- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Меги, стига си се панирала![]()
Никъде не е казано, че въобще трябва да използваш нещо, може да имаш здрава коса. Аз се изправям доста често от 2 години, като използвам единствено шампоан и балсам.И на всичко отгоре, расте като обезумяла - хората се чудят как да им порасне по-бързо, аз искам да спре да расте
![]()
Е, мисля да си взема маска на Миостис и серията на Глис за изтощена коса, защото бях на море и все пак гадната вода се е отразила. Искам да стане малко по-гъста и бляскава, иначе не си слагам нито хининова вода, нито тривитаминол и разни масла, понеже ме притеснява да не се омазни, а тя и без това не е от най-сухите.
Има ли доволни от шампоаните и балсамите на Orzene? И знаете ли дали сега вървят в комплект на промоция?
Хора, нещо не намирам тема за лицето, затова да питам... каква беше оная маска с хумата и за какво е?
Не е ли тази http://www.teenproblem.net/f/viewtop...t=%F5%F3%EC%E0 ?Първоначално написано от PinkPan7her
Разгледай. В някои от маските се слага хума.
Аз съм много доволна от шампоана за суха коса. Много мекичка и подредена ми е косата след него. Имам за още един, два пъти и започвам с този на Глис. За промоцията за съжаление незнам.Първоначално написано от victoriassecret1
Момичета да Ви питам, на колко време си купувате шампоан, също така само с един карате докато го изхабите или...И колко шампоана имате в момента у вас.
Аз винаги карам с един, много рядко с два и сега имам един в нас и той е този на Балеа.
Искам да попитам,от къде мога да си купя тази маска на Миостис и колко струва?
От магазин за козметика до 9лв. е в различните магазини (:
Задължително карам с един шампоан,и съм с него докато не го изхабя.Първоначално написано от MegiBoOm
Колкото и да ви харесва един продукт (не говоря конкретно за шампоаните, но и те в това число) го сменяйте на 2 месеца с друг, след още 2 месеца можете да се върнете на предния. Така се избягва моментът, в който косата/кожата привикват към дадения продукт и така ще може да му се наслаждавайте безкрайно, без да губи ефективността си. Някой хора правят грешката да използват един продукт продължително време и после обикновено казват : "Развалиха го тоя крем". Еми, извинявайте, ама това е малоумно мислене.
Аз също карам с един и чак когато го изхабя почвам с друг и то не същия. Няма как да се случи просто да използвам 1 шампоан повторно след като съм го свършила. Винаги си харесвам някой друг... например сега още не съм почнала Глис-а, а вече се чудя кой да си взема след него - на Милва с хинин или на Фитовал. И двата ще ги пробвам няма как, въпроса е кой да е първи.![]()
Милвата![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не, използвам вече второ шишенце, не ми се е изсушила косата.Първоначално написано от strawberry88
Имам няколко шампоана и балсама и на всяко миене изполвам различни, защото знам, че е хубаво да се сменят.
При мен е някакъв истински ужас. Онзи ден си почиствах шкафчето и ги броих. Около 17-18 неща саПървоначално написано от MegiBoOm
(включвам и балсами, и душ гелове), но поне едно 6-7 шампоана имам и нито един не е привършен. Нещо все не мога да си намеря такъв, дето да ми е угоден
![]()
Даже днес си взех ето този.
Помня, че преди, когато излезна, ми действаше добре. Да видим сега дали и него са развалили.
Аз имам по 2 обиковено.
1 е Катранен на фирма Сара.Ползвам го когато си правя маски.Първо отмивам с него,после с другия.
И 2 обикновено ми е![]()
![]()
![]()
http://www.ivis.bg/products_images/e..._5_shampoo.jpg
За нищо на света не го заменям.Няма друго нещо,което да ми действа така добре на косата!!!
Горещо препоръчвам![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да попитам
Момичета,остана ми около 1 блистер от Геритамин Нео а не искам да го пия,понеже мисля,че вече ще ми дойде много.
Мога ли да спукам хапчетата и да сложа течноста в маска за коса?
Чувала съм,че става,но да питам за по-сигурно![]()
Катраненият добър ли е? Втърдява ли косата?
А на мен пък този на Елсев не ми понася. Преди време си купих и ме напълни с пърхот и главата постоянно ме сърбеше. Беше много гадно
Мисля, че може. Поне дост момичета го правят с разни таблетки.(ако првилно си спомням, че Геритамина са таблетки за растеж) Помагат ли?Първоначално написано от Colombia
Момичета, предложете ми хубав шампоан за коса, който предава блясък.
Само да не е Елсев-прави ми косата ужасна.
Много съм доволна от Орзен, но е време да го сменя малко.
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
За Катранения шампоан:
Да!Учудващо добър е!И е само за 1.30![]()
![]()
![]()
Може би малко по-твърда ми я прави в корените,но на мен ми харесва.
Нищо не губиш...пробвай го!Може да ти хареса.Пък и е евтин![]()
И аз така преди време от Head & Shoulders получих обрив.Бяха ми излезнали малки пъпки покрай ушите и шията,бяше отвратително.После месец и нещо ги лекувах.
Така,че всичко си е строго индивидувално.Докато не пробваш,няма как да разбереш![]()
На мен nivea diamond gloss наистина ми придаваше блясъкПървоначално написано от billytalent
Днес пак си взех и ще го пробвам още тази вечер. Утре ща кажа дали ми харесва.
Ами не мога да кажа,че е нещо фрапиращо.Първоначално написано от therichbitch
Просто усещам косата си малко по-здрава...или си втълпявам![]()
Но на кожата и ноктите със сигурност ми помага.Ефекта е видим![]()
Вчера толкова време се чудих в магазина да си го взема ли... най-вероятно ще го пробвам.Първоначално написано от therichbitch
![]()
Сега ще си направя почивка от маските с тривитаминол.
Ще си използвам само ампулите. Косата ми е порастнала страшно многоКато си я вържа на опашка, отвсякъде ми стърчат нови израстъци.
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Катранения шампоан не изсушава ли много косата?