.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    благодаря за всичката информация ,но по -скоро ми трябват някакви упражнения(понеже с храненето се оправих..) ,които мога да правя вкъщи.. за сега залагам на скачането на въже както вече казах ,но мисля ,че не е достатъчно и се чудя какво друго да измисля.. каланетиката също ме заинтригува ще пробвам и с нея
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Всички линкове които съм пуснала са с упражнения и всичките могат да се изпълняват в къщи .

Мега фен Аватара на koshtramba
    DAMN, салатата с кафевия и белия ориз с цитрусов дресинг много ме заинтригува! (А мен рядко ме заинтригуват ястия без месо). Май ще я пробвам!

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    DAMN, салатата с кафевия и белия ориз с цитрусов дресинг много ме заинтригува! (А мен рядко ме заинтригуват ястия без месо). Май ще я пробвам!
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    А иначе последната рецепта с императорски ориз пробвах преди няколко дни, тя е в комбинация с кафяв ориз:
    http://www.kulinarno-joana.com/2010/...wn-rice-salad/...
    И на мен ми изглежда доста апетитно, ще се тества задължително. С гарнитура от пилешки пържоли ще е екстра
    ...А аз да питам, това ли трябва да е кафявата захар на Muscovado ?
    http://www.zdravosloven.com/magazin/...ovado-394.html...
    Точно. На стандартните си по размер кристали е, но е мокра, което ме навежда на мисълта, че е възможно наистина да съдържа меласа (впрочем да си срещала някъде само меласа по магазините?). На някои хора не им допада вкусът й, но мен много ме радва
    ...почти всичко сладко в супермаркета съдържат тези мазнини...
    То по-скоро трябва да се каже кое не ги съдържа
    ...обаче и двете са твърде хард, особено за момиче и особено ако до момента не е имала голяма физическа активност...
    Ааа да бе да, ела при нас да видиш колко добре се справят новобранките. Ама били пълни, ама били прекалено слаби... ако има желание си правят страхотна тренировка

п.п. след поредната доза спирулина на прах, се сетих да попитам - как я приемаш тази гадост? Засега това е най-гнусното нещо, което съм вкарвал в устата си

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Меласа има в повечето био / здравословни магазини, но до колкото съм чела била вредна .
    За спирулината...единствения начин да я погълна е заедно с шейк / смути, така не се усеща, иначе е отвратителна просто ! Има и спирулина на хапчета, но знам, че на прах била по-добрата.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    И аз съм така, трябва да сваля към 7-8-10кг, за да се почувствам пак добре. Напълнях през последните 3-4 години, но това че до преди това винаги съм била супер слаба, донякъде в момента ми играе лоша шега, защото нямам представа как да се одържа на диета или да се накарам редовно да ходя на спорт.
    Препоръчаха ми фитнес-център Феерия. Там за 60лв на месец тренираш с треньор всеки път и общо взето са доста сериозни - искат да им се обадиш преди да отидеш и да си сериозен. Звучи малко като казарма, но май на мен това ми трябва, мисля да пробвам там.
    Ако някой има желание да ми прави компания, (фитнесът се намира малко след 5те кюшета в София), да ми пише ЛС
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на badsector
    Меласа има в повечето био / здравословни магазини, но до колкото съм чела била вредна ...
    Хммм аз пък основно чета, че съдържа доста минерали и витамин В6. Само трябва да не е консериварана със сяра и е ок.
    ...За спирулината...единствения начин да я погълна е заедно с шейк / смути, така не се усеща, иначе е отвратителна просто ! Има и спирулина на хапчета, но знам, че на прах била по-добрата.
    Да бе, да си прецакам шейка, заради тая гадост. Само в студена водичка я разтварям, вдишвам дълбоко, затварям очи и издишвайки я гълтам на екс. На прах е двойно по-евтина, но следващия път вероятно ще се насоча към капсулите.

Голям фен Аватара на LaChupacabra

ъх и аз не знам :Д

ох грешка =.=
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си