.
Отговор в тема
Страница 49 от 61 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1516
    Супер фен Аватара на wiiwa

кристали

Реших да попитам в тази тема, който използва, или е използвам кристали SERY .. добри ли са ? Какви са резултатите ви от тях.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Корени ли да взема или листа
    Корените са за по-силен косопад доколкото знам, за това по-добре си вземи листа.

Град
    София

Re: кристали

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Реших да попитам в тази тема, който използва, или е използвам кристали SERY .. добри ли са ? Какви са резултатите ви от тях.
    Не съм ги ползвала, но доколкото знам са много добри и вършат работа. На Биофарма също били много хубави. Нека който ги е ползвал да сподели...

Повече от фен

Аз не съм ги ползвала, но фризьорката ми все ги хвали.

Да ви питам ползвали ли сте билковия тоник на Билка за растеж? Става въпрос за http://shopix.bg/Bilka-Bilkov-tonik-za-kosa ? И по принцип доволни ли сте от козметиката за коса на Билка?

I ♥ machoka Супер фен
    Здравейте момичета Как вървят маските? Аз от доста време не съм правила,но днес се реших.Намазах се с тривитаминол,бадемово масло,ракия,лимонов сок и кисело мляко.Ще стоя около 2/3 часа,ще споделя после ефект.Между другото днес си купих хининов шампоан,само за 1,80 Абсолютно същия е като този http://apteka.framar.bg/30005059/%D1...2#.TjfU7WNHncg незнам защо тук цената е такава ще споделя ефекта,след като се изкъпя.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Аз съм ги ползвала,в началото виждах ефект ама после стана обратното,вместо да не ми цъфти тя започна да цъфти.

Град
    София
    Аз съм използвала ето този хининов шампоан: http://shopix.bg/SN-Hininov-shampoan и съм много недоволна. Първите два пъти ми изми хубаво косата, но следващите... ужас просто. Пък и не видях никакъв ефект от него. Бях се зарекла да не си купувам повече такъв шампоан, но ако този на Милва е добър ще взема да го пробвам.

Абе тия корени от коприва, едно пакетче за едно изплакване ли го ползвате,как ги варите...я дайте малко инфо

Sery съм ги ползвала хубави са, но 2 години стана сигурно вече ползвам на Биофарма и са супер.Доволна съм . Слагам ги винаги като се изкъпя и после като си подсуша леко косата.

Чувала съм ,че рициновото масло помага за косата да расте по-бързо.Като почна на есен с стимуланта ще слагам и рициново масло да видим..Аз уж си бях мазала миглите да порастат ,ама някакъв ефект не виждам..както и да е

Град
    София
    ^ За копривата аз немога да ти помогна, тъй като съм я брала.

Рициновото масло не съм го ползвала за косата, само миглите си мажа с него (има ефект)... Мисля утре или в други ден на си спретна една маска с него. Притеснява ме обаче, че сигурно ще се измие трудно, защото е много мазно. Мислех да добавя чесън в маската, ама още се чудя. Също и оцет Звучи ужасно...

Супер фен Аватара на psych0
    Аз ползвам същия Хининов шампоан на Милва, който neeDaBosS
    показа. На мен много ми харесва, вече за 3ти път си го купувам.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    И аз ще си взема тези дни коприва, няколко седмици си изплаквах косата с бръшлян, но скоро ще свърши и ще го сменя малко. :P
    Доволна ли си от бръшляна и за какво помага той?
    Бях чела в един друг форум, че някаква мацка го е ползвала за растеж на косата. Сега и аз от няколко седмици, бих казала, че ми действа много добре. Сега ще сменя малко с коприва.
    Слагат се по 1 или 2 супени лъжици в 1л вряща вода.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Аз не съм ги ползвала, но фризьорката ми все ги хвали.

Да ви питам ползвали ли сте билковия тоник на Билка за растеж? Става въпрос за http://shopix.bg/Bilka-Bilkov-tonik-za-kosa ? И по принцип доволни ли сте от козметиката за коса на Билка?
    Подкрепям titinka. Не ми харесват, но на всяка коса различно. И на мен ми ги препоръча фризьорката ми.
    А колкото до тоника миналата година го бях ползвала, но ми омазняваше корените.

П.п. За хининовия шампоан на Милва, и аз го ползвам, също вече 3-4 пъти си вземам, харесва ми. :P В аптеката ме питаха какъв хининов искам последния път, на какви други фирми има? Знам, че Клоран имат, сигурно ще е по-силен той.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Сега и аз от няколко седмици, бих казала, че ми действа много добре.
    Откъде си взе бръшляна?

Град
    София
    lqlq89, наистина откъде се взима бръшляна и колко струва?
    Иначе хининов шампоан има и на фирма SN, показах го малко по-горе и както казах не съм доволна изобщо от него. Ще изчакам и мнението на neeDaBosS от този на Милва и ако и тя е доволна, ще си го взема.

Видях, че този билков тоник садържа силикон... Той не е ли вреден? Не съм използвала козметиката за коса на Билка досега.

Бръшляна ми е от село. Не знам дали по аптеките го има.
    А за шампоана на Милва няма да сбъркаш, ако си го вземеш.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте момичета.
    Направих си маска с масло от авокадо,зехтин и мед отново и ще седя обаче само 40-50 минутки, защото нямам време, че пък после съм на гости.

Иначе моите шампоан и балсам като привършат съм си казала, че ще си взема шампоана с хинин на Милва и хининовия балсам на Клоран.Малко е скъпичък, ама мисля, че ще да е добър (:
    Иначе моята хининова вода още не е свършила (към края е) и щом привърши започвам с ампулите и розовото спрейче на Глис, а дототгава ще си карам с тази маска за коса преди къпане (:

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Мислех да добавя чесън в маската, ама още се чудя. Също и оцет Звучи ужасно...
    Аз чесън не съм слагала,но оцет винаги слагам.Спокойно,можеш да добавиш БЕЗ ПРОБЛЕМ се отмива и не остава аромат!ИЗОБЩО!

КОСАТА СТАВА ПО-ЛЪСКАВА ОТ НЕГО!ПРОБВАЙ

Така....

Днес си купих листа от коприва само за 90 ст.

Сега съм оставила отварата да се запари малко и после след като се изкъпя ще си впръскам в корените

Ще кажа какъв е резултата....въпреки,че като за 1 път не мисля,че ще е нещо от рида на УАУ

Но,с постоянството идват и резултатите!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    София
    ^ Благодаря ти.
    Значи това ще е маската - рициново масло, чесън и оцет. Ще споделя как ми се е отразила утре или в други ден. Веднъж съм пробвала с чесъна (писала съм в темата), не на маска и не бях доволна. Сега може пък и да се получи нещо по-добро. Оцет не сам слагала в маските си (или поне нямам спомен ), само си плакна косата понякога с вода и оцет... От тази процедура понякога виждам ефект, друг път не...

Град
    Пловдив
    Как приготвяте и използвате бръшляна?

Аз слагам водата да заври, после слагам няколко клончета, след 3-4 минутки ги свалям от котлона и ги похлупвам с капака.

Град
    Пловдив
    ^А после как я прилагаш в/у косата-след измиване или преди?

Голям фен Аватара на Colombia
    Така...
    Хора,впръсках в корените водата от коприва,обаче ми остана малко и я напръсках по дължината.

Сега,като изсъхне ще кажа какъв е ефекта
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^А после как я прилагаш в/у косата-след измиване или преди?
    След измиване си я изплакваш косата.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Виждам, че сте писали за отварата от коприва. Ако се използва редовно, има страхотен ефект. Есента имах ужасен косопад и в продължение на месец всяка сутрин и вечер си втривах в корените, косата ми се съживи доста, имаше ефект и върху растежа.

Сега съм с маска и ще спя с нея. Намазах се с какао, тривитаминол, кокосово масло, оцет, ракия, мед и аспирин.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    София
    ^ Не те ли е страх да стоиш толкова дълго с тривитаминола?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си