.
Отговор в тема
Страница 1 от 61 123451151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1516
    Banned Мега фен

всичко за косата..

знам, че има такава тема..но в нея се пише много малко..нека тук обсъждаме всичко за косата..всичко което сме изпробвали или мислим да пробваме,всичко което ни помага или което не ни помага..всички проблеми с косата като почнем от тънка коса до косопад и не знам какво още...дано темичката да се развие и да е полезна на всички които ги интересува...
    за по бърз растеж : тривитаминол,хининова вода,домашни маски,ампули,фрикции с билки и др.
    в домашните маски могат да се слагат: всякакви масла които действат добре на косата (бадемово,от пшеничен зародиш,кокосово,рициново масло и т.н.) стимулант за коса на Икаров..кисело мляко,жълтък,мед,оцет,ракия ,аспири,зехтин,газ,мас,хума, тривитаминол, различни ампули с витамини,чесън,лимон,пчеле прашец на прах..за др. не се сещам
    стимулант за коса на Икаров 5-6лв.
    бадемово масло 2-3лв. (2.50лв най-често)
    масло от пшеничен зародиш 3.50лв-4.50лв
    кокосово масло - 2-3лв.
    срещу пърхот,косопад и за по-бърз растеж - Себорал Форте -2-3лв
    хума - 2лв.
    хининова вода 1лв-1.50лв
    пчелен прашец - 100гр. 4 лв.
    ..др не се сещам..казвайте да добавям..и дано темата да се развие

Как хумата ще е 2лв.. аз я зех за 35 ст

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nescafecool
    Как хумата ще е 2лв.. аз я зех за 35 ст
    ами зависи от грамажа.. .. тук тези мъничките..продполагам че мъничка си взела са 40 ст.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз съм си взимала свръхпречистена био хума за 10 кинта , както и съм си взимала и такава по 60 ст. за 500 гр.

Не знам какво още мога да добавя към списъка, то почти всичко е изброено .

Има няколко вида индийски билки които мога да добавя:

Касия - подранва косата и й придава блясък.
    Нийм - против пърхут.
    Брингараж - против косопад, заздравява косъма и подпомага бързия растеж .

От "обикновените" билки, добри са косата са:

Розмарина - придава страхотен обем, блясък и подпомага растежа.
    Липа и алое - заздравяват косъма.
    Коприва - за растеж и против пърхут.

Иии още масла:

Масло от авокадо - изключително добро е, подхранва цялостно косата.
    Масло от жожоба - придава блясък, обем и гъвкавост.
    Масло от чаено дърво - може би най-доброто средство против пърхут.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Известно време ползвах тези ампули за растеж- http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0...eale-12ml.html /не съм убедена, че намерих точната снимка /
    Определено си заслужават парите.
    Хининов шампоан- също спомага за растежа и придава интересен нюанс на косата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Аз съм си взимала свръхпречистена био хума за 10 кинта , както и съм си взимала и такава по 60 ст. за 500 гр.

Не знам какво още мога да добавя към списъка, то почти всичко е изброено .

Има няколко вида индийски билки които мога да добавя:

Касия - подранва косата и й придава блясък.
    Нийм - против пърхут.
    Брингараж - против косопад, заздравява косъма и подпомага бързия растеж .

От "обикновените" билки, добри са косата са:

Розмарина - придава страхотен обем, блясък и подпомага растежа.
    Липа и алое - заздравяват косъма.
    Коприва - за растеж и против пърхут.

Иии още масла:

Масло от авокадо - изключително добро е, подхранва цялостно косата.
    Масло от жожоба - придава блясък, обем и гъвкавост.
    Масло от чаено дърво - може би най-доброто средство против пърхут.
    Касия - от аптеката мога ли да си я купя ? .. и ако знаеш колко пари е г/д..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Мне или поне аз не знам да се продава. Касия и другите индийски билки които съм изброила има в сайта на Хена Фокс както и в сайта Зоя.бг (но не всичките), май и в Мататама, но не съм сигурна.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Rebirthing, болно вманиачена си, в добрия смисъл!

