- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
^ Суперрр.Но все пак можеш да си направиш нещата които спомена преди морето.
malka_sladkka, досега не съм имала проблем с миризмата на жълтъка... само банята мирише след менеТи какво друго си добавила в тази маска?
Добър вечер на всички ,
..ми нормална към смесена , може би. Като четох темата , доста пъти беше спомената тази маска и мисля и аз да я пробвам .. Мерси и на двете. Имам обаче и друг въпрос според вас до колко време може да се види някакъв ефект .. в момента използвам стимуланта на Икаров - преди къпане ,мия се с хининовия шампоан и използвам балсам на глис жълтия и след това хининовата вода , ще почна и домашни маски , ще си купя и тази на Miosotis и мисля , че е това за сега.
.. И да просто почнах да се вманиячавам вече с тоя разтеж![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от n3siity
Такъв тип коса не съществува. Има нормална, суха, мазна.
Може да бъде и мазна в корените и суха в краищата, което според мен е възможно най-лошият вариант.
Кисело мляко, ракия и не помня още какво друго. Преди като си правех тази с тривитаминола и си слагах яйце пак така си мишишеше, даже сега не сложих цяло яйце, а само жълтъка... Викам си да не е от белтъкаПървоначално написано от LudotoDevoiche
Ама не е ...
^ По-добре я остави тази маска след като не виждаш ефект. Или по-точно не добавяй яйце в маските си...
Снощи си направих косата точно както DesireToFire беше споделила. Само дето забравих за балсама без отмиване... Преспах така и наистина като се разплетох ефекта беше не толкова фрапиращ като при плитките. Косата ми стои доста подредена и мисля да си я правя така по-често.
Всъщност снощи трябваше да пробвам метода с вестниците, ама реших първо така... с тях ще пробвам следващия път.
![]()
Аз пък сега съм с маска с тривитаминол, бадемово масло, какао, домашен оцет и мед. Реших да не прекалявам със съставките, пък да видим.![]()
@LudotoDevoiche Слагам балсама за да е по-пригладена, иначе бухва като при плитките, било то и по-малко :Д Но не е задължителен.
http://prikachi.com/images/481/3635481C.jpg Реших да постна снимка, но не разполагам с по-хубава :Д Това е на втория ден.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^ И мойта е някаква такаваСупер е! Добре, че сподели... иначе сигурно още да се мъча да я приведа в ред.
Такаа свърших вече два Себорала и ще започвам пак с хининовата вода (на Милва, за пръв път ще я ползвам)... Мисля да пробвам и какаото в най-скоро време. Вие сте доволни, дано и аз да съм.![]()
Момичета вижте какво намерих:
http://nai-krasiva.com/772/bilki-za-kosa/
http://www.belladonna-bg.com/2011/05...rava-kosa.html
Насочете вниманието си към белия равнец... Незнаех, че и той стимулира разтежа и е за заздравяване. Също ми стана интересно и за бръшляна. Ползвали ли сте тези билки?
Аз съм опитвала с коприва, но не по този начин, който е написан там, ами друг, който ми каза едно момиче от форумаКосата ми заздравя и стана по мека.
Здравейте!
Преди малко се завърнах от морето и седнах да ви пиша,че се затъжих за темата.![]()
![]()
Учудващо тая година косата от морската вода не ми се изтощи,даже напротив много е хубава,но все пак други ден ще й направя маската с тривитаминола и там другите неща.Иначе на морето ползвах единствено слънцезащитния спрей на Балеа и професионален шампоан.![]()
^ Радваме се, че отново си тук. Липсваше ни.![]()
Кажи сега титинке ти знаеш ли нещо за белия равнец и бръшляна, ползвала ли си ги, ала бала...![]()
Решила съм да си сваря билкова отвара (за заздравяване/косопад) и затова разпитвам толкова много.С копривата вече съм на ясно, ползвам я всеки ден и съм много доволна.
^И вие ми липсвахте.![]()
Ами за тея билки не съм чувала отзиви за приложение а косата.Примерно белия равнец знам,че се използва за лечение на хемороиди и спадане на кръвното.
Я я кажи за коприватаПървоначално написано от LudotoDevoiche
Как я приготвяш и по какъв начин точно я ползваш
![]()
![]()
И как ти действа на косата,какво забелязваш?
Мерси![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^ Използвам я за заздравяване и за косопада който ми се появи... Бях чела и, че стимулира разтежа.![]()
Понеже аз си я набрах от село и листата са големи, слагам примерно по 4-5 листа в едно джезве (не го пълня цялото с вода, малко над половината) и варя като чай. Оставям да поври малко, след което оставям задължително да се запари за поне 10 минути. Сипвам готовата отвара в шишенце с пулвенизатор и впръсквам в корените сутрин и вечер (може и само веднъж дневно). На следващия ден варя нова отвара, или ако не на следващия то на 2-рия. Малко на око меря всичко, но немисля, че е проблем. Много съм доволна, ефект от към заздравяване има и то видим.
Мисля да прибавя и бял равнец към копривата (уж и той бил за заздравяване) и евентуално лайка или някоя друга билка. А пък от есента мисля да започна да си втривам корени от репей. Тогава е времето на сезонния косопад и искам да си подсиля косицата.![]()
Ей,ей мерси много за отговора!!!!!!!!!!
И аз мисля да пробвам това нещо![]()
![]()
![]()
Ама като нямам коприва...ще питам в аптеката
А косата не се ли омазнява като си впръскваш отварата в косата?Защото на мен от хининовата вода,тъй ми се получаваше!
Но,като се замисля..има голяма разлика м/у коприва и хининова вода![]()
Да в аптеката има и листа и корени. Струват стотинки, пък и ще ти е по удобно... аз мойта я чистих, суших, а и тези големи листа не са най-голямото удобство. Корените мисля, че са по-силни, за по-силен косопад, затова си вземи листа по-добре. Изобщо не ми се омазнява косата, даже напротив... имам чувството, че регулира и косата ми стои чиста повече време (може и да си внушавам незнам). Но всеки случай за омазняване изобщо не се притеснявай, по скоро тя изсушава леко.
![]()
Оле,оле човек![]()
![]()
![]()
Така ме запали!Още утре ще си купя!!!!!!!!!!!!!!
Хиляди благодарности за подробното описание![]()
Мерси!
И аз ще си взема тези дни коприва, няколко седмици си изплаквах косата с бръшлян, но скоро ще свърши и ще го сменя малко. :P
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз мойта коса ще я подхранвам до края на месеца с тривитаминола,после малко почивка и после пак с него.![]()
Доволна ли си от бръшляна и за какво помага той?Първоначално написано от lqlq89
![]()
Аз свърших вече себорал форте. Сега мисля да си направя тази отвара. Дано в аптеката само да има тези билки
^ Ако говориш за копривата, няма как да няма.![]()