О,идеална тема за мен. Мога до някаква степен да ти дам полезен съвет, защото аз самият доста често пуша, да не казвам всеки ден, но тва мойто е друго.

Така, първото, което трябва да ти кажа е,че според мен правиш много грешно като му правиш проблем за това. Като не е неадекватен, когато е с теб, какъв е проблемът? Може би те тормози това, че марихуаната се води като "наркотик", вреди му на здравето,психиката и т.н. Не знам като цяло какви са твоите възгледи върху това, но те УВЕРЯВАМ, че е напълно безвредна. Аз също имам приятелка, която много обичам и държа на нея(тя не пуши) и никога не съм напушен, когато съм с нея. Просто и ясно. Според мен трябва да приемеш факта, че това не е лошо нещо, просто обича да се събере с приятели и да се напушат. Може би няма да разбереш, но ти казвам, че като си в такава компанията и сте се направили на пастет точно е много хубаво. Наистина става доста забавно и мога изцяло да го разбера. Въпроса е, че ти трябва да си малко по-широкоскроена, да виждаш нещата по дуг начин.

Относно това че продава - трябва да спре. Печалбата, ако я има естествено, но по 1 или друг начин се намира, е временна. Рано или късно, колкото и да си добър нещатата се преебават. Последното нещо, което искаш е да го хване полицията с трева. Колкото и малко провинение да е, пак е кофти.

Та моят съвет към теб - влез му в положението, не е като да ти изневерява с друга, просто обича да си пафка, и това е нормално, защото има още милиони хора по света, точно както него. Звънни му ти, не чакай на готово. Много мразя така като се карам с мойта и да се почват тия инати и глупости... Просто му звънни и го извикай да си поговорите очи в очи. Според мен трябва да му "позволиш" ако е редно така да се изкажа, да пафка. Наистина разпуска и е приятно, а и няма да имате проблеми : )