.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Косми по стомаха - момиче (+снимки)

Такам, да кажа първо, че който яде или му е гнусно да не гледa, но като знам любопитството на хората, предполагам ще погледнете anyways.

Та имам тоя срамен проблем, който ми е огромен комплекс и ми смъква самочувствието. Дори не ходя на море или басейн поради тази причина. Ходила съм и на лекар, но изследванията не показаха нищо извън нормата и ми казаха, че най-вероятно е наследствено - и тука идва каръщината - майка ми няма един косъм по тялото си , а баща ми е точно обратното - навсякъде и явно на него съм се метнала

Махам си ги с пинсета, до колкото мога, но пак остават и направо се побърквам. Направих огромната грешка да ги изруся с блондор и мисля, че порастнаха още повече....... На снимките не изглежда така, както е реално, особено като ги гледам под някакъв ъгъл или като съм седнала и ми е свит стомаха изглеждат още по-гъсти ии......:X:X:X Искам мнение какво мислите, много ли са или нз нещо кажете, защото ме е срам да покажа на приятелите си, а без чуждо мнение още повече се отчайвам и нз какво да права.

Значи в началото снимките са докато ги скубах днеска, извинявам се, че е зачервено, но горе долу ще видите къде имам косми, а последната е вече като съм "готова". Трябва и да се увеличи, че като ги качих и нещо се скапа качеството и не се вижда много...

едит: мерси много на всички за мнението и помощта. Наистина оценявам безпристрастното ви мнение

Мега фен Аватара на koshtramba
    Кофти... Махане с лазер?

Малко по-солено, но... друго не се сещам.

Не че разбирам много(даже нищо не разбирам), ама що не пробваш там с кола маска или епилатор?

^^Ами карала съм нашите за лазерна епилация или фотоепилация, не искат и не искат. А сега още по-трудно, заради бала, уроци, изпити, а ще се местя в друга държава и много пари отиват за там, няма начин просто.

^ Кола маска, епилатор, пинсета, все тая. Пробвала съм с лентички, направо ми изгори нерва А с пинсетата не ме боли толкова.

А толкова хора са видяли темата, пишете коментар поне...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    А бе не е чак потресаващо положението, но по принцип е по-добре да ги няма, да. С пинсета според мен не е оферта, понеже 100% отнема стабилно количество време. Аз на твое място бих пробвала с епилатор, може да е болезнено в началото, но 1. после ще свикнеш и няма да е толкова зле; 2. с времето може да станат по- тънки и редки и 3. ще стане доста по-бързо от пинсетата.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на pressiana
    Не е чак толкова зле, колкото го описваш. Не изрусяват ли на слънце?

anonymous708973
    Guest
    Eee, аз очаквах чудовище да видя. Хващаш колата и за 5 минутки ги готова, не се тормози с тая пинсета.

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Не е чак толкова зле, колкото го описваш. Не изрусяват ли на слънце?
    Ами не знам, не съм пробвала Срам ме е да се покажа пред хората.

А с колата маска/епилатор най-вече се притеснявам, че като тръгнат да никнат няма да мога веднага да ги махам, а ще трябва да ги чакам поне седмица да пораснат, а и ще бодат

anonymous708973
    Guest
    Не бодат, като коприна са С епилатор може и да не ги чакаш, достатъчно е да са 3-4 мм. С кола вече ще се наложи по седмица да ги чакаш. Просто ги махай, не ги оставяй така.

I ♥ machoka Супер фен
    И аз съм за колата маска.Епилатор също е добър избор,но след продължително епилиране точно там космите значително се удебеляват.Също така след време няма да ти държи много,в смисъл такъв днес се епилиращ,утре ще има леко черни подали се косъмчета.Колата си е най-добър избор.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Ох.. :/ Не си е работа тва, защо точно на мен

Значи горе-долу, доколкото се вижда на последната снимка, още повече трябва да ги махна?

