- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой го боли повече след раздялата?
Как измервате обичта? А страданието?
Какво е това "обичат/страдат еднакво"? Не можеш да знаеш другия колко обича и колко страда.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми предполагаме, усещаме и такаПървоначално написано от TheBeliever
djipsito според мен лично страданието на човек не може да се определи по това как се държи..например аз съм си същия човек и хората около мен (които не знаят за раздялата) не забелязват промяна..така че някой би си помислил, че не ми пука, а това не е така. Все пак е вярно, че много зависи от характера на самия човек и е напълно вярно, че всеки се държи по-различен начин, когато не се чувства добре.
Разбира се. Също зависи и от "периода" на наранения. Аз примерно когато ми е било доста болно или съм се депресирала зверски или ме е избивало на агресия или на непукизъм... Приливи, отливи..
А един въпрос. Вие как разбирате кога сте се "излекували" ? Защото аз си мисля, че уж вече съм добре, т.е не само го мисля, така го усещам, защото не ми е гадно вече, не ме боли, понякога само се сещам с няква носталгия ама тва не ме натъжава. Обаче в един момент ако почна да пиша примерно, почват да ми се насълзяват очите и ми засяда онази буца на гърлото.. И почвам да се чудя тва означава ли, че още не ми е минало напълно или... апф не знам и аз![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Усещаш колко теб те боли, но няма как да знаеш какво му е другия. Знаеш ти колко го/я обичаш, но не знаеш какво става в сърцето му/й. Затова за мен е нереално да се сравняват така чувствата.Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
Да не говорим, че всеки обича и страда различно. Според мен чувствата не могат да се измерват и претеглят, за да твърдим "Аз повече".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Зависи.![]()
Мен като са ме оставяли,не ми е било нигока гадно..Зависи от ситуацията,хората...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Зависи от причините за раздялата, но определено боли повече да те изоставят, отколкото ти да се сбогуваш. Може би трябва много кураж да кажеш всичко в очите на приятеля си, но ако обичаш истински, никога не би...
Само веднъж са ме зарязвали. Еми...болката е почти физическа. Не го пожелавам на никого.Моя съвет е, ако има и малко обич между двама души, да се опитат да я спасят. Това е любов, бе хора, не я хвърляйте на вятъра...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Първоначално написано от Josefinne
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Боли го този , който е имал по - силни чувства , който е имал повече доверие и вяра във връзкатаВинаги е така - който не иска да го боли - да не се влюбва
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
ще боли този който е обичал повече .л
при момчетата това няма-
- ще боли момичето.
...
Този, който е обичал повече. И преди да кажеш, че сте се обичали еднакво, ще ти кажа, че в любовта единия обича, а другия позволява да бъде обичан.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????