- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
мерсиПървоначално написано от rebeccaa
и твоята е много хубава..ако бях на твое място нямаше да я пипам изобщо, защото както споменах по-горе имам слабост към дълги, къдрави и тъмни коси
..
само да добавя че и жълтъка изсушава.. а и себорал форте също изсушава и се нанася само в корените, за това ти го препоръчвам.. след банята мажеш себорал форте в корените,в краищата както каза neeDaBosS слагаш някое масло и си готоваПървоначално написано от billytalent
![]()
+ 1 .. а за снимкитеПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
![]()
![]()
..всички имате страхотни коси..ако продължаваме така да си ги поддържаме ще са още по-хубави.. а за mynichka браво че си правиш маски, защото сама каза че я гориш, а маските много помагат...може ли да кажеш каква купена маска използваш ? .. аз днес или утре ще си направя маска и ще кажа какво съм сложила..може да не е днес защото както се очертава няма да имам време, но ще видим нищо не се знае
![]()
Може да прозвучи тъпо,но винаги съм се чудела ако примерно правя маски,но едновременно постоянно си изправям косата..според вас дали ще има ефект? Отначало когато започнах бях така...Забравих да спомена,някой прави ли си маска с Доматен сок и яйце? Уникална е !
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
маската е MIOSOTIS с костен мозък и плацента
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
мерсиПървоначално написано от mynichka
.. чувала съм добри мнения, но си оставам привърженичка на домашните маски
![]()
Дам на Miosotis с костен мозък и плацента е много хубава
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ами маските ще ти поддържат косата, за да не е толкова изтощена от пресата...но естествено по-добре без преса или преса, но рядко.. за маската трябва да пробвам..преди бях превила маска с доматен сок и зехтин и ракия, но нещо не ми хареса, а и косата доста ми се омазни ..Първоначално написано от neeDaBosS
Лятото като бях на село нямах доста продукти,изцедих сока на един-два домата и 1 жълтък ефекта беше УАУ ! Косата ми беше много бляскава,като коприна..една такава много нежна и лека ;д трябва да пробвам пак.Лошото е,че без да се усетя имах няколко семки от домата в косата![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
и аз трябва да пробвам
![]()
момичета днес няма да имам време за маска, защото до сега бях навънка .. но утре сутринта ще я направя и ще пиша какво съм сложила..аз обикновено си слагам едни и същи неща, но утре и кокосово масло, което го ползвам за първи път и ще ви кажа как ми се е отразило на косатаако някой друг ще си прави маска да казва..
![]()
![]()
Мерси много (:Първоначално написано от neeDaBosS
Скоро и аз ще пусна снимки, като си оправя косата, защото я изгорих скоро и сега трябва да я възстановявам, за пореден път.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
е това е целта с маските - да направим разлика..снимай я сега и след като се възстанови и пусни на един път двете снимки да видим разлика..Първоначално написано от billytalent
Да, така ще направя.![]()
Е, въпреки всичко което и причиних е доста добре, но аз искам да си върна старата коса и като дължина : ( Затова си правя маски предимно за растеж.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
а какви маски си правиш..предполагам с тривитаминол ? .. сподели какво слагаш, кое се отразява добре на косата ти и т.н... а бтв. от какво я изтощи ?Първоначално написано от billytalent
Здравейте!
Сега видях темата и ще я прочета цялата, защото грижата за косата е нещо като моя втора мания след лаковете.![]()
Ако може само преди това да ми препоръчате нещо като "цялостна" грижа за косата през лятото? (без маска, защото тя няма нужда от това, но може и да кажете някои домашни рецепти, а аз ще преценя).
Благодаря за отделеното време! (:
на мен ми е обратнотоПървоначално написано от MegiBoOm
..ами цялостна грижа..по-щадящ шампоан - за ежедневна употреба... защото сега лятото се потим и по-често си мием косата.. ако си я миеш всеки ден или през ден й слагай шампоан по 1 път на миене..ами трябва да ми кажеш каква ти е косата, за да ти препоръчам маска..използвай някакъв спрей с ув-филтър ..ако ходиш на море преди плаж слагай малко масло по косата, защото ще образува нещо като защитен слой и солената вода няма да стига до косъма..ако си повечко дни (като мен 10 примерно) гледай от време на време да връзваш много високо косата и да не я мокриш примерно единия ден, на др мокриш и така..това просто за да не я миеш всеки ден..избягвай носенето на шапки...ако ползваш ластици всеки ден връзвай на различно място, защото ластиците увреждат косата..ако много ти пречи и ползваш шноли - избягвай пластмасовите... ами не знам..ако има още нещо другите момичета да добавят
дано съм ти помогнала
![]()
Като цяло смятам, че е нормална и може би лееко мазна в корените, ако искаш след малко ще я снимам и ще кача снимка!![]()
добреПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
май не се е качила..ами щом ти е нормална можеш да правиш маска с тривитаминол, но трябва да седиш поне 2 часа..а като гледам ти не искаш много време..за това можеш просто да си направиш една бърза маска с жълтък и някакъв твърд алкохол - водка,ракия,уиски .. зависи от дължината слагаш 1,2,3 жълтъка колкото ти е дълга косата и 3,6,9 сп.л от алкохла..може съотношението жълтък:алкохол да ти е 1:2 или 1:3 .. както решиш.. и седиш с нея 15/20 мин. и отмиваш..може просто да си масажираш скалпа с някое затоплено масло, най-често със зехтин..правиш масаж стоиш пак около 15 мин. и отмиваш..може да я мажеш с майонеза 20 мин. преди банята...ами за други по-бързичко които стават точно сега немога да се сетя, но има още доста..ако се позаинтересуваш повече кажи..ще ти кажа и други маски, а и момичетата ще ти предложат..иначе с маска можеш да стоиш и 10 мин, но повечето са по 2 часа за това ти дадох тези..Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
косата ти е много хубава.. и изглежда здраваПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Аз на Мегито бих и препоръчала премиване с билки или да слага към балсама си жълтък.Не е нищо сложно и става доста бързо![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.