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Абе не е зле, спокойно. Няма смисъл да изпадаш в такива паники, че чак да не ходиш и на плаж заради това.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Спокойно де. Дори не са чак толкова зле. Не са черни и дебели, просто са много. И да, по-нагоре ги махай.

Прави ми впечатление, че кожата е зачервена. Мажеш ли се с някакво кремче после?

Ммм, не съм се мазала, ама тя се успокои после.

Някой още иска ли да изкаже мнение?

Ти шегуваш ли се? Аз тези ги имам същите и дори не са наполовина драмата която ти представяш!Какво ти пречат, не разбирам?Аз ги изрусявам и на морето хващам тен и нямам проблем.И другите хора ги имат, ама са дребни и не се виждат.Ако пък толкова ти пречат - кола маска.
    Ти ни изкара горили, бе..

Aбе нищо ти няма какви са тия паники. Нормално е да има малко косъмчета там, гледката изобщо не е зловеща.
    Господи, омръзна ми от манията гол охлюв. От косми не се умира, по дяволите. Няма нищо лошо в тях.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Е така си го описала, все едно горила ще гледаме... Та аз имам повече от теб и при мен е от ген.. Но ги махам с епилатор.. Свиква се, не е болка за умиране.. Какво си се шашнала сега, не са толкова много.

Цитирай Първоначално написано от SunT
    Ти шегуваш ли се? Аз тези ги имам същите и дори не са наполовина драмата която ти представяш!Какво ти пречат, не разбирам?Аз ги изрусявам и на морето хващам тен и нямам проблем.И другите хора ги имат, ама са дребни и не се виждат.Ако пък толкова ти пречат - кола маска.
    С какво се изрусяваш ти? Аз ползвах блондор синя точка /май го водят за коса преди да се направи платинено руса/, само че взеха, че станаха по-дълги. ;/

Ох, ами не знам Извинявам се, че съм обидила някого, нямах това за цел, ама от време на време се отчайвам, че не съм като другите. Бахти как може да има хора, които им растат по малко косми и не се занимават през ден-два да се обезкосмяват по един час.. пфуу.. бахти съдбата. Но след като ми вдъхнахте малко самочувстие си мисля следното: Бог дал, Бог взел

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    и аз имам даже повече от теб,нзм дали е от ген,иначе ги махам с епилатор,но растат бързо..

След като те притесняват и ти пречат изобщо не се чуди, не се паникьосвай и не прави драми, а просто иди на кола маска и ги махни. С епилатора пак става, но аз лично за там бих отишла на козметик, няма какво да се занимаваш у вас. Няма какво толко да се чудиш и притесняваш.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Леле, нищо ти няма, махай ги с някви лентички, аз така правя...

Цитирай Първоначално написано от BunnyBee
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    С какво се изрусяваш ти? Аз ползвах блондор синя точка /май го водят за коса преди да се направи платинено руса/, само че взеха, че станаха по-дълги. ;/

Ох, ами не знам Извинявам се, че съм обидила някого, нямах това за цел, ама от време на време се отчайвам, че не съм като другите. Бахти как може да има хора, които им растат по малко косми и не се занимават през ден-два да се обезкосмяват по един час.. пфуу.. бахти съдбата. Но след като ми вдъхнахте малко самочувстие си мисля следното: Бог дал, Бог взел
    Ами аз сега точно това лято ще пробвам с кислородна вода.И недей да се отчайваш, точно пък за това няма смисъл Не си ни обидила, но ме хвърли в оркестъра, викам си "Леле кво ще е това" Споко, както виждаш не си единствена.Препоръчвам кола маска, ако не се харесваш (аз миналата седмица ходих за краката и сега са супер гладичкии)

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Само аз ли не мога да отворя снимките

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Само аз ли не мога да отворя снимките
    http://www.album.bg/gleisaa/images/27843328/
    Това е албума.Просто в линка има оставено място, за да не стои като линк.

Не ми се отварят снимките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си