.
Отговор в тема
Страница 46 от 61 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1516
    Супер фен Аватара на pressiana
    Пак съм аз с моята нацъфтяла коса..
    Пръскам със спрейове, слагам пшенично масло, на всяко миене слагам балсам, но НЕ. Пак си цъфти, а я подстригах преди 1 месец. Добре, че не цъфти цялата, ами само малка част, но това е именно долният пласт, който ми е най-важен ..
    Някой от вас ходил ли е на подстригване с гореща ножица? Има ли ефект и колко повече струва от обикновеното подстригване? И някакви маски ако ми дадете, ще съм много благодарна, че вече ми дойде до гуша..

pressiana, Mного кофти с този цъфтеж...Направо ужас! И аз трябва да ходя да се подстригвам сега...Ами като отидеш при твоя фризьор попитай го за някой продукт ,или маска ....не знам и аз, попитай го най-добре и после пак ще говорим. Иначе има различни шампоани и балсами за накъсваща се коса , цъфтяща и склонна към накъсване някакви такива..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    MimiKalcheff93
    нанася се на суха или влажна коса преди да излезнеш на слънце.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Пак съм аз с моята нацъфтяла коса..
    Пръскам със спрейове, слагам пшенично масло, на всяко миене слагам балсам, но НЕ. Пак си цъфти, а я подстригах преди 1 месец. Добре, че не цъфти цялата, ами само малка част, но това е именно долният пласт, който ми е най-важен ..
    Някой от вас ходил ли е на подстригване с гореща ножица? Има ли ефект и колко повече струва от обикновеното подстригване? И някакви маски ако ми дадете, ще съм много благодарна, че вече ми дойде до гуша..
    Маска със зехтин ползвала ли си?

Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Според вас кое е правилно да се слага първо: маската за коса или балсама?
    Аз слагам първо маската ,после балсама.

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от ElManana
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Според вас кое е правилно да се слага първо: маската за коса или балсама?
    Аз слагам първо маската ,после балсама.
    +1
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Да, но преди месеци, скоро не съм. Каква е?
    И може ли салатен зехтин, че в момента вкъщи само такъв има?

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Да, но преди месеци, скоро не съм. Каква е?
    И може ли салатен зехтин, че в момента вкъщи само такъв има?
    Ами да - зехтина си е зехтин Просто се мажеш. По желание може да добавиш кисело мляко, мед, жълтък и каквото ти дойде на ум, или пък каквото имаш под ръка

Не ползвам балсам особено, обаче ако слагам маска, не бих сложила изобщо балсам, безмислено е.

Темата е много дълга и няма как да я прочета цялата, без да си загубя доста време, затова питам направо - някой правил ли си е маски с тривитаминол и наистина ли има хубав ефект? Ако да как си ги правите точно, с какви други съставки, колко пъти седмично и т.н. ?
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от MlqkoSkakao
    Темата е много дълга и няма как да я прочета цялата, без да си загубя доста време, затова питам направо - някой правил ли си е маски с тривитаминол и наистина ли има хубав ефект? Ако да как си ги правите точно, с какви други съставки, колко пъти седмично и т.н. ?
    преди си правех два пъти в седмицата. слагах хининова вода със сигурност,другото не го помня вече. при мене нямаше особен ефект освен,че косата ми започна да се омазнява адски

И аз като си я правех тая прословута маска с тривитаминол нямаше някакъв УАУ ефект, какъвто очаквах...Нищо особено ..Бях сякаш много по-доволна от стимуланта за коса на Икаров и имаше и видим ефект също. Може пак да го почна на есен..

Правила съм я преди няколко години, като баш беше станала много модерна. Ефект нямаше, освен, че започна да ми пада косата и я спрях. После четох, че тва се получава от тоя тривитаминол и от тогава не си слагам нищо самоделно на главата

Повече от фен
    Правя я различно. Веднъж слагам тривитаминол с каквото имам под ръка, а друг път само тривитаминол. Два пъти седмично е достатъчно. На мен ми се отразява добре. Косата ми става мека и жива, но не съм забелязала чак уау ефект може би, защото го ползвам от скоро.

Аз я правих 1 път, ще я правя 1 път седмично, докато не ми свърши тривитамилонът. И аз не съм забелязала кой знае какъв ефект. Очаквах косата ми да стане лъскава, да изглежда по-добре, но нищо такова. И все пак има ефект. Някой спомена, че ще започне със стимуланта на Икаров- и аз така мисля, плюс това е за хора..

Град
    Луната
    Аз я правих 1 път, ще я правя 1 път седмично, докато не ми свърши тривитамилонът. И аз не съм забелязала кой знае какъв ефект. Очаквах косата ми да стане лъскава, да изглежда по-добре, но нищо такова. И все пак има ефект. Някой спомена, че ще започне със стимуланта на Икаров- и аз така мисля, плюс това е за хора..
    При мен ефекта беше, че косата ми беше много нацъфтяла, а след маската почти го нямаше ии беше мека Ама то и със зехтина ефекта е същия, и все пак не знам дали е било от тривитаминола или от другите неща, които съм слагала И аз се замислям вече за тоя стимулант на Икаров

pressiana , аз бях .
    И наистина на есен може да го почна пак , поне съм сигурна ,че има ефект. Освен това расте и нова коса, малко е дразнещо да имаш разни стърчащи неща ,но се оправя. И косата става мекичка , нито пада нито нищо.няма опасност от пренасищане от витамини , или разни такива и в следствие на което косопад..Аз съм му фенка... и ще го почна пак. Ако някой е навит нека ме изчака може заедно да почнем ида видим резултат дали ще има.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Аз също мисля да го почна на есен. Ползвала съм го и преди и бях много доволна... Косата ми ставаше много мекичка и разтежа и се ускори.

Искам да се похваля,от 2 седмици започнах да използвам хининова вода,слагам си през ден,когато си мия косата,и сега косата ми порасна с 1,5 сантиметър.Виждам разликата в израстналите ми корени(боядисана съм с черна боя).Знам,че разликата не е много голяма,но все пак е мн добре,защото по принцип косата расте с 1 сантиметър за 1 месец

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Аз също използвам хининова вода ( и хининов шампоан сущо ) през ден и наистина съм страшно доволна колко бързо ми расте косата

Мега фен Аватара на mynichka
    И аз тъкмо си сложих маска за коса ( жълтък, ракия, мед, кисело мляко, стимулант на Икаров, какао) сложих всичко, което намерих След 2 часа ще си я измия, но понеже доста често си я правя и знам какъв е ефекта- мека, блестяща и хубава коса. Адски много съм доволна от стимуланта- ако си го вземете няма да сгрешите И когато се сетя си я обливам с преварена коприва
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Здравейте , за да не правя нова тема ще ви попитам тук. Значи косата ми е чуплива, мисля да дооформям къдриците ,но ако може да ми препоръчате някакъв шампоан за дооформяне и след баня мисля с пяна да я чупя, какво мислите дали ще стане , тъй като ако не я направя нещо се чупи и почва да стърчи навсякъде Дано сте ме разбрали какво искам да кажа
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ И аз се нуждая от такъв шампоан.
    Иначе с пяна много готино се получава... аз понякога си я правя така. Ама после няма разресване Незнам само при мен ли се получава така... то пяната си е почти като лака де. И ако се ползва без сешуар май не се получава или греша?

Град
    Луната
    Косата ми в момента е тъмно кестенява - беше черна, но не съм се боядисвала от 2 месеца. Преди се боядисвах с къна преди повече от година и мисля, че вече е паднала максимално. Иии сега е ужасна в корените е руса, а надолу тъмно кафява... От доста време се замислям за смяна на цвета, не искам някаква драстична промяна може би средно до светло кестеняво Какво ще ме посъветвате? Съмнявам се, че с едно минаване с боя ще се получи, дали да отида на фризьор, някакви маски за сваляне на боята? Дали изобщо ще се получи?

Доколкото знам, жълтъците свалят малко от боята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си