.
Отговор в тема
Страница 43 от 61 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1516
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Как ви се струва идеята да се използва бадемово масло за краищата вместо кристали за коса. Някъде бях чувала, че имат подобен ефект?

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ По-подходящо за краищата е маслото от пшеничен зародиш. Но и бадемово можеш да си слагаш, но по много малко, защото иначе ще ти се омазни косата. Иначе според мен е по-добре да се използва някакво масло, а не кристали.

malka_sladkka , да става. Също и с масло от пшеничен зародиш става. Доволни са много приятелки , аз също съм пробвала с бадемово масло в краищата.Ами добре е, нищо особено. Аз си ползвам кристали по принцип , но съм пробвала и с бадемовото няколко пъти.Наистина омекотява косата.

LudotoDevoiche, свари я.Това е целта, варенето изкарва веществата от нея и те остават във водата. И след като я прецедиш тая вода , си я пръскай , плискай ,абе както ти дойде точно така. Аз пробвах преди с листа от орех , само веднъж ,че доста гадно мирише... И спрях с бъркочите.

Повече от фен
    Да ви питам: Когато почивате от домашните маски, съвсем нищо ли не слагата на косата или някакви спрейчета и пр. ?

Град
    София
    ^ Тази сутрин си сварих и я изсипах в едно шешенце с пулвенизатор... Отделно изпих малко повече от половин чаша. Мисълта ми е, дали свойствата на копривата ще се загубят ако се използва примерно 2 дена (не да я варя всеки ден) ?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета, сега си направих маската с масло от авокадо, зехтин и мед и ще видим как ще ми се отрази.Дано само да успея да отмия миризмата на салата в главата ми!

Иначе домашни маски колко често могат да се правят?Вредно ли е, ако си правя тази маска всеки път преди да се изкъпя?
    Ехаа, няква сууупер мекичка ми стана косата! Отдавна не беше ТОЛКОВА мека.

Днес си направих маска с хума и оцет,измих се с шампоан с хуба и преди малко си сложих хининова вода,чакам да видя какъв ще е резултата

Повече от фен Аватара на mine
    И аз се включвам ..
    Та..отказах се от студеното къдрене което бях споменала преди време тука..

По принцип се изправям обаче сега лятото съм решила да оставя косата си(поне като стоя в къщи) и не ми казвайте да си връзвам косата защото едното ми ухо е доста щръкнало понеже като малка съм имала някакво възпаление на ухото..

И така... Въпроса ми е как да накарам моята странно щръкваща коса да се изправи или сякаш предпочитам да се накъдри
    Не искам косата ми да е къдрава както става с плитките амиии..абее къдраво

Някакви маски или нещо друго да правя на косата си докато е мокра например и да се накъдри и да стои къдрава до следващото къпане(т.е да държи 2 дни)
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    ^ По-подходящо за краищата е маслото от пшеничен зародиш. Но и бадемово можеш да си слагаш, но по много малко, защото иначе ще ти се омазни косата. Иначе според мен е по-добре да се използва някакво масло, а не кристали.
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    malka_sladkka , да става. Също и с масло от пшеничен зародиш става. Доволни са много приятелки , аз също съм пробвала с бадемово масло в краищата.Ами добре е, нищо особено. Аз си ползвам кристали по принцип , но съм пробвала и с бадемовото няколко пъти.Наистина омекотява косата.
    Мерси за отговорите За бадемовото масло питах, защото само такова съм използвала, за другите не съм сигурна дали се използват за коса Мисля да пробвам с това от пшеничен зародиш Маслата ми се струват по-добре от кристалите, защото са по-естествен продукт... Кой знае какво има в тези кристали...

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от mine
    И аз се включвам ..
    Та..отказах се от студеното къдрене което бях споменала преди време тука..

По принцип се изправям обаче сега лятото съм решила да оставя косата си(поне като стоя в къщи) и не ми казвайте да си връзвам косата защото едното ми ухо е доста щръкнало понеже като малка съм имала някакво възпаление на ухото..

И така... Въпроса ми е как да накарам моята странно щръкваща коса да се изправи или сякаш предпочитам да се накъдри
    Не искам косата ми да е къдрава както става с плитките амиии..абее къдраво

Някакви маски или нещо друго да правя на косата си докато е мокра например и да се накъдри и да стои къдрава до следващото къпане(т.е да държи 2 дни)
    Пробвай да се накъдриш с ролки на леко влажна коса. Може да използваш преди това пяна или лак Аз си купих едни ролки вчера - дунапренени са, не съм ги пробвала още, ама преди години имах такива и си спомням, че ефекта беше супер, ако се сложи и лак още повече ще дърши :P А за стърчащите краища ми казаха кристали или някакво масло, за което попитах по-горе

malka_sladkka , кои други масла те съмняват дали за коса?Питай ме , ползвала съм ги всичките...Последната година-две бях полудяла на тема''коса'' ... Какви ли не маски не съм си направила и масла не съм използвала.Кристали ползвам ,защото ми е по-лесно , пък и на хубаво миришат. Има кристали ,които имат масла вътре , но имат и силикон,което не е много хубаво , но какво да се прави.

mine, косата ти да попитам на етажи ли е?Ако е , от това се къдри и не стой права. Като е дълга и равна , на едно ниво , косата тежи и не се къдри, ако си имала леки чупки в косата.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    malka_sladkka , кои други масла те съмняват дали за коса?Питай ме , ползвала съм ги всичките...Последната година-две бях полудяла на тема''коса'' ... Какви ли не маски не съм си направила и масла не съм използвала.Кристали ползвам ,защото ми е по-лесно , пък и на хубаво миришат. Има кристали ,които имат масла вътре , но имат и силикон,което не е много хубаво , но какво да се прави.

mine, косата ти да попитам на етажи ли е?Ако е , от това се къдри и не стой права. Като е дълга и равна , на едно ниво , косата тежи и не се къдри, ако си имала леки чупки в косата.
    Амии например какаово и кокосово, срещала съм ги някъде, ама иозбщо не ги знам за какво са. Разните там кайсиеви, прасковени, гроздови, жожоба

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Като заговорихте за какаово масло се сетих да ви кажа,че аз в маските си слагам какао на прах,такова дето се правят сладкишите,и съм доволна.

Всичките видове масла се използват за разни разкрасителни продукти. Има от кремове за лице, крака ,тяло , лосиони , душ гелове , маски за коса, балсами , шампоани, до бои за коса. Абе всичко що се сетиш ,че е козметика. Има най-различни продукти на пазара от различни фирми , които не всички действат, но както и да е. Мисълта ми е ,че маслата действат винаги и за всичко. Може да са за коса , лице, тяло...
    Има маски за коса с кокосово , бадемово ,пшенично и какво и не още масло. Жожобата също , как я има в маски за коса така я има това масло и в кремове за ръце , тяло , лице. Просто извличат масла и най -полезни в-ва от плод примерно , или някоя билка и така, от това са маслата. самите им мазнини , или не знам и аз точно как да се изразя най правилно в самите растения , или плодове .

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Като заговорихте за какаово масло се сетих да ви кажа,че аз в маските си слагам какао на прах,такова дето се правят сладкишите,и съм доволна.
    и аз понякога си слагам какао и ми допада ефекта
    а иначе масло от жожоба за косата си не съм слагала, но смесено с розова вода изчиства идеално грима
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Пловдив
    Не знам,но откакто си правя маска с яйце,ракия,тривитаминол,ка ао,аспирин,хума и бадемово масло ми се струва,че косата ми е потъмняла.Не знам аз ли си внушавам или е истина?При вас как е,забелязвате ли нещо такова?

^Титинке , може. Възможно е. По принцип яйцето и по -точно жълтъкът избелва...но , когато си боядисана само. И боята пада, така са казвали много момичета. Иначе и аз като си правех тия маски , сякаш и на мен ми беше потъмняла косата.. не знам точно. Но както и да е , после от слънцето си исветлява пак.Или съм чувала,че отвара от лайка исветлява косата.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ex, темичката много яко се разви и продължава да се развива, много се кефя
    No need to ask
    He's a smooth operator

Град
    Света На Мечтите
    Момичета аз днеска вечерта заминавам за моретоо.

Голям кеф ще бъде, ама като си помисля на какво чудо ще си подложа косата, ми призлява

Там естествено няма да имам време за маски и всякакви такива глупости, за това просто ще си ползвам слънцезащитния спрей и ще нося шапка! (:

Град
    София
    ^ Защо не си вземеш някоя готова маска?

Град
    Света На Мечтите
    Ами аз мисля да започна след морето с ампули за коса на Денис с пчелно млечице, а като почна училище да си взема маската на Миостис с костен мозък и плацента! (:

А преди време много хора хвалеха една готова маска със змийско мляко мисля, че беше. Някой спомня ли си нещо?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ами аз мисля да започна след морето с ампули за коса на Денис с пчелно млечице, а като почна училище да си взема маската на Миостис с костен мозък и плацента! (:
    Да,но е добре и докато си на море да ползваш добра козметика,за да не губиш после време с възстановяването на косата.И като се върнеш ще ти е по лесно да я възстановиш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    А преди време много хора хвалеха една готова маска със змийско мляко мисля, че беше. Някой спомня ли си нещо?
    Маската е на Lorys. Аз я имам, но от доста време не съм си слагала. Не ми допада много, останало ми е още малко и честно казано с нетърпение чакам да ми свърши, за да си взема тази на Миосотис с костен мозък и плацента. Тази на Лорис не е чак толкова зле, има доста доволни от нея... но има в 100 пъти по-добри и качествени маски за коса!

Препоръчайте ми някоя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си