- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Днес прочетох, че кофеина стимулира растежа на косата.Първоначално написано от titinkaa
^ и аз мисля да пробвам да си сложа кафе да видя какъв ще е резултата
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Моята коса след морето е станала на задни части. Утре съм на фризьор да ми махнат цъфналото. Ще си правя вече домашни маски винаги преди къпане. Май ще си купя тривитаминол. Чета само позитиви за него. Колко струва?
Ами , аз си сложих кафе и какао последния път с кисело мляко.Уж потъмнявал косата , но явно трябва много да повтаряш.Аз не съм правила да потъмнява ,но доста мека стана.
Нещо намерих и го поствам ,дано да е полезно :
Бръшлян: Една супена лъжица нарязани листа се варят 10 минути в половин литър вода. След като изстине, отварата се прецежда. С памук, напоен с тази отвара, се овлажняват кожата на главата и самата коса всяка вечер в продължение на един месец.
Брей: Счукват се пресни корени, изстискват се и с получения сок се мажат корените на косата всеки ден в продължение на един меceц.
Латинка: 100 r добре смачкани листа от латинка се смесват със 100 г
смачкани листа от коприва и към тях се добавят 10 г стрити корени от прозориче. Сместа се залива с половин литър чист спирт. Оставя се да престои петнадесет дни, като се разбърква няколко пъти дневно. Прецежда се и получената настойка се използува за фрикции на кожата на главата след измиването и. Да се пазят очите!
Наумка: Счукват се пресни корени и получената кашица се нанася върху окосмената част на главата. След това главата се увива с пергамент, отгоре с хавлиена кърпа. Маската се оставя да действува един час. Прилага се през дeн продължение на един месец.
Аз си го взех за 7 лв.Първоначално написано от iiordanova
Аз за 8.....
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Да ви се похваля!
МНОГО съм доволна от рициновото масло в маската ми за коса.![]()
![]()
![]()
Утре пак ще си купя.
Струва само 1.30![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И защо си толкова доволна?
Как ти влияе на косата? И за какво е?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Косата ми е плътна,същевременно мека...усещам я по-жива.Само след 1 нанасяне.![]()
![]()
![]()
За заздравяване като цяло е!
^Само маслото ли сложи, колко сложи и колко време седя с него?
Не сложих к.мляко,кафе,оцет,жълтък,ху а и рициново масло.Сложих половин шишенце.
Стоях около час![]()
Аз кафе днес не сложих,защото късно ми отговорихте,но нищо другия път ще сложа,щом е за растеж.![]()
Някой ползвал ли е хининовия шампоан на Сара?Дайте мнения,дали е хубав,защото днес си го купих и мисля утре да го пробвам.
Какво кафе се слага и колко в маската?Първоначално написано от titinkaa
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Момичета, ползвали ли сте някоя от маските са коса на Lorys ? Доволни ли сте ? Мисля да си взема тази http://plamboy.com/Maska-uvredena-tr...ys-pi-500.html![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ много ги хвалеха преди, аз лично не съм я ползвала, но е пълна със силикони и не мисля да я пробвам
Значи по-добре да не си я взимам ?![]()
ами ти сама решаваш, но според мен трябва да инвестираш в някоя по- добра маска
Някакви предложения ? За купешка става на въпросЕдинствено тази на Miosotis съм ползвала и съм доволна
![]()
Недей. Привидно заглажда косъма и прави косата здрава и блестяща, но всъщност това е само ефект.Първоначално написано от katii
katii
каква ти е косата
Ами попринцип е леко суха в крайщата и доста я третирам с пресатаНо от 2 месеца съм я изправила само и единстевно веднъж, защото много започна да опада и сега наистина е много по-здрава и хубава. Слагам и тривитаминол 1 път в седмицата (понякога пропускам) и също така впръсквам коприва в корените. Понеже вчера я видях тази маска на Lorys в една аптека (1л. за 7лв.) и ми се стори доста добра оферта, реших първо да ви попитам дали сте доволни и дали да си я взимам, но щом е пълна със силикон и не е хубава се отказах
Сигурно пак ще си езема тази на Miosotis.
Маската на Miosotis за каква коса е?
Моята е леко мазна в корените, а надолу е суха. Дали ще ми върши работа?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!