- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се прави в такъв случай
Имам един въпрос.С приятеля ми се скарахме и скъсахме,но това не ме тревожи особено тъй като на нас това ни е редовен номер и в последствие винаги се събираме.Така този път разбрах едни неща,което не е за първи път,но сега тотално ми кипна и знаех,че ще ми е трудно но въпреки това реших този път да е за последно!Одрязах го и се скарахме още повече!Въпреки,че ще мине време аз съм сигурна,че той няма да издържи и ще ме потърси отново,да не казвам голяма дума,но дано да е така...Какво да направя ако ми звънне или пише?Трябва ли да му затварям и да не му отговарям при положение,че съм много обидена и наранена,но от друга страна си мисля,че ако му вдигна от първия път ще бъде много лесно и няма да осъзнае грешките си!Размислих,ще му дам още един шанс,но така се скарахме,че накрая излезе ядосаният той и заради гордостта си известно време ще се прави на интересен,знам...Как да постъпя в този случай,не искам веднага като ми звънне и айде хоп простено ти е...Или да му дигна и да чуя какво ще ми каже?Незнам,много съм объркана вината е повече негова отколкото моя според мен,защото разбрах,че ме е излъгал и естествено си поисках сметка и след това му казах,че приключваме.Мисля,че ме обича... дайте съветЕдвам заспивам,като легна чак усещам на матрака толкова силно биещото си сърце,не мога да правя нищо,постоянно съм в очакване телефонът ми да звънне или да влезе във фейса да ми пише,не са ми интересни нито телевизора нито компа нито някакви други занимания,нямам желание да излизам,защото съм била така и преди и знам,че дори и да изляза това ще е безполезно,защото нищо не може да отвлече мислите ми от тази случка и от него,дори не ми се яде,само пуша,чувствам се изключително зле не мога да ви опиша.Искам само да ме посъветвате кой ще е най-правилният подход,благодаря ви предварително!
Ти не си наред. Щом се обичате толкова защо се карате подяволите не ви разбирам бе![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
ами аз вече споменах-защото го хващам да лъже !! а това най го мразя,а той не си взима поука и не спираПървоначално написано от bebeemalko
Първоначално написано от clariss
Ми сама си напарави извода дали те обича или не... ЕЙ БОГУ
ами как очакваш да спре като постоянно му прощаваш !!! накарай го да се поизпоти малко и гледай как ще спре:P
Щом те лъже не мисля,че чак толкова те обича..Колко време мина от както сте скарани? Е? Той потърси ли те? Тормози го малко,после му прости.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
За мен цялата тази ситуация с карането и късаното е супер грешна и супер ненормална. Като се скарате, давайте си пространство, помислете в това време за собствените си грешки, за грешките на другия, успокойте се и когато вече имате какво да кажете и да обобщите, извинете си се взаимно за това, което сте си казали под пара и си изяснете спокойно ситуацията.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.