.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от shnitzel
    Alex, взе ми думите от устата.
    Помнете, че винаги ще имате един верен приятел - майка ви!
    по принцип роднините никога няма да откажат помощ в труден момент така е... : ) но останалите...

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от shnitzel
    Alex, взе ми думите от устата.
    Помнете, че винаги ще имате един верен приятел - майка ви!
    Не само майка ви, семейството ви е най-истинския приятел.

Цитирай Първоначално написано от joannaantova
    Истински късмет е наