.
Отговор в тема
Страница 42 от 61 ПървиПърви ... 3238394041424344454652 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1516
    I ♥ machoka Супер фен
    здравейте и от мен..скоро не съм правила маски,но пък си изтъних косата САМА с бръснарско ножче..много яка стана ;д обаче супер много е цъфнала и пак ще се подстригвам..след няколко дни ще правя маска и ще пиша как ми се е отразило
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Цъфтежа е от слънцето.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    НийдАБос, как не ти е жал да я подстригваш толкова често?Аз, ако бях досега да съм си теглила ножа, честно!

Иначе утре мисля да си правя маска с масло от авокадо,зехтин и мед и да седя така около 2 часа, пък ще видим резултата! (:

Голям фен Аватара на Colombia
    FuCKkK13

РАЗБИЙ СЕ НА МАКС!!!!!!!!!!
    Приятно прекарване!Обожавам морето!!!!!!!!!!!!!!!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    НийдАБос, как не ти е жал да я подстригваш толкова често?Аз, ако бях досега да съм си теглила ножа, честно!

Иначе утре мисля да си правя маска с масло от авокадо,зехтин и мед и да седя така около 2 часа, пък ще видим резултата! (:
    ами аз като виждам,че ми е цъфнала и не мога да търпя..или започвам да си ги чопля или веднага ножицата ;д ужасно ми е да гледам коса с цъфтеж..иначе Титинка,аз излизам единствено след 7 часа или по-късно..не се излагам много много на слънце
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    Пловдив
    ^Ами тогава явно всичко си е до организъм и коса.И моята миналото лято много цъфтеше,всеки месец се скърцах.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Ами тогава явно всичко си е до организъм и коса.И моята миналото лято много цъфтеше,всеки месец се скърцах.
    явно ще трябва през ден да се подстригвам ;д всъщност случва се както днес да изляза и по-раничко..но всеки фактор влияе сам за себе си..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Хей момичета, супер тема.Следя я. Аз скоро не съм си правила маски,имаше период , в който бях луднала на тема''коса'',по-точно ''грива'' .То купени маски , то домашни ли не бяха. Какви бъркочи и каши съм забърквала и мазала.Мани мани НО какво ли не правим ние жените,за да се харесаме.Скоро обаче не съм правила никакви маски, нямам време , а и желание.Не ми се занимава. Пролетта имах и аз проблем с косопад , незнайно защо.Може би малко в повече стрес се получи при мен.. не знам,както и да е . Сега ползвам на Dove repair therapy шампоан+балсам и на тях пише -98% косопада намалява.Два пъти става се мия с него и ми е добре косата.Преди бях на Panten Pro-V шампоан+ балсам -оранжава серия за изтощена коса .Имам чувството ,че в тия серии за възстановяване , ил изтощена коса има повече хидратиращи съставки.Или си въобразявам..Искам нещо , което да ми овлажни косата изцяло.Не е суха ,но съм перфекционист на тема коса.И хиляда и 5 глупости използвам...И пак не съм доволна..Зимата си правех едни маски със стимуланта на Икаров....може пак да започна , но като почнем даскало.Сега не ми се занимава... А да попитам , онзи спрей hydro нещо си , синият от къде го вземате.Аз съм от малък град и честно казано , освен по аптеките ,или някой козметичен на дали ще намеря по магазините.. Доволни ли сте от него?
    Мда... извинявам се за дългите постове..
    Целувки
    Мимс

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Момичета имам няколко въпроса относно копривата:
    1. И листата, и корените ли са против косопад?
    2. Как е най-добре: да се полива косата след баня, или да се втрива сутрин и вечер отварата в корените?
    3. Какво количество във вид на чай е добре да се пие на ден? (доколкото знам пречиства кръвта)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Момичета имам няколко въпроса относно копривата:
    1. И листата, и корените ли са против косопад?
    2. Как е най-добре: да се полива косата след баня, или да се втрива сутрин и вечер отварата в корените?
    3. Какво количество във вид на чай е добре да се пие на ден? (доколкото знам пречиства кръвта)
    Доколкото знам само листата се ползват.Най-добре е да се полива в/у косата.Еми най-добре една чаша пий на ден.

