- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- всичко за косата..
Здравейте!
Моята коса е ужасна. Къдрава ми е, на много малки къдрици. Ето ги и проблемите:
суха ми е, много цъфти. Преди години някаква скапана фризьорка ме пострика на кареи стана ужасна. Вече почти ми я оправиха съвсем малко остава, но косата ми отзад се заплита и изглежда по-къса и е много гадно. Също така и косата ми се накъсва.Подстригвам се всеки месец (само краищата и цъфналото) Не използвам сешоар, преса използвам веднъж на няколко месеца. Искам косата ми да расте по-бързо, да не цъфти толкова, да не се накъсва и да не се заплите отзад.Предложете ми нещо каквото и да е. Благодаря предварително..
![]()
Препоръчайте ми някакъв спрей или каквото и да е,за предпазване на косата от изгаряне от пресата .
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Спрей на SYOSS.Ползвала съм го и останах доволна.Първоначално написано от SmilezZz
Ключ
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Има вол.2 ! ПИШЕТЕ В НЕГО (малко по-надолу) !
![]()
здр мацки препорачайте ми пяна с ефект `мокри кодрици` мнг ще сам благодарна
macko pochni da si prawish domashni maski ot roda na qice, ocet, huma, chesan, zehtin, rakiqta syshto pomaga za razteja. a prepor1chwam ti na ikarov masloto za kosa.
Naskoro chetoh edna maska za po b1rz raztej 3 lajichki gorchica 3 lajichki maslo ot avokado[ima go w aptekite mejduu 3 i 5lv e] i shtipka kanela..twa neshto go razbyrkwash [mislq che she merishe gadno no wse pak ] slagash go sedish s nego minimum polowin chas weche kolkoto izdyrjish i go miesh.Moje syshto da sei wzemesh xininowa woda kato si izmiesh kosata nanasqsh w korenite s pamuche ili ako shisheto e s praskalo oshte po udobno.
Wzemi si syshto nqkakwi kristali az specialno polzwam na avon kristalite i sym dowolna no e nai dobre da goworish s frizior i toi da ti preporycha kristali.
ii towa e ot men..razgledai drugite komentari imashe neshto s maioneza i nqkkwi takiwa prostichki raboti
pojelawam ti uspex i ti preporychwam da zapalish salona na onazi friziorka az ako bqx shqsh da q obrysna nula nomer![]()
mm spored men ne e twyrde mnogo ama ne go prawi towa wseki pyt.Chuwala sym, che maska se izpolzwa 1pyt w sedmicata ne poweche, inache kosata se prenasishta ot tezi weshtestwa i witamini i zapochwa da se omaznqwa..naistina malko si se poowlqkla s maskite pozlwai si balsama s wsqko izmiwane obache maskata ne q izpolzwai postoqnno i ne gi smeswai spored men po dobre e da gi reduwash
az syshto ne razbiram..daje maskata mi e sys silikon i sym mnogo dowolna ot neq a i struwa 2.50 koeto e smeshno![]()
http://www.shopkmk.com/userfiles/pro...oduct_1012.jpg
ju7o:
1)Темата е много стара и едва ли хората, на които се отговорила ще видят.
2)Има нова тема за косата, пиши в нея - ''Всичко за косата..vol6''
3)Кирилицата е задължителна!!!