.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Red face Ах,тази непокорна коса

Преди да ме нападнете знам че има друга такава подобна тема, но не открих отговор на въпроса си , който следният: Косата ми е супер къдрава .... Изправям се почти редовно с преса и използвма всичко възможно за да не я изгоря и навредя... До тук добре, косата си е все така жива, но увии лесно се къдри не искам да използвам лакове за коса защото я унищожават...Въпроса ми е как да постъпя, че да е по- устойчива на изправяне.. по дълготрайно ... и ест ако има начин да не и вредя Благодаря на всеки който изрази мнение

Това се едно аз го написах!! И аз искам да намеря някакъв начин да се изправям и да ми се задържи поне половин час но не става... преди да я изправя я пръскам с термо продукт след като я изправя и пръскам лак но ми е мн къдрава ии започва да прави разни чупки и ужас.Кажете какво да правим

Предлагам ви решение или си вземете крем за изправяне или отидете на кератинова терапия с трайно изправяне. Вярно скъпичка е 80 лв мисля че е но все пак това е добро решение 3 месеца без никакви чупки.

А не е ли по-лесно да използвате продукти, с които да си оформяте къдриците?
    Аз много харесвам къдрава коса!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Кератиновата терапия не действа, т'ва си е измама :Д При мен струваше 30лв.

Много пъти съм мислила за това с Кератиновата терапия но някак не се надъхвам ... Използвала съм много продукти които уж дейстав няма да ги изброявам но никакъв резлутат D : колкото за продуктите за поддържането на къдриците: Еми косата ми не е от най- дългите и къдриците не стоят толкова красшво на по- дълга коса ще са перфектни . Докато косата ми е леко мокра са страхотни но после , се налага да прибягвам към изправяне Ще се радвам ако има и още мнения

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Може би пресата ти не е хубава?

А може би просто след толкова продължително изправяне косъмът малко или много се е увредил и вече не се задържа толкова дълго. Изтощената коса много по-трудно се изправя и се задържа много по-малко права.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А не е ли по-лесно да използвате продукти, с които да си оформяте къдриците?
    Аз много харесвам къдрава коса!
    и аз много обичам къдрава коса! (въпреки че моята е като спагети и не веднъж са ме питали изправям ли се о.о )
    просто си оформи едни готинки къдрички

Момичета, и аз съм с къдрава коса и се изправям, косата ми не се начупва, но имам друг проблем и реших да попитам тук, за да не правя нова тема. Не знам как точно да го обясня, нооо... понеже косата ми е много къдрава, като се изправя отгоре има по къси косъмчета, които постоянно стърчат, не ми стои гладка, както аз искам знаете ли някакъв продукт, гел нещо за заглаждане

Цитирай Първоначално написано от BabyDre Виж мнението
    Момичета, и аз съм с къдрава коса и се изправям, косата ми не се начупва, но имам друг проблем и реших да попитам тук, за да не правя нова тема. Не знам как точно да го обясня, нооо... понеже косата ми е много къдрава, като се изправя отгоре има по къси косъмчета, които постоянно стърчат, не ми стои гладка, както аз искам знаете ли някакъв продукт, гел нещо за заглаждане
    Може би ако напръскаш с малко лак и загладиш съвсем леко или пък ако косата ти не се омазнява лесно и е нормална можеш да сложиш съвсем малко кристали.

Цитирай Първоначално написано от tediss Виж мнението
    Преди да ме нападнете знам че има друга такава подобна тема, но не открих отговор на въпроса си , който следният: Косата ми е супер къдрава .... Изправям се почти редовно с преса и използвма всичко възможно за да не я изгоря и навредя... До тук добре, косата си е все така жива, но увии лесно се къдри не искам да използвам лакове за коса защото я унищожават...Въпроса ми е как да постъпя, че да е по- устойчива на изправяне.. по дълготрайно ... и ест ако има начин да не и вредя Благодаря на всеки който изрази мнение
    Идеята за кератинова терапия не е лоша, но зависи колко ти е къдрава косата. Мисля че трябва да идеш на хубав фризьор за да имаш хубав и по-дълготраен ефект. Разбирам какво имаш в предвид като казваш че е къса и не стои добре на къса коса да бъде къдрава. Аз много харесвам къдрави коси и за мен те са много екзотични Моята е доста чуплива, но и доста дълга. Според мен можеш да си купиш хубави козметики, които да ти оформят къдриците доста добре и има такива които правят мокър ефект, който аз лично много харесвам. И аз като другите момичета тук те съветвам да не я хабиш постоянно с изправяне. Опитай с кератиновата терапия, но според мен само ако косата ти не е изтощена!

Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    Идеята за кератинова терапия не е лоша, но зависи колко ти е къдрава косата. Мисля че трябва да идеш на хубав фризьор за да имаш хубав и по-дълготраен ефект. Разбирам какво имаш в предвид като казваш че е къса и не стои добре на къса коса да бъде къдрава. Аз много харесвам къдрави коси и за мен те са много екзотични Моята е доста чуплива, но и доста дълга. Според мен можеш да си купиш хубави козметики, които да ти оформят къдриците доста добре и има такива които правят мокър ефект, който аз лично много харесвам. И аз като другите момичета тук те съветвам да не я хабиш постоянно с изправяне. Опитай с кератиновата терапия, но според мен само ако косата ти не е изтощена!
    мммм да от както ме посъветвах те от два дена ходя само с къдрава и казват че ми сти добер ще я оставя да почине за сега

Цитирай Първоначално написано от tediss Виж мнението
    мммм да от както ме посъветвах те от два дена ходя само с къдрава и казват че ми сти добер ще я оставя да почине за сега
    Браво, радвам се че така си решила. Можеш да и правиш различни прически и зависи пак колко ти е къдрава. Остави я да си почине. Една моя приятелка имаше страшно дълга и къдрава коса, уникално къдрава с много добре оформени къдрици и я изправяше постоянно. След време когато се опита да я остави къдрава , вече не можеше, защото от много изправяне къдриците бяха загубили формата си и дори се наложи да я подстриже. Тъй че се радвай на твоите къдрици и се грижи за тях ,за да имат хубав вид

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Само аз ли съм чела ,че тези трайни изправяния на косата и къдрения не са хубави и полезни за косата?!
    Наистина може пресите ви да не са хубави.А и също при положение,че сте къдрави не може само да минете 1,2 пъти набързо през кичура,трябва да задържата повече.
    Гъркините са с едни от най - къдравите коси,виждала съм ги изправени със сешоар след фризьор и им седи супер право , че си ходят и по 5 дена с прическата.Така,че може да опитате със сешоар преди пресата.

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Само аз ли съм чела ,че тези трайни изправяния на косата и къдрения не са хубави и полезни за косата?!
    Наистина може пресите ви да не са хубави.А и също при положение,че сте къдрави не може само да минете 1,2 пъти набързо през кичура,трябва да задържата повече.
    Гъркините са с едни от най - къдравите коси,виждала съм ги изправени със сешоар след фризьор и им седи супер право , че си ходят и по 5 дена с прическата.Така,че може да опитате със сешоар преди пресата.
    Разбира се че е вредно за косата, никой не е казал че не е. За това и казах ако иска права коса да опита с това , но само ако нейната не е изтощена. Иначе това със сешоара преди пресата е добра идея. Ще заступори къдриците повече може би ако първо я издуха и после мине със пресата. То така или иначе всичко е вредно тъй че тук, само тя може да прецени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си