- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Много странно, това са хининови води на Милва и Кокона..различен състав имат..снимата съм цветовете да видите. Коя според вас е по-натурална?
http://prikachi.com/images/488/3648488k.jpg
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Моята на Милва си е прозрачна течност![]()
Тази червената на Кокона ли е? Ползвала съм три вида хининова вода - Милва, АДДА и Кокона и не съм обърнала внимание на цвета на тази на Кокона (тъй като другите съм ги пресипвала в шише с пулвенизатор)... Според мен по-натуралната ще е прозрачната хининова вода.
По принцип извлека на Хинина е тъмен. Хининовия на Клоран е червено-кафяв, като тва в шишенцето, което си показала. Защо не им напишеш състава?
На Кокона е прозрачното, на Милва е червеното. Той хининът е червен по принцип. Аз последния път като си вземах хининова вода, имаше на Милва ама не в спрей шишенце и си го пресипах в мое и тогава видях, че е с такъв цвят. Днес си взех пак на Милва, но и на Кокона (беше ми любопитно да видя тя какъв цвят е).
http://prikachi.com/images/486/3648486b.jpg
http://prikachi.com/images/480/3648480l.jpg
А LudotoDevoiche на АДДА какъв цвят е? Ползвала съм я преди време, но до сега не бях обръщала въобще внимание на цветовете.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^ В тая синята имаш два консерванта. Половината и състав значи. В другата няма и има силикон. Сигурно има по-добър ефект или омазнява.
Преди като съм я ползвала на Кокона, сякаш ми омазняваше косата и бях спряла. Но сега покрай темата пак си взех, но на Милва. Днес, не знам, защо си взех на Кокона, след като от на Милва съм доволна.
На АДДА също е прозрачна (между другото от нея съм най-доволна досега)... В момента използвам тази на Милва с пулвенизатора (днес за пръв път). Преди съм си взимала на Милва само в малко шишенце, незнам има ли разлика между тях. Сега се разрових и видях, че има два вида хининова вода на АДДА: http://www.bgdrogeria.com/index.php?...oducts_id=1987 и тази http://www.bgdrogeria.com/index.php?...oducts_id=1986 . Аз съм ползвала само тази с червената с коприва, другата дори не съм я срещала![]()
А момичета аз за всеки случай да подсетя, след като впръскате хининовата вода след къпане, НЕ СИ СУШЕТЕ КОСАТА СЪС СЕШОАР!![]()
Мерси , че каза .. аз 1 път си я суших и косата ми стана една такава..гадна .. сл.път няма мерси пакПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Момичета днес използвах шампоана от коприва на МИЛВА и след това косата ми беше мекичка лъскава с блясък въобще супер![]()
много съм доволна!!
![]()
Що бе?Първоначално написано от MegiBoOm
А за зехтина да кажа - не използвайте Екстра Върджин, малко скъпо ще ви излезе![]()
Еми, защото хининовата вода си е тип "вода", тоест след като я впръскате тя си попива, а ако се изсушите Вие един вид я изпарявате. Схванахте ли?![]()
И точно за това някои момичета казват, че не им действа.![]()
Ми моят се оказа точно такъв.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Защо titinkaа, по-силен ли се води? И то всъщност кой е по-добър за косата. Моята е много твърда, не знам защо така се получи полагам страшно много грижи, мия я със серия за суха коса, но тя все си остава една такава много твърда. И цъфти, защото косъма е прекалено твърд и дебел и се цепи един вид. И искам да опитам със зехтина, пък да видим.. Какво мислиш?Първоначално написано от titinkaa
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Знач аз да се похваля от новия балсам на Глис-черния.Понеже имам суха коса,а и взех да я боядисвам,а балсама се води за много суха и третирана коса-много мека ми я прави![]()
Ще пробвам и шампоана.
Днес си направих маска с кисело мляко,жълтък,мед,какао и канела.Косата ми стана уникална с обем,мека,лъскава.![]()
Нз дали е по-силен,но по принцип зехтина омазнява.Ако слагаш по-малко хем ще спестиш пари хем и няма да ти се омазни косата,защото има възможност по дължината да я оставиш суха,а в корените да се омазнява по-бързо.Но пробвай със зехтина 2-3 пъти и виж как ще ти се отрази.Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Добро утро.![]()
Аз корени или листа да си взема от копривата, обсъждали сме го вече ама не е ли по-добре корени, нали са по-силни?
^По принцип корените са най-силни,и се ползват за силен косопад,така че ако го нямаш тоя проблем по-добре си вземи листа.
Препоръчайте ми някое масло за коса, използвала съм бадемово, кокосово, стимулант на Икаров и тривитаминол. Косата ми е нормална, мия я 2 пъти седмичко.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ От пшеничен зародиш например... или от жожоба. Аз скоро мисля да си взема второто. Бях чела, че може да се слага малко на гребена и с него да се разресва косата, за да стои по-оформена и обемна.
Момичета много често когато си изправям косата, тя се наелектризира (не говоря само за зимата)... Някакви идеи как мога да го предотвратя, защото е супер дразнещо?Знам за дървените гребени, но нещо немога да си намеря такъв (който да не е ситен)... Четка не ползвам защото ми е неудобна. Идеи?
Здравейте момичета!
Реших преди малко от септември/октомври да си взема серия за суха коса, защото ще започна да я изправям в новото училище веднъж на седмица. (знам,че според някои не е много, но в сравнение с изправянето ми досега, веднъж на месец си е доста тормоз). Таа бихте ли ми препоръчали някаква серия за СУХА коса от марките на пазара? (:
Слава богу не ми е суха косата и не съм използвала такива продукти,но знам че ампулите за суха коса правят чудеса,няколко приятелки вече ги използват и са доволни,пък и не са скъпи!Първоначално написано от MegiBoOm
Добре тогава ще ползвам и ампули.
А какво ще кажете за шампоан, балсам и спрей на глис (тези в черната опаковка) - най-новите, които принципно се водят за суха коса? (: