Здравейте, има едно момиче, с което не се получиха нещата и тя поиска да останем приятели, но аз не пожелах, тъй като продължавах и все още имам чувства към нея. Тя си хвана друг и все още са заедно. Аз и обясних, че приятели няма как да останем, защото ще я гледам с други очи, а и продължавам да я харесвам. Тя настояваше, но бях категоричен. От време на време се чуваме за по половин час и това е. Но в последните разговори ми говори някакви неща, които не са нормални в тази ситуация. Първо ми говореше, как като сме се прегърнали, нещо и се разтуптяло, стоплила се, не знам си какво още, след два дни ми вика пък, че след като съм си тръгнал (видяхме се в парка с отделни компании), си отворила нат. сок, и на капачката пишело "Ново начало" или нещо такова... Аз я питах за какво ще е това начало, тъй като приятели няма да бъдем, тя "не знае"... И всичко това при положение, че е обвързана с друг! Аз ако бях на негово място нямаше да се почувствам добре... Какво иска да каже с това? Приятелство няма да има, а за връзка абсурд, тъй като тя сама си хвана друг.