- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко помощ?! ;с
благодаря за всичката информация ,но по -скоро ми трябват някакви упражнения(понеже с храненето се оправих..) ,които мога да правя вкъщи.. за сега залагам на скачането на въже както вече казах ,но мисля ,че не е достатъчно и се чудя какво друго да измисля.. каланетиката също ме заинтригува ще пробвам и с нея
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
DAMN, салатата с кафевия и белия ориз с цитрусов дресинг много ме заинтригува! (А мен рядко ме заинтригуват ястия без месо). Май ще я пробвам!
Първоначално написано от koshtramba
И на мен ми изглежда доста апетитно, ще се тества задължително. С гарнитура от пилешки пържоли ще е екстраПървоначално написано от Rebirthing
Точно. На стандартните си по размер кристали е, но е мокра, което ме навежда на мисълта, че е възможно наистина да съдържа меласа (впрочем да си срещала някъде само меласа по магазините?). На някои хора не им допада вкусът й, но мен много ме радваПървоначално написано от Rebirthing
То по-скоро трябва да се каже кое не ги съдържаПървоначално написано от Rebirthing
Ааа да бе да, ела при нас да видиш колко добре се справят новобранките. Ама били пълни, ама били прекалено слаби... ако има желание си правят страхотна тренировкаПървоначално написано от Rebirthing
п.п. след поредната доза спирулина на прах, се сетих да попитам - как я приемаш тази гадост? Засега това е най-гнусното нещо, което съм вкарвал в устата си![]()
И аз съм така, трябва да сваля към 7-8-10кг, за да се почувствам пак добре. Напълнях през последните 3-4 години, но това че до преди това винаги съм била супер слаба, донякъде в момента ми играе лоша шега, защото нямам представа как да се одържа на диета или да се накарам редовно да ходя на спорт.
Препоръчаха ми фитнес-център Феерия. Там за 60лв на месец тренираш с треньор всеки път и общо взето са доста сериозни - искат да им се обадиш преди да отидеш и да си сериозен. Звучи малко като казарма, но май на мен това ми трябва, мисля да пробвам там.
Ако някой има желание да ми прави компания, (фитнесът се намира малко след 5те кюшета в София), да ми пише ЛС![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хммм аз пък основно чета, че съдържа доста минерали и витамин В6. Само трябва да не е консериварана със сяра и е ок.Първоначално написано от Rebirthing
Да бе, да си прецакам шейка, заради тая гадост. Само в студена водичка я разтварям, вдишвам дълбоко, затварям очи и издишвайки я гълтам на екс. На прах е двойно по-евтина, но следващия път вероятно ще се насоча към капсулите.Първоначално написано от Rebirthing
ох грешка =.=
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]