С приятелят ми много се карахме за това,че пуши мара.Имахме доста проблеми и скандали относно това и последния път в който се скарахме затова беше жестоко,дори го зарязах.След което той каза,по точно обеща наистина повече да не го прави защото не искал да ме загуби.Всичко беше добре известно време,казваше,че не е докосвал мара и наистина забелязвах в него,че не е употребявал подобно нещо докато...Тези дни се засякох с един негов авер и си поговорихме,той разбира се не знае,че аз не искам приятеля ми да пуши и ми каза,че преди няколко дни са били заедно и цял ден са пушили мара,надрали са се като копелета с извинение и дори е започнал да продава трева.Почуствах се ужасно...излъгана и предадена...Написах му няколко съобщения и му казах,че това е края на всичко защото неговите лъжи нямат край и в последствие той ми писа и разтъкахме едни други неща и така обърна нещата,че аз съм виновна за всичко понеже съм говорила с хора,които той не харесва(става въпрос за този негов познат)... и така сега той се прави на обиден и сърдит,не ми звъни не ми пише.Вярно е,че аз поисках да сложим край на всичко,но това много пъти се е случвало и мислех,че и този път ще ми се извини и ще обещае да не прави така,но той е ядосан на мен,вместо аз на него... Незнам какво да правя,чуствам се много зле без него,защото го обичам,но не искам и да пуши тая глупост,какво да направя...