- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Еееее то аз като се мия само два пъти в седмицата кво да напраяяя![]()
![]()
Нищо аз и без тва моята на Милва я свърших и сега започвам розовото спрейче на Глис.Отказах се от ампулите.
Наесен ще ги почвам тях![]()
Чесно казано е възможно за 1 месец да порасне 7см,защото мойта коса в момента е 2 пръста под сутиена,а миналата седмица подстригах още 2 пръста-демек че мойта коса за 1 месец е пораснала с 5см.
Момичета преди малко се присипах себорал фортето в шишето от хининовата вода и сега всеки път щом си подсуша косата с кърпа ще го впръсквам в корените, пък да видим дали ще има разлика, а чак след него ще пръскам розовия Глис.![]()
Ползваш ли някакви продукти за растеж (освен гореспоменатата маска)Първоначално написано от titinkaa
![]()
И нещо да ви питам. Онзи ден си купих шампоан на Джонсън. Няма нищо общо с този, който имах преди година, две.. изобщо не се пени, много е воден, трябва да слагам цяла шепа, за да се разпени малко и да покрие цялата косаНякой с проблем като моя?!
ИИ още нещоНякой, ако е ползвал шампоан, който наистина придава блясък и лъскавина на косата, може ли да сподели какъв?
да, моя шампоан е такъв ама е поръчван от фриз. салонПървоначално написано от therichbitch
Ако искаш мога да ти го снимам, че нещо не намирам снимка в нета
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Този на Балеа с Ув защита, който ползвам сега е хубав.
За блясък не мога точно да ти кажа, защото аз си правя една елемнтарна маска преди да се изкъпя и сигурно е от нея. (:
Иначе напоследък, ако забелязвате партидите с шампоани и такива неща, които пращат за България са с много лошо качество. И пантен също си развалиха шампоаните, а пък в Елсев набутаха безброй химии.![]()
Такам. Набавих си продуктите време е за същинската част.![]()
Последно запитване - маската със зехтина как се нанася? по цялата дължина или ? и някой прави ли си я, какви отзиви има от нея?![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
sladkish_14, когато си правя маска с зехтин си я нанасям само в крайщата. Правя си я зехтин и мед против цъфтене и накъсване.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз като теб изобщо не съм доволна от Джонсън-а (моя е с пшеница).Първоначално написано от therichbitch
![]()
Ползвам за растеж себорал форте с ампула на Денис с плацента,и отделно правя маска с тривитаминол.Първоначално написано от mynichka
Шампоан ползвам професионален за блясък и съм доволна.Поръчван ми е от фр.салон.
sladkish_14, аз съм си правила няколко пъти тази маска и останах много доволна (косата ми ставаше много мека и придобиваше страхотен блясък). Нанасях я по цялата дължина.![]()
Гледах, че сте писали за бебешките шампоани. Аз ползвам Кря-кря и също слагам по много. И да, не прави много пяна.
За блясък ползвам бирен, доволна съм.
Иначе мисля и аз да взема хининов, защото косата ми от тривитаминола не съм забелязала да расте.![]()
Само да попитам Себорал Форте колко пъти използваш и как по точно?Първоначално написано от titinkaa
http://www.nisea-bg.com/browsepic.ht...items/5436.jpg Няксй ползвал ли го е ??
Да.Аз!![]()
Преди доста време.
Мммм...хубав беше.Не е нещо УАУ,но ми хареса![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Даааа, мирише уникално и косата става супер мекичкаПървоначално написано от strawberry88
![]()
И аз го имах като излезе. Мирише хубаво и до там. Шампоан като шампоан.
дам къпала съм с такъв и ми стана една мека косата,миришеше супер и имаше някакъв блясък .. супер даже като свърши моя ще си купя такъв..Първоначално написано от strawberry88
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
...със сигурност го има това, но разглеждането на 90 страници не ме устройва, така че ако някой намери нещо общо с това, което търся моля да ме упъти горе-долу къде да ходя..
имам един приятел, който от толкова много химия по главата си (вакси, гелове, лакове) и изгарянето с пресата, косата му е много изтъняла и опада повече от нормалното.. дайте домашни маски, с които да си заздрави косъма и други, които смятате за необходими... ии още едно нещо...кажете шампоани също за тоя тип коса, които наистина ще му помогнат, по възможност до 20лв. ... мерси за вниманието !
![]()
PS: спокойно.. търсех в гугала и намерех няколко.. искам да чуя вас![]()
2 пъти в седмицата след като си измия косата впръсквам в корените.Първоначално написано от densii
Бърз въпрос - като си слагате кафе в маската, смляно ли слагате, или като е вече приготвено.. или пък утайка?
Ами аз смляно го слагамПървоначално написано от pressiana
.
Мерси много, видях, че си отговорила, преди да направя маската..
Сложих и кафе, да видим после как ще го измия.![]()
Козметичката ми ми беше казала, че е имала ужасен косопад и какво ли не била пробвала..но само маска с тривитаминол и екзементин Ц и помогнало. Слагало се по няколко капки, от ветеринарната аптека е пак. Някой чувал ли го е?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.