като си я изправях ми беше много по-добре.Много се ядосах днес, защото пак падна много...обадих се и си записах час за дерматолог за този вторник. Немога да седя повече така и да чакам да остана без коса... След около 1 месец съм на море и ако отида с тоя косопад не искам и да си помислям какво ще стане
Момичета ако някоя от вас е имала подобен проблем, да споделя... че ще полудея вече.
![]()
^ Аз съм имала сериозен косопад и го оправих с шампоан и таблетки на Ducray - Anacaps са таблетките и Anaphase шампоанът. Предписа ми ги дерматолог след като опитахме да го оправим с разни Фитовали, обаче не се оправи от тях.
По принцип мисля, че можеш да си ги купиш свободно, за два месеца, колкото е желателно да се пият таблетките са около 60-70 лева. Обаче така и така си си записала час, иди да те видят и между другото можеш да вметнеш за нещо подобно на дерматолога, ако ти каже, че ще мине ей така или ти даде някакви измислени неща.
Лично мое мнение си е, ама недей да се мажеш с разни домашни бъркочи, особено щом имаш косопад. Не знаеш кое как ти действа на тебе и от кое наистина имаш нужда. Да не говорим, че дори и с едно нещо малко да се прекали, както са примерно разните масла от аптеката, в които има и витамини, това може да доведе до косопад.
А каква е цената на шампоана Anaphase и на този на Фитовал? И по колко мл са? Minerva, от какво се беше получил твоя косопад и за колко време успя да ти се възстанови косата?
Ами да ти кажа нямам идея от какво се беше получил. Започна през лятото малко по малко, отначало не обърнах внимание и есента вече си падаше много яко. Оставаха ми десетки косми в ръката всеки път щом само си я прокарам през косата, без да я тегля, без да я реша. Тогава вече ставаше страшно. И в даскало покрай чина ми беше все едно има персийска коткаПървоначално написано от LudotoDevoiche
Отначало ползвах шампоана и таблетките на Ревалид, обаче за месец ефекта беше нулев, даже все си мислех, че се засилва. Тогава ми предписаха нещата на Ducray и доста бързо забелязах резултати. Може би 3-4 седмици и вече беше много по-различно. Обаче ми казаха, че за траен ефект си ттрябва да ги приемам няколко месеца, мисля, че и на опаковката си пише.
Ето това е шампоана: http://apteka.framar.bg/30061942/%D0...BF%D0%B0%D0%B4
Ако имаш някакви притеснения, от рода на това, че като взимаш таблетки за коса, ще ти се засили растежа на всички видове косми - не се притеснявай. Няма такова нещо. Мои съученички като им казах, веднага започнаха да ме плашат с това, обаче няма нищо общо. Таблетките не са хормонални.
По принцип е по-скъпичък и не че искам да те навивам, обаче за грижата за косата си трябва да се вложи за качествени продукти. Разликата е голяма и нямаш ядове най-важното.
+1 .. и аз съм много доволна.. а колкото до dream1707 .. имаш голямо чело и според мен ще ти отива бритон.. но нека и другите да изкажат мнениеПървоначално написано от miminko
![]()
^ Благодаря ти много за бързия отговор. Аз като прокарам пръсти през косата си ми остават по няколко косъма, ама като се къпя е олеле майко. Ще видиме във вторник какво ще ми каже дерматолога и ще му спомена за предложените от теб неща. Хиляди благодарности отново!![]()
момичета забравих да кажа.. днес си намазах цялата коса с масло от пшеничен зародиш и стоях така 3 часа и половина някъде.. измих си косата и ми стана много мекичка.. иначе аз утре рано рано отивам на море и няма да ме има близо 20 дена.. дано темата продължава така да се развива.. и да си помагаме взаимно.. айде целувки от мен..
![]()
нп и дано бързо да се оправиш!Първоначално написано от LudotoDevoiche
Ееее ще ни липсваш, но пък хубаво прекарване!![]()
FuCKkK13
приятно прекарване на морето,да се цопнеш и за мен,че аз тая година няма да ходя-объркаха се нещата.Целувки и о тнас.Ще поддържаме добре темата,че чак като се върнеш няма да можеш да я прочетеш цялата.
![]()
![]()
![]()
![]()
Приятно прекарване и от мен, да си пазиш много косичката![]()
мерси.. ще се топна за всички поне по 1 път.. и косичката ще гледам да я поддържам, колкото условията позволяват де
.. айде момичета.. като се върна ще прочета всичко, което сте написали ОБЕЩАВАМ.. до след около 20 дена
![]()
![]()
![]()