- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Здравейте. Аз тъкмо се върнах от морето и започвам маски с тривитаминол 1 път седмично. Мисля утре да направя 1вата, въпреки че днес си измих косата /днес нямах време за маска/. Ще пиша как се е отразила.![]()
Супер. В момента косата ми е толкова обемна и мекичка.Първоначално написано от titinkaa
Смесих тривитаминол, бадемово масло, жълтък, мед, аспирин и какао![]()
Следващата седмица пак ще си направя същата маска.
Сега ще си сложа една ампула на Денис.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
nimfetka7
ползвай Себорал Форте+ампула за коса на Денис с плацента.
Супер.И мойта става много мека и пухкава,явно е от какаото,защото друг път като не слагам и ми е по друга косата.Аз вече 2-3 пъти слагам в маската какао и съм доволна.Първоначално написано от billytalent
![]()
Ох, сега съм с маската с тривитаминола. Сложих жълтък, мед, пшенично масло, бадемово масло и тривитаминол. Ама ме е бъз да не ми стане нещо.В момента съм с шапка за баня и кърпа отгоре и усещам как скалпът ме сърби.. При вас също ли е така? И колко време седите с маската? Аз мисля да стоя 2 часа и половина.
^И мен понякога ме сърби,ама тва е,защото главата ти се е загряла с кърпата.
1-2 часа са напълно достатъчни.Първоначално написано от pressiana
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
nimfetka7 , за оная маска на Lоrys със змийско мляко ли какво беше.Имах я , абе бъкана е със силикон. Първите няколко пъти ще ти се стори прекрасна, защото ще омекоти косата, в следствие на силикона ,който обвива косъма .Косата ти ще е мека,бляскава и гладка най-вече. Но до едно време, спреш ли маската , силикона се отмива след няколко измивания и косата остава суха , хвърчаща ,абе на никъде. Имах я , ползвах малко и я спрях. Ти както си прецениш така![]()
А относно косопада , вземи си хубав шампоан+балсам. Сега съм с на Dove Repair Therapy ( 98%-less hairfall) Точно за косопад е . Аз го взех за нормална коса , просто бяла серия ,която по принцип харесвам. То пък се оказа ,че е за косопад,но добре си е .+балсама към него. Супер съм доволна,По принцип и на мен ми пада коса малко или много ,зависи от много неща. Особено като се къпя и взех си тоя шампоан и съм доволна.
ByK, нали си наясно ,че стоенето на слънце , не се отразява особено добре за косата.Същото е като да я гориш с преса/маша и тн.
Иначе,би ти се изсветлила тон-два max .Трябва да повтаряш...спреш ли , рано или късно ще се върне твоя цвят.Но не напълно.![]()
cherrygloss, използвай първо балсам без отмиване.Харесай си някой , но хубава марка.Аз ползвам на Panten ,ако искаш мога да ти го кажа.Вземи си кристали ,или някое друго масло. Жожоба ,пшенично масло, бадемово... Или някое хубаво спрейче за коса, на Глис има доста добри.Макар,че никога не съм си купувала.![]()
Измих си косата 3 пъти с шампоан и 1 път с балсам, обаче още смърди на тривитаминол. Да я мия ли пак? За да не се уплашите, и трите шампоана, с които я измих, са за ежедневна употреба.
Първоначално написано от nimfetka7
Ама...20 косъма на ден е нещо напълно нормално. Всъщност нормално е около 100, даже и малко повече. Не мисля, че има от какво да се притесняваш. Мен на ресане сигурно ми падат повече от колкото на теб за ден, пък не мисля, че има нещо тревожно. Е, като ми падаха по около 600 на ден се бях притеснила, ама 20...
minerva +
pressiana, недей. ако ти мирише купи си , някой спрей за косата.Нещо , което ти харесва как мирише и като не търпиш на тривитаминола миризмата ( аз не съм имала проблеми с това ) си го пръскай. Не я мий толкова... Като са за ежедневна грижа ,мислиш ли че няма химия в тия шампоани ? ...
Спрей си имам.
И я измих толкова пъти, за да се отмие тривитаминола.
Не, не вярвам в Кря-кря да има химия, нито и в бирения шампоан. Може би само този ежедневния на Ейвън, но не е голяма работа. За пръв път правя тази маска, затова. Иначе си мия косата само с 1 шампоан при обикновеното миене.![]()
^Аз дори да съм с маска от тривитаминол,пак си мия косата 1 път с шампоан и ми се измива,но може би защото моя е професионален и те са по-силни.
След ейвън-а почти се изми, което беше много неочаквано за мен.. После измих с бирения и вече беше идеална, просто миришеше гадно.. карай, човек се учи от грешките си.
Titinkaa , на мен също 1 път ми стига.
Аз четох в нета за една маска и останах дооста доволна от нея, а тя е :
един жълтък и половин купичка застояло кисело мляко.
На измита коса се слага, оставя се 10-15 мин. и се отмива..
Ефектът е невероятен: косата е много мека и със страхотен блясък. Минусът на маската е, че после косата мирише малко гадно, но си заслужава![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
^ И изсушава малко, и аз съм я ползвала.
Хора, някой ползвал ли е шампоан и балсам Nivea Diamond Gloss? Какво мислите за него?
Търся нещо, което да ми направи косата.. блестяща!![]()
Бду съм доволна от тривитаминола, косата ми е лекичка, приятна на допир, само че не стана по-лъскава.![]()
Купих си Себорал Форте. Знам, че не е много, но се притеснявам, защото косата ми е рядка и тънка и от миналото лято не е спряла да капе![]()
Утре сутрин ще пътувам за морето-неочаквано стана,уж нямаше да ходя.![]()
И съм почти неподготвена,щом става въпрос за косата.Затова ще си взема моя шампоан и готовата маска за коса+спрея с УВ-филтри.За 5-6 дена смятам,че няма да се изтощи много.После като се върна ще си направя подхранващата маска с тривитаминола и там другите неща,за да не е суха.
Направо си съжалявам косата,като се сетя как ще се изсуши и ще стане като метла...ужасс....
Titinkaa , ако обичаш може ли да ми кажеш какъв е тоя спрей с UV , са косата ли е ? Аз така останах с впечатление.
Какво сте се панирали всички покрай това ходене на море.Още малко ще си развалите ваканцията от мислене за косата. Нищо толкова няма да й стане. Лек шампоан, маска, балсам спрей без отмиване или нещо предпазващо и сте готови. За да не вреди толкова хлора съм чувала че трябва да си намокриш преди това косата с чиста вода. Но това са 6-7 дни, какво сте се притеснили толкова. Мислите ли ги тези които живеят до море или океан как са. Но пак са си с хубави коси.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ето снимка.От ДМ е за 3,99лв....Първоначално написано от MimiKalcheff93
http://prikachi.com/images/900/3614900e.jpg
Според вас кое е правилно да се слага първо: маската за коса или балсама?
Titinkaa , благодаря. Мерси много и действа ли това нещо наистина и как го ползваш ?