Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
Здравейте и от мен Искам да ви питам,пробвали ли сте маската с майонеза? В бг мама я мернах някъде,значи изсипваш си на косата цяла майонеза Краси (от тия мъничките дето са по 1,50лв макс) Масажираш и стойш с нея 2/5 часа.Много ми се иска да пробвам,но незнам на какво ще мирише косата ми после Също така пробвате ли масаж на скалпа? Аз редовно като си легна сама си се масажирам
да, пробвала съм .. няма значение каква ще е майонезата..косата става мекичка и хубава..все пак на всеки се отразява различно, но пробвай нищо не губиш..след шампоана на мен лично не ми миришеше...и може да стоиш колкото време имаш..пак ще има ефект..а масажиране на скалпа не мога да ти кажа..защото и аз го правя, но не съм редовна и не мога да ти кажа със сигурност.. но почти съм убедена..че ако си редовна има ефект .. можеш и преди баня да си правиш масаж един път с майонеза какти каза и я оставяш после като маска..и 1 път с масло някакво примерно бадемово..и да редуваш..но нали знаеш че масаж най-малко 5 мин ..