- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
здравейте и от мен..скоро не съм правила маски,но пък си изтъних косата САМА с бръснарско ножче..много яка стана ;д обаче супер много е цъфнала и пак ще се подстригвам..след няколко дни ще правя маска и ще пиша как ми се е отразило![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
НийдАБос, как не ти е жал да я подстригваш толкова често?Аз, ако бях досега да съм си теглила ножа, честно!![]()
Иначе утре мисля да си правя маска с масло от авокадо,зехтин и мед и да седя така около 2 часа, пък ще видим резултата! (:
FuCKkK13
РАЗБИЙ СЕ НА МАКС!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Приятно прекарване!Обожавам морето!!!!!!!!!!!!!!!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ами аз като виждам,че ми е цъфнала и не мога да търпя..или започвам да си ги чопля или веднага ножицата ;д ужасно ми е да гледам коса с цъфтеж..иначе Титинка,аз излизам единствено след 7 часа или по-късно..не се излагам много много на слънцеПървоначално написано от MegiBoOm
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^Ами тогава явно всичко си е до организъм и коса.И моята миналото лято много цъфтеше,всеки месец се скърцах.![]()
явно ще трябва през ден да се подстригвам ;д всъщност случва се както днес да изляза и по-раничко..но всеки фактор влияе сам за себе си..Първоначално написано от titinkaa
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Хей момичета, супер тема.Следя я.Аз скоро не съм си правила маски,имаше период , в който бях луднала на тема''коса'',по-точно ''грива'' .То купени маски , то домашни ли не бяха. Какви бъркочи и каши съм забърквала и мазала.Мани мани
НО какво ли не правим ние жените,за да се харесаме.Скоро обаче не съм правила никакви маски, нямам време , а и желание.Не ми се занимава. Пролетта имах и аз проблем с косопад , незнайно защо.Може би малко в повече стрес се получи при мен.. не знам,както и да е . Сега ползвам на Dove repair therapy шампоан+балсам и на тях пише -98% косопада намалява.Два пъти става се мия с него и ми е добре косата.Преди бях на Panten Pro-V шампоан+ балсам -оранжава серия за изтощена коса .Имам чувството ,че в тия серии за възстановяване , ил изтощена коса има повече хидратиращи съставки.Или си въобразявам..Искам нещо , което да ми овлажни косата изцяло.Не е суха ,но съм перфекционист на тема коса.И хиляда и 5 глупости използвам...И пак не съм доволна..Зимата си правех едни маски със стимуланта на Икаров....може пак да започна , но като почнем даскало.Сега не ми се занимава... А да попитам , онзи спрей hydro нещо си , синият от къде го вземате.Аз съм от малък град и честно казано , освен по аптеките ,или някой козметичен на дали ще намеря по магазините.. Доволни ли сте от него?
Мда... извинявам се за дългите постове..![]()
Целувки
Мимс![]()
Момичета имам няколко въпроса относно копривата:
1. И листата, и корените ли са против косопад?
2. Как е най-добре: да се полива косата след баня, или да се втрива сутрин и вечер отварата в корените?
3. Какво количество във вид на чай е добре да се пие на ден? (доколкото знам пречиства кръвта)
Доколкото знам само листата се ползват.Най-добре е да се полива в/у косата.Еми най-добре една чаша пий на ден.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Включвам се и аз в тематаОт 3год. някъде си изправам косата всеки божи ден...просто не ми харесва,когато не е изправена. Може би,защото използвам хубава преса и косата ми расте доста бързо, не е мн изгоряла, но сега лятото реших и аз да почна да я подхранвам с маски, за да изглежда по-добре
![]()
Титинке, а трябва ли да бъдат изсушени листата или може и да са пресни? И ако се втрива 1-2 пъти на ден ефекта няма ли да е по-добър?![]()
Може и пресни и сушени.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Еми нз,аз съм чувала,че трябва да се полива.Ама ако искаш пробвай да втриеш и виж как ще ти се отрази.![]()
Защо не я оставиш да си почине лятото от пресата.Връзвай я на опашка.Първоначално написано от imaginemoi
![]()
и аз това лято много рядко .. амаа мнооог рядко я изправям , връзвам я и готовоПървоначално написано от imaginemoi
правя и маска с мед жълтък и зехтин и има ефект
станала е много мека и хубава
през цялата ваканция съм я изправила точно 2 пъти ..
съветвам те лятото да оставиш пресата , за да може косата ти да си почине малко
![]()
Титинке, благодаря ти много![]()
Отивам да си набера
...
Относно изправянето... наистина лятото силното слънце достатъчно тормози косата, а в допълнение с пресатаа... И моя съвет е да се изправяте по-рядко. Самата аз от както е почнала ваканцията изобщо не съм се изправяла. + Това започнах да си се харесвам и с естествената ми коса.![]()
Момичета, сега си направих маската с масло от авокадо, зехтин и мед и ще видим как ще ми се отрази.Дано само да успея да отмия миризмата на салата в главата ми!![]()
Иначе домашни маски колко често могат да се правят?Вредно ли е, ако си правя тази маска всеки път преди да се изкъпя?
^ Колко пъти в седмицата си миеш косата? Аз мисля, че 2 пъти ако си я правиш ще е напълно достатъчно.![]()
Да кажеш как ти се е отразила...
И аз си правя дом.маски 2 пъти в седмицата.
Набрах си листа от коприва и от утре почвам процедуритеЩе пия по малко и ще си втривам в корените сутрин и вечер... Дано да има ефект.
![]()
Момичета бях чела в една тема за хумата, че не трябва да се разбърква с метална лъжица... ама забравих защо?!![]()
Знам колко е вредна пресата и се опитвам сега лятото да я връзвам по-често и да се грижа повече за нея. Мисля си скоро да я подстрижа с 4-5 пръста за да живне, ще и правя маски и ще я връзвам![]()
Според мен изобщо не е хубаво всеки път. Веднъж на седмица са ми казвали ако косата ти е много увредена, иначе два пъти в месеца. И след като слагаш маска мисля, че не трябва после да я мажеш и пръскаш с допълннителни неща.Първоначално написано от MegiBoOm
Момичета имам още един въпрос... Относно копривата: четох, че може да се вари или просто да се накисне за около час, два... Ефекта и при двете ще е еднакъв предполагам?![]()