Град
    Пловдив
    Включвам се и аз в темата От 3год. някъде си изправам косата всеки божи ден...просто не ми харесва,когато не е изправена. Може би,защото използвам хубава преса и косата ми расте доста бързо, не е мн изгоряла, но сега лятото реших и аз да почна да я подхранвам с маски, за да изглежда по-добре

Град
    София
    Титинке, а трябва ли да бъдат изсушени листата или може и да са пресни? И ако се втрива 1-2 пъти на ден ефекта няма ли да е по-добър?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Титинке, а трябва ли да бъдат изсушени листата или може и да са пресни? И ако се втрива 1-2 пъти на ден ефекта няма ли да е по-добър?
    Може и пресни и сушени.
    Еми нз,аз съм чувала,че трябва да се полива.Ама ако искаш пробвай да втриеш и виж как ще ти се отрази.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от imaginemoi
    Включвам се и аз в темата От 3год. някъде си изправам косата всеки божи ден...просто не ми харесва,когато не е изправена. Може би,защото използвам хубава преса и косата ми расте доста бързо, не е мн изгоряла, но сега лятото реших и аз да почна да я подхранвам с маски, за да изглежда по-добре
    Защо не я оставиш да си почине лятото от пресата.Връзвай я на опашка.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от imaginemoi
    и аз това лято много рядко .. амаа мнооог рядко я изправям , връзвам я и готово правя и маска с мед жълтък и зехтин и има ефект станала е много мека и хубава през цялата ваканция съм я изправила точно 2 пъти .. съветвам те лятото да оставиш пресата , за да може косата ти да си почине малко

Град
    София
    Титинке, благодаря ти много Отивам да си набера ...
    Относно изправянето... наистина лятото силното слънце достатъчно тормози косата, а в допълнение с пресатаа... И моя съвет е да се изправяте по-рядко. Самата аз от както е почнала ваканцията изобщо не съм се изправяла. + Това започнах да си се харесвам и с естествената ми коса.

Град
    Света На Мечтите
    Момичета, сега си направих маската с масло от авокадо, зехтин и мед и ще видим как ще ми се отрази.Дано само да успея да отмия миризмата на салата в главата ми!

Иначе домашни маски колко често могат да се правят?Вредно ли е, ако си правя тази маска всеки път преди да се изкъпя?

Град
    София
    ^ Колко пъти в седмицата си миеш косата? Аз мисля, че 2 пъти ако си я правиш ще е напълно достатъчно.
    Да кажеш как ти се е отразила...

Град
    Света На Мечтите
    Ами два пъти си я мия. (:

Град
    Пловдив
    И аз си правя дом.маски 2 пъти в седмицата.

Град
    София
    Набрах си листа от коприва и от утре почвам процедурите Ще пия по малко и ще си втривам в корените сутрин и вечер... Дано да има ефект.
    Момичета бях чела в една тема за хумата, че не трябва да се разбърква с метална лъжица... ама забравих защо?!

Град
    Пловдив
    Знам колко е вредна пресата и се опитвам сега лятото да я връзвам по-често и да се грижа повече за нея. Мисля си скоро да я подстрижа с 4-5 пръста за да живне, ще и правя маски и ще я връзвам

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета, сега си направих маската с масло от авокадо, зехтин и мед и ще видим как ще ми се отрази.Дано само да успея да отмия миризмата на салата в главата ми!

Иначе домашни маски колко често могат да се правят?Вредно ли е, ако си правя тази маска всеки път преди да се изкъпя?
    Според мен изобщо не е хубаво всеки път. Веднъж на седмица са ми казвали ако косата ти е много увредена, иначе два пъти в месеца. И след като слагаш маска мисля, че не трябва после да я мажеш и пръскаш с допълннителни неща.

Град
    София
    Момичета имам още един въпрос... Относно копривата: четох, че може да се вари или просто да се накисне за около час, два... Ефекта и при двете ще е еднакъв предполагам?

Град
    Пловдив
    ^Най-добре я свари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си