.
Отговор в тема
Страница 58 от 61 ПървиПърви ... 8485455565758596061 ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1516
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Ще се махне.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Днес ще си правя маската с тривитаминол,ракия,оцет,ас ирин,хума,бадемово масло,какао,кисело мляко и жълтък.
    Ебаси маската :Д

Пък аз мисля да направя номера с оцета, стискайте палци да не ми мирише косата, че като нищо ще я измия втори път :Д

Бтв, кое от всичките масла е подхранващо и кое не омазнява?

Град
    Пловдив
    ^какво й е на маската?

anonymous708973
    Guest
    Има супер много съставки :Д

Град
    Пловдив
    ^Винаги си правя тази маска и ми се отразява доста добре на косата,така че няма проблем,че са толкова много.

Аз пък си направих тази със зехтина и съм страшно доволна
    Сложих зехтин, пшенично масло, жълтък и мед.

А киселото мляко за какво е?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на pressiana
    ^За блясък. Аз не си слагам, че е голяма смрад.

Ина, маслата по принцип би трябвало да регулират омазняването, слагат се преди измиване, а след - не повече от 2-3 капки, щото става мазало.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    sladkish_14, и за еластичност. Между другото за изплакването на косата с оцета, е препоръчително той да е ябълков.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    sladkish_14, и за еластичност. Между другото за изплакването на косата с оцета, е препоръчително той да е ябълков.
    Дам, и аз ябълков използвах :Д ама си изплакнах косата с чиста вода, че не ми се рискуваше да воня на оцет.

зехтин, пшенично масло, жълтък и мед.
    Това за какво е? Какъв тип ти е косата и какво искаш да постигнеш?

И се слага преди самото измиване със шампоана, така ли?

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Аз си правя същата маска но без пшеничното масло прави косата супер мека

Град
    София
    PinkPan7her, не си плакни косата след това, защото все едно нищо не си правила. Косата няма да ти мирише... виж ако слагаш повече оцет отколкото вода, това е друг въпрос.

преди няколко дни си взех маската на билка http://apteka.framar.bg/30018375/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    и още не съм я използвала и искам да попитам тъй като леко ми мирише на сапун дали след това ще ми мирише косата и качествена ли е [/img]

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Това е за цъфтежите. Иначе моята коса е доста.. твърда. Не суха, а твърда и много трудно се справям с нея. Заради самата дебелина на косъма и трудното разресване, косата ми цъфти и се къса.
    Искам да постигна по-малко цъфтеж и има ефект. Наистина, като се сложи мед и жълтък и става страшно, но аз слагам повече масло и зехтин и косата ми става еластична, жива, мека има блясък и след като се измих виждах само тук-там цъфтеж. Препоръчвам маската на всяко едно момиче след пострижка, определено след това няма да имате нужда от скорошно постригване. Слагам я преди да се изкъпя 1 час. Но тъй като слагам по-голямо количество масла, което действа за омазняването на косата, си мажа само връхчетата и опашката седя така около 40минути и после си слагам и в корените и седя още 30, и влизам да се къпя. Това е

П.С - Престанете да се вкарвате във филми. Слагала съм си и газ, и мас в косата, дори да мирише след баня, след час изветрява самата миризма.

♫ Beautiful.. ♫

Мега фен Аватара на mynichka
    LudotoDevoiche мисля, че ти беше искала дървено гребенче- днес гледах по един лев- точно такова с дръжка
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    София
    ^ Къде го гледа ии не беше ситен нали? Не съм с гъста коса, ама с тея ситните гребени направо няма разресване.

Търново, иначе е рядък да, даже мисля да отида да си го купя. Много къдрева съм и сресването преди баня ми е голям проблем.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

Това е за цъфтежите. Иначе моята коса е доста.. твърда. Не суха, а твърда и много трудно се справям с нея. Заради самата дебелина на косъма и трудното разресване, косата ми цъфти и се къса.
    Искам да постигна по-малко цъфтеж и има ефект. Наистина, като се сложи мед и жълтък и става страшно, но аз слагам повече масло и зехтин и косата ми става еластична, жива, мека има блясък и след като се измих виждах само тук-там цъфтеж. Препоръчвам маската на всяко едно момиче след пострижка, определено след това няма да имате нужда от скорошно постригване. Слагам я преди да се изкъпя 1 час. Но тъй като слагам по-голямо количество масла, което действа за омазняването на косата, си мажа само връхчетата и опашката седя така около 40минути и после си слагам и в корените и седя още 30, и влизам да се къпя. Това е

П.С - Престанете да се вкарвате във филми. Слагала съм си и газ, и мас в косата, дори да мирише след баня, след час изветрява самата миризма.
    Мерси много за подробното обяснение Моята коса не е твърда, обаче много се къса. Ще го пробвам това, макар че подозирам, че с тоя мед голямо мазане ще стане. Може ли да добавя алкохол - нали уж изсушавал косата, така няма да се омазни от зехтина и маслото?

В какво съотношение слагаш съставките или както дойде?

Град
    София
    Жалко... моята е чуплива и като я среша, почва да хвърчи от всякъде. Сегашния ми гребен е доста едър, но е пластмасов (не съм го взимала от ДМ ама скоро гледах там същия)... Та в най-скоро време ще се разтърся за дървен гребен, че зимата няма да се издържа.

от къде си?

В какво съотношение слагаш съставките или както дойде?
    Ами на съотношението още не съм му хванала цаката, защото тука никой не ми обесни що годе подробно, но тъй като наблягам повече на цъфтежа, а не на лъскавина и мекота - слагам 2с.л зехтин, 1с.л или 2 (според косата ти, ако не е мазна може и 2) пшенично масло, 1 жълтък и 1 с.л мед.
    С меда става страшно, направо като се намазах вчера и само се молех после да мога да се среша, но уви, като влезнах в банята косата ми стана гладка, като огледало - изобщо не съм имала проблем с разресването.
    Както ти казах, ако искаш прави като мене. 40минути по дължината на косата слагаш маска и после 20-30 в корените, хем ще ти се подхранят, хем няма да се омазни.
    П.С - Като влезнеш да си измиеш косата първо пусни хладка вода, заради яйцето, нека да се отмие хубаво без шампоан и после давай с по-топла и шампоан.

♫ Beautiful.. ♫

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    от къде си?
    От София съм.
    Аз днес няма да си правя маска, след баня само ще си сложа от хининовата вода на Милва (между другото много съм доволна от нея, не ми омазнява корените). Може да си изплакна косата с оцет или с лайка, но ще видим...

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Да ви се похваля- днес си направих маска само с желатин като го намазах по дължината на косата и престоях 2-3 часа. Стана много мека и гладка. Преди слагах жълтък и зехтин, но без тях е по-добре.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar
    Да ви се похваля- днес си направих маска само с желатин като го намазах по дължината на косата и престоях 2-3 часа. Стана много мека и гладка. Преди слагах жълтък и зехтин, но без тях е по-добре.
    Може ли да обясниш по-подробно как се приготвя?

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar
    Може ли да обясниш по-подробно как се приготвя?

Ами просто разтваряш една супена лъжица желатин в малко хладка вода и бъркаш и чакаш докато се разтвори напълно, както се приготвя за сладкиши. После си го мажеш като домашна маска, аз не слагам в корените, а само надолу и това е.

Град
    Пловдив
    Момичета,кафето в маските за коса за какво служи,защото се чудя дали да си сложа към маската?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си