Иначе да добавя - 3 супени лъжици бира, в 1 чаша вода. На къпана коса се втрива, изчакват се 15 мин. и се отмива с хладка вода. За блясък и подхранване

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Rebirthing, болно вманиачена си, в добрия смисъл!

Иначе да добавя - 3 супени лъжици бира, в 1 чаша вода. На къпана коса се втрива, изчакват се 15 мин. и се отмива с хладка вода. За блясък и подхранване
    ами аз моята коса си я начупвам с бира и от личен опит да кажа че наистина прави хубава косата .. иначе мерси за отговора Rebirthing

Някой може ли да ми обясни как става сухото миене на косата?Четох го някъде и ще се радвам ако някой обясни как става тъй като косата ми се омазнява бързо,а след къпане се изправям.Мерси предварително

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от julinkata3
    Някой може ли да ми обясни как става сухото миене на косата?Четох го някъде и ще се радвам ако някой обясни как става тъй като косата ми се омазнява бързо,а след къпане се изправям.Мерси предварително
    аз съм чувала да си миеш косата с хума, без шампоан да я обливаш , но не съм пробвала..също се сетих, че можеш преди да влезеш в банята да търкаш с хума косата или с бебешка пудра и после да се измиеш..а на хора с много мазна коса..може да се изкъпеш и после да подсушиш малко и пак да втриваш обикновена пудра в косата докато попие...но внимавай да не станеш беличка някой ползвал ли е това и доволни ли сте :

I ♥ machoka Супер фен
    Здравейте и от мен Искам да ви питам,пробвали ли сте маската с майонеза? В бг мама я мернах някъде,значи изсипваш си на косата цяла майонеза Краси (от тия мъничките дето са по 1,50лв макс) Масажираш и стойш с нея 2/5 часа.Много ми се иска да пробвам,но незнам на какво ще мирише косата ми после Също така пробвате ли масаж на скалпа? Аз редовно като си легна сама си се масажирам
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Здравейте и от мен Искам да ви питам,пробвали ли сте маската с майонеза? В бг мама я мернах някъде,значи изсипваш си на косата цяла майонеза Краси (от тия мъничките дето са по 1,50лв макс) Масажираш и стойш с нея 2/5 часа.Много ми се иска да пробвам,но незнам на какво ще мирише косата ми после Също така пробвате ли масаж на скалпа? Аз редовно като си легна сама си се масажирам
    да, пробвала съм .. няма значение каква ще е майонезата..косата става мекичка и хубава..все пак на всеки се отразява различно, но пробвай нищо не губиш..след шампоана на мен лично не ми миришеше...и може да стоиш колкото време имаш..пак ще има ефект..а масажиране на скалпа не мога да ти кажа..защото и аз го правя, но не съм редовна и не мога да ти кажа със сигурност.. но почти съм убедена..че ако си редовна има ефект .. можеш и преди баня да си правиш масаж един път с майонеза какти каза и я оставяш после като маска..и 1 път с масло някакво примерно бадемово..и да редуваш..но нали знаеш че масаж най-малко 5 мин ..

Добре де, не ви ли се омазняват косите? Тези масла, това олио от майонезата, този зехтин? Не мислите ли, че е прекалено? Само майонеза остава да си сложа на главата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

I ♥ machoka Супер фен
    Моята коса попринцип е супер суха,така че нищо не губя.
    Фък13,супер много обичам майонеза и незнам..как да изхабя 1 цялаааа кутия майонеза за косата ами за мен?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Моята коса попринцип е супер суха,така че нищо не губя.
    Фък13,супер много обичам майонеза и незнам..как да изхабя 1 цялаааа кутия майонеза за косата ами за мен?
    ами ще си купиш по-голяма и ще ядеш докато стоиш с маската на главата ..sladkish_14 - ами ако косата ти е нормална - слагаш почти еднакъв брой изсушаващи и омазняващи съставки .. ако ти е мазна повече- изсушаващи, ако ти е суха - повече омазняващи и така..

Повече от фен
    FuCKkK13, какви продукти за коса използваш и от кои си най-доволна?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    От продуктите за растеж съм ползвала тривитаминола и Себорал форте и съм много доволна и от двете,макар че себорала не се препоръчва за сухи коси,защото ги прави още по сухи,но пък за сметка на това косата расте с него,от личен опит го казвам.Сега се каня да си купя ампули за коса на Денис,но нз точно кои са за растеж,ако някой знае нека каже.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Точно на предната страница съм ги постнала.
    Така ще е, като четете по диагонал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

I ♥ machoka Супер фен
    Сега ще правя една по-странна някой от нещата съм ги взела от оригиналната рецепта
    2 с.л свинска мас
    1 с.л оцет
    2 аспирина
    2 с.л мляко
    2 жълтъка
    2-3 капки газ

После ще кажа дали ми действа добре..малко се притеснявам от тая свинска мас
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Известно време ползвах тези ампули за растеж- http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0...eale-12ml.html /не съм убедена, че намерих точната снимка /
    Страшно доволна съм и аз от ампулите.
    А трябва ли да се прави някаква почивка или мога редовно да си ги използвам?

Иначе си мажа косата с толкова много неща, но тривитаминола и тези ампули направиха чудеса с косата ми.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    FuCKkK13, какви продукти за коса използваш и от кои си най-доволна?
    ами имам проф. маска за коса от фриз. салон, но не мога да ти кажа как се казва, защото е наливна..(нея я ползвам когато съм в почивка от домашните маски) а да кажа днеска ми е последния ден дето няма да правя маска - сряда почвам - почивах 3 седмици.. ползвам глис кюр - флуида за заплетени краища (лесно разресване)...доволна съм..ползвам крстали на cristian of roma с ув-филтър и ленено семе...ползвам Себорал Форте - за растеж и съм доволна..имам термозащитен продукт на alfaparf - този който пост-нах на по предната страница..ампули си купувам от време на време .. най-често Revalid, но и на Denise съм си купувала .. и от двете съм доволна..имах терапия за заплетени краища на AVON - крайно недоволна съм ..след баня си слагам на връхчетата на косата масло от пшеничен зародиш..домашни маски.. и мисля че е това

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    На cristian of roma имам професионална маска за коса със сусамово семе,купих я от фризьорката ми и е 1л.Ползвам я вече 7-8 месеца и имам още за около месец-месец и половина.16лв беше,но си заслужава парите,а и е икономична,като я свърша ще си поръчам пак на тая марка само че с нещо друго да не е една и съща.

Значи ампулите са коса на Денис с пчелно млечице са за растеж?!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Страшно доволна съм и аз от ампулите.
    А трябва ли да се прави някаква почивка или мога редовно да си ги използвам?

Иначе си мажа косата с толкова много неща, но тривитаминола и тези ампули направиха чудеса с косата ми.
    ами както с всяко нещо не трябва да се прекалява... прави почивки колкото ти смяташ..аз ампули си слагам по принцип като видя че трябва да си подсиля малко косата.. и си купувам примерно 10 ампули и така .. но най-често пролетта и есента

Banned Мега фен
    Сега ще правя една по-странна някой от нещата съм ги взела от оригиналната рецепта
    2 с.л свинска мас
    1 с.л оцет
    2 аспирина
    2 с.л мляко
    2 жълтъка
    2-3 капки газ

После ще кажа дали ми действа добре..малко се притеснявам от тая свинска мас
    спокойно ... и аз си слагам мас в маската .. и се отразява много добре..аз от сряда почвам и ще казвам какво слагам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си