- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз имам червената и пише,че е за сухи,боядисвани,обезцветен и и къдрени косиПървоначално написано от billytalent
.
Мерси.![]()
Тези дни ще си я взема.
Време е да си направя почивка от домашните маски.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз я имам. Не е кой знае какво,но косата става малко по гладка.Първоначално написано от katii
Аз ли бъркам или силикона "слепва" краищата и това не позволява цъфтежа? Какво е лошото на силикона?
Привидния ефект.
Неслучайно на серията ми за коса на Сайъс пише 0% silicone.
Аз тая маска на Лорис се чудя кво да я правя... хич не ми се ще да я изхвърлям ама накрая така ще стане. Много рядко си слагам, просто защото не съм си взимала друга, а не винаги си правя домашни маски. Но скоро ще си взема тая на Миосотис. Тя освен в аптеките, напира ли се и по козметичните магазини?
А защо не си поръчате от фризьорките маска за коса ? Те ще ви предложат и за 15-20 лв ще си вземете доста добри, другия вариант са домашните маски![]()
^ Ще пробвам тази на Миосотис първо и след като я свърша мисля да си поръчам от фризьорката. Невярвам да се окаже някаква гадна.![]()
Масовите по пазара, за мен са боклуциА и фризьорката ще ти препоръча най-подходящата за косата ти
А какво лошо има в силикона? От него косата не цъфти май и обвива косъма в нещо като защитна обвивка. Не разбирам защо е вреден?![]()
Сега се връщам от Аптеката (баси жегата е навъка) и си купих Себорал Форте,но то върви в промоция със Себорал+ . На етикета пише едно и също и на двата Себорала. Въпроса ми е Себорал + ,пак ли е същото като Форте-то или не? Каква е разликата?
Себорал форте е по-силен,от само Себорал.Първоначално написано от densii
Доста шампоани имали Милва, сега като им гледах сайта .. http://nia-milva.com/docs/nia-milva-products-bg.pdf
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Не можеш цял живот да я ползваш тая маска, нали? А в момента, в който спреш, косата ти ще изглежда също толкова изтощена колкото и преди нея.Първоначално написано от nimfetka7
Смляно кафе за кафеварка или джезве,1ч.л. се слага.Първоначално написано от lqlq89
Себорал + е от билката репей, а Себорал Форте - от черемика. Себорал Форте както казаха по - горе е по силен![]()
Мисълта ми е някаква разлика в действието има ли ? С кой да започна?Първоначално написано от nimfetka7
100![]()
И моя Себорал Форте беше заедно със Себорал +. Аз започнах със Себорал + и след това другия. Друга разлика между тях е, че Себорал + е само за разтеж и пърхут.
всъщност не трябва ли да се отваря вол. 3![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Таман си направих маска от - жълтък,зехтин,мед,ром,малко кафе. Ще постоя 30 минути и отивам да се къпя.![]()
моя грешка вол.2
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз днес мислих за вол.2 да направя,но исках първо да ви питам дали да направим или не?!
Аз съм ЗА![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!