.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Как измервате обичта? А страданието?

Какво е това "обичат/страдат еднакво"? Не можеш да знаеш другия колко обича и колко страда.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

Какво е това "обичат/страдат еднакво"? Не можеш да знаеш другия колко обича и колко страда.
    Еми предполагаме, усещаме и така
    djipsito според мен лично страданието на човек не може да се определи по това как се държи..например аз съм си същия човек и хората около мен (които не знаят за раздялата) не забелязват промяна..така че някой би си помислил, че не ми пука, а това не е така. Все пак е вярно, че много зависи от характера на самия човек и е напълно вярно, че всеки се държи по-различен начин, когато не се чувства добре.

Супер фен Аватара на djipsito
    Разбира се. Също зависи и от "периода" на наранения. Аз примерно когато ми е било доста болно или съм се депресирала зверски или ме е избивало на агресия или на непукизъм... Приливи, отливи..

А един въпрос. Вие как разбирате кога сте се "излекували" ? Защото аз си мисля, че уж вече съм добре, т.е не само го мисля, така го усещам, защото не ми е гадно вече, не ме боли, понякога само се сещам с няква носталгия ама тва не ме натъжава. Обаче в един момент ако почна да пиша примерно, почват да ми се насълзяват очите и ми засяда онази буца на гърлото.. И почвам да се чудя тва означава ли, че още не ми е минало напълно или... апф не знам и аз
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

Еми предполагаме, усещаме и така
    djipsito според мен лично страданието на човек не може да се определи по това как се държи..например аз съм си същия човек и хората около мен (които не знаят за раздялата) не забелязват промяна..така че някой би си помислил, че не ми пука, а това не е така. Все пак е вярно, че много зависи от характера на самия човек и е напълно вярно, че всеки се държи по-различен начин, когато не се чувства добре.
    Усещаш колко теб те боли, но няма как да знаеш какво му е другия. Знаеш ти колко го/я обичаш, но не знаеш какво става в сърцето му/й. Затова за мен е нереално да се сравняват така чувствата.

Да не говорим, че всеки обича и страда различно. Според мен чувствата не могат да се измерват и претеглят, за да твърдим "Аз повече".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Определено зависи от чувствата на двамата.
    Не съм съгласна, че изоставеният страда повече /или поне не 100%/. Има случаи, в които вземането на такова тежко решение се преживява трагично и от инициатора на раздялата.
    Пф, да!
    На мен ми е било скандално гадно да зарязвам. Измъчвала съм се от съвест, съмнения, и особено като се знам каква гад мога да бъда и какви неща съм извършвала.
    Много зависи.

Въпреки че хипотетично ако и двамата се обичате що-годе еднакво на зарязания би трябвало да му е по-кофти, защото колкото и да му е трудно на изоставящия, щом го е решил, значи си има някаква причина, която утешава/оправдава избора му, а и все пак той се е решил на такава крачка...
    Мда

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Зависи.
    Мен като са ме оставяли,не ми е било нигока гадно..Зависи от ситуацията,хората...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Where streets have no name
    Зависи от причините за раздялата, но определено боли повече да те изоставят, отколкото ти да се сбогуваш. Може би трябва много кураж да кажеш всичко в очите на приятеля си, но ако обичаш истински, никога не би...
    Само веднъж са ме зарязвали. Еми...болката е почти физическа. Не го пожелавам на никого. Моя съвет е, ако има и малко обич между двама души, да се опитат да я спасят. Това е любов, бе хора, не я хвърляйте на вятъра...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Зарязаният го боли повече. Обаче това е справедливо в твоя случай, защото явно ти си била виновна за каквото и да си се провинила.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на peace95
    Боли го този , който е имал по - силни чувства , който е имал повече доверие и вяра във връзката Винаги е така - който не иска да го боли - да не се влюбва
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    ще боли този който е обичал повече .л
    при момчетата това няма-
    - ще боли момичето.
    ...

Град
    МайнаTown
    момичето- защото се от нежния пол

Този, който е обичал повече. И преди да кажеш, че сте се обичали еднакво, ще ти кажа, че в любовта единия обича, а другия позволява да бъде обичан.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си