- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Катранения шампоан не мирише ли малко лошо и след баня усеща ли се мириса?
Катранения шампоан малко май ми прави косата по-твърда,НО само в корените
На мен ми харесва.Може да го пробвате.При всеки е различно
И не след като си измиеш косата НЕ остава никакъв мирис.Не мирише лошо...на смола повече,нещо такова.Просто няма парфюми в него.Аромата е чист и свеж...
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вярно е. Аз съм супер доволна от един с коприва на Трестан - оправи ми пърхота, мазната коса и прочее, обаче направих грешката да използвам две опаковки една след друга и пърхотът се появи отново. Смених го с друг и веднага се махна. Обикновено въртя по 2 шампоана - моя и на майка ми. В момента съм със Сайъс - оня, дето уж прави обем, но не съм доволна, и чат-пат използвам на майка ми Орзен-а.Първоначално написано от koshtramba
Много скоро. Само да си оправя цвета, защото в момента се опитвам да я направя лилава и ще пусна.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Добре ще чакаме.Първоначално написано от billytalent
![]()
Colombia, още един въпрос... Катранения ти шампоан на Милва ли е?
Не на Сара е.Струва 1.30 лв.
От всички,които съм пробвала този ми харесва НАЙ-МНОГО![]()
Дали ако си впръсквам от време на време оцет, ще има ефект (за блясък)Някой пробвал ли е?
Без да отмиваш?
Тц...ще миришеш на оцет-100%
И без да се отмива не знам дали е препоръчително![]()
С отмиване естественоПросто в много домашни маски за блясък го има и затова реших, че може (понеже не обичам да забърквам някакви мазни, лепкави неща, каквато е маската с оцет и мед..) само оцет малко да се впръсква преди къпане. Иначе нямам намерение да излизам и да мириша на шопска салата, споко
![]()
По-добре след като си измиеш косата я облей с вода и оцет![]()
А после трябва ли да се облее отново с чиста вода?Първоначално написано от Colombia
![]()
Аммм.. май неЗнам,че момичета така се обливат след шампоана и това е.Но,ако искаш можеш да пробваш когато няма да излизаш никъде.Пробвай и виж дали мирише
Ако да-мини я пак само с вода и вече ще знаеш.
![]()
Имам у нас 7-8 шампоана /бирен, бебешки, Нивеа, Шаума, Глис, някакъв на майка ми за боядисана коса и 2 шампоана на сестра ми - последните 2 не ги ползвам/ и всеки път се къпя с различен.. Не мога да ползвам абсолютно същите неща при всяко къпане, писва ми. Балсами имам 3-4, а маската ми е само една.Първоначално написано от MegiBoOm
А Меги, и аз мисля, че се панираш. Ако пък в крайна сметка толкова ти се увреди косата, ще я клъцнеш, няма как. Вярно, и аз ползвам доста неща за коса, ама ги слагам в маски, пък и слагам предимно продукти от вкъщи /домашен мед, домашна ракия, даже домашния оцет на баща ми/. Недей да слагаш много химии - шампоан, балсам/спрей и протектор са достатъчни, може 1 път седмично подхранваща маска.
Като заговорихме за грижи през есента, аз ще ползвам само стимулант на Икаров и малко пшенично масло след баня, това е. Маски не мисля да правя засега.
Това ме подести.
Вижте какво бях гледала преди...
Подхранваща маска с мед, жълтък и плодове
Един жълтък се смесва със супена лъжица мед. Към тях се добавят пресен гроздов сок, смачкани ябълки и пасирана печена тиква. Маската се държи около половин час, след което се изплаква само с вода.
Блясъкът и здравината ще се възвърнат след по-малко от 5-6 процедури (маската се прави веднъж на седмица).
Интересно...бях я срещала и под името есенна подхранваща маска за коса.
Някой пробвал ли я е?
П.П.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз слагам 1ч.л. оцет към маската с тривитаминол,и после не ми мирише на салата косата.![]()
Аз доста често си обливам косата с вода и оцет. Не го отмивам и косата ми грам не мирише! Освен това придобива страхотен блясък и мекота.![]()
и азПървоначално написано от LudotoDevoiche
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Преси точно от това се страхувах.Да не трябва да я скъсявам после, защото сигурно ще се разрева.Не стига,че не ми е дълга, а пък и ако вземе да се наложи да я режа ще се гръмна!![]()
Днеска отново ще си направя маската с масло от авокадо,мед и зехтин. (:
+ 1Първоначално написано от mynichka
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Днес ще си правя маската с тривитаминол,ракия,оцет,ас ирин,хума,бадемово масло,какао,кисело мляко и жълтък.
Хорааа ще пукнааа.Тоя себорал смърди толкова отвратителнооооооУжассс, дано като косата ми изсъхне да се махне тая гнуссс.