- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Не.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Дори когато го използвам самостоятелно си спя с маската и за сега не съм имала никакви проблеми.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Сега съм с маска :P Пак ще постоя час и половина и ще си изполея косата с бръшлян.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
2 с.л тривитаминол, 2 с.л стимулант на Икаров, и по 1 с.л бадемово, рициново и кокосово масло, също ракия и хининова вода, както и какао. Доста работи са. :P Ама ми е много добре косата.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ех това какао, незнам защо съм толкова скиптично настроена към него. Но ще го пробвам още утре.![]()
Днес си взех хининова вода на Милва за 1.90![]()
![]()
и шампоан от коприва пак на Милва.. днес ще го ползвам.. едва ли от 1 път ще има ефект .. но ще ви пиша за резултати .. мисля да си взимам и шампоана от лайка на милва .. дали помага поне малко да изсветли косата?![]()
Едва ли ... истинската лайка изсветлява съвсем малко, а шампоана ме съмнява да съдържа лайка, но пак зависи какъв цвят ти е косата, ако е по-светла опитай.Първоначално написано от thecreator
И аз преди малко гледах в сайта им шампоана с коприва, сигурно ще е готин. Ще чакам мнение след като го пробваш. :P А за какаото, аз го слагам, за да ми се сгъсти маската, че иначе много течнаНе знам, какъв трябва да му е ефекта по принцип..но не ми е навредило де. :P
Аз пък вчера си направих маска с яйце, оцет, какао и кафе. Косата ми е адски мека обаче ми се струва, че придоби по-тъмен отенък. Възможно ли е или си въобразявам, защото някъде бях чела, че кафето се използва за потъмняване на косата?
Възможно е да - от кафето. И аз съм чела, че потъмнява косата от него.![]()
Абе хора не ви ли е страх да си слагате толкова глупости на косата? Смисъл... 100 баби хилаво бебе, нали знаете?![]()
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Ако някой е ползвал хининов шампоан на Милва може ли да сподели дали е доволен?
Ама поне знаем какво точно си слагаме на косите, а тези купените маски, колко химии имат..Първоначално написано от mim4enceto00
За хининовия шампоан на предните страници има мнения, всички сме много доволни от него.
Ох ами мойта коса бързо се омазнява, а имам и малко пърхут и не знам какво да правя. Освен това искам да ми е по-гладка косата и да не стърчи. Освен това(уеуеее тя ми била мн зле косата бе...) преди беше много права(кат дъска), после я отрязах и се начупи. Има ли начин да я изправя натурално? Имам преса, но не искам да я ползвам често, а косата ми на следващия ден вече се е накъдрила... Искам си пак натурално правата коса!
Та ако имате нещо да ми препоръчате... Попринцип ме е страх да експериментирам, но виждам, че имате опит и ще ви се доверя...
![]()
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Да, всички са доволни от домашните маски, май никой не се е оплакал до сега. Е, разбира се, като пробваш, ще видиш кои съставки ти действат добре, кои не. Ам за натурално изправяне, има балсами такива, шампоани, но не мисля, че имат особен ефект. Но все пак и аз ще следя по този въпрос, че моята коса е ту права, ту гадно начупена и не си я харесвам естествена.
Тази и другата седмица, че ходя на солариум (4 пъти). Та искам да попитам как да си предпазвам косата? Има ли някакъв начин? Като ходих в хоризонтален си слагах кърпа, но сега ще съм на вертикален..
Аз не съм особено очарована от него. Даже ми омазнява косата по-бързо.Първоначално написано от niki9651
Humans need fantasy to be human.
То и при мен беше така в началото и спрях да го ползвам, обаче после пак се върнах към него. И сега ми харесва. Но на всеки се отразява различно.
lqlq89, можеш да опиташ отново с кърпа, но за мен най-добрия вариант е да си сложиш шапка за баня или такава за плуване. По-удобно ще ти е...
mim4enceto00, щом по принцип ти е права, може и само един шампоан и балсам (на една серия), за изправяне на косата да ти свърши работа.За омазняването и пърхута решението е: Себорал форте и маски с хума. Отварата от коприва която сме обсъждали в предните страници също ще ти се отрази добре. За да я пригладиш си вземи спрей-балсам без отмиване (на Глис са много добри)....
Как събра толкова кусури в една косаПървоначално написано от mim4enceto00
![]()
Чупи ти се най-вероятно защото си я отрязала и то сигурно на пластове. Преди като е била по-дълга -> тежка и се е изпъвала от само себе си. Освен това с пластовете всеки косъм стърчи накъдето си иска. Честно казано, ползвай си пресата. Е, не всеки ден, 2-3 пъти в седмицата и и слагай обилно термозащитен продукт и ще е добре.
Момичета от вчерашната ми маска косата ми стана невиждано мека!Направо чак като желе, някаква супер еластична.
Лошото е обаче, че долния слой(вътрешния) на косата ми цъфти, обаче чак преди 15 някъде ще ги подстрижа тези връхчета и такам! (:
Направих си маска с кисело мляко ,kakao и кафе само ...да видим.А що мкосата потъмнява от кафето , после като се спре маха ли се, измива ли се ?
Хора, препоръчайте ми възстановяваща серия за коса.
Доволна съм от Елсев 5 в 1. Чудя се за Гарниер Shine & Repair.
От Сайъс не съм доволна, а за Шаума не знам нищо.
Ии някаква маска? Гледах на Балеа някакви, добри ли са?
Моята май спря да цъфти от тривитаминола.![]()
Ама май не расте много, ама кво да ѝ направя пък. То ми омръзна вече. :/
Сега ще гледам да я поддържам хубава и бляскава, също ще си намеря и някой хубав бритон и след около 2 седмици ще отида да ми вземат 1см и да ми го направят. Мисля си за нещо такова.. Дали ще отива на сърцевидно лице?![]()
Ина /всъщност се знаем, аз съм presy от здрач българия - черния форум/, предлагам ти да си вземеш Глис. Или бял с оранжево, или жълт. И двата са прекрасни. А за маска - всички препоръчват Miostis.
PinkPan7her , сега рекламират нещо на шварцкоп ново .
Някаква серия с балсам , шампоан , маска и още нещо май .Тъмна беше , май тъмно синя или нещо такова.Поразрови се , а аз ако засега рекламите ще гледам и ще пиша.Ако е хубава и аз искам да я пробвам.Иначе сега съм на Dove и съм доволна шампоан и балсам , преди бях на Panten и те са добри.Най -често ползвам ,или Дав ,или Пантен.![]()
Някой беше питал за тоника на Билка , имам го.Даже като си правих маската първо се напръсках с него , ами хубав е ,но не очаквайте чудеса , да ви възстанови косите.Просто някаква отварка от орех , бяла бреза и коприва е това е той.А за силикона в него , съдържа вит.РР и малко силикон, но всичко що е на пазара има силикон.
![]()
Сетих се, чак такава блондинка не съм.Първоначално написано от pressiana
Може ли снимка на тия глис-ове?
Аз съм ползвала една маска... огроооомна зелена кутия, 10 кила тежеше![]()