- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Какви ампули препоръчвате за суха коса, склонна към цъфтене?
Каква е цената на тези ампули и за 1 път да си сложа, колко ще ми трябват? Омазняват ли?
И аз съм със суха коса и ползвам на Денис с плацента+,иначе може да ползваш и с пчелно млечице.Една ампула е 1.30лв-в Пловдив,за другите градове нз.Ампулите са големи и една ампула стига за 2 пъти мазане.Мисля,че не омазняват,поне аз не го забелязвам,но пробвай нищо не губиш.Първоначално написано от pressiana
![]()
Имам дървен гребен едър,купих си го от аптеката,но не го ползвам,ако искаш мога да ти го дам.Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
А?Мислите ли,че тази серия ще свърши работа?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Аз си правя маска два пъти седмично. Кога е подходящо да си слагам и ампула?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Може след маската,като си измиеш косата да си сложиш и ампулата,аз така правя и няма проблем.Първоначално написано от lqlq89
Аз си я изплаквам с бръшлян, после пръскам с хининова вода..няма ли да стане много? Като съм в почивка от маски, тогава ще си взема ампулки.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^Може 1 път в седмицата да слагаш хининовата вода и 1 път ампулата,и така да ги редуваш.
Много съм доволна от хининовата водаискам да се похваля че преди месец косата ми беше до раменете а сега е 7 сантиметра под тях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко пъти седмично си слагашПървоначално написано от LoveChocolate
??
![]()
7 сантиметра? И какво друго си и слагала на тази коса?
Боже, та това не е възможно. Как така за 1 месец цели 7 санта.
Твааа и да си мажа всичко, което видя на главата всеки ден няма как да стане!![]()
4 пъти седмичноПървоначално написано от strawberry88
използвам и хининов шампоан (но него го използвам от около половин месец
![]()
титинке, съгласна съм. Ама как ще стане?![]()
Първоначално написано от LoveChocolate
Коя хининова вода използва и също така, като я пръскаш в корените на суха коса не ти ли се омазнава много?![]()
Еми ще ти го пратя по пощата.Сега ще го снимам да го видиш,дали ще ти хареса,и дали изобщо такъв търсиш.Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
LudotoDevoiche,ето снимката http://prikachi.com/images/283/3656283k.jpg
titinka,беше казала че използваш маската за коса на Christian of Roma..би ли ми казала колко струва,защото искам да си я купя![]()
?
16лв-1л.Мойта е със сусамово семе,много съм доволна.Първоначално написано от strawberry88
Мпйта е от ноември месец 2010г. и имам още около 2пръста на дъното,и след това пак ще си взема на тая марка,само че с нещо друго.
^За нищо.![]()
Аз като цяло съм много много доволна от Cristian of Roma,и наистина си заслужават парите за професионална козметика.В Пловдив видях къде им е магазина и другия път направо там ще ида да си купя квото ми трябва.![]()
титинке, за съжаление ми трябва такъв обаче с дръжка.Иначе страшно много ти благодаря, че се отзова и даже беше готова да ми го дадеш ей така. Малко хора биха го направили.
![]()
![]()
^Е няма нищо,не си длъжна да го харесаш.Аз предложих пък ти си решаваш.![]()
на милва и се пръскам само след баняПървоначално написано от MegiBoOm
иии то цялата
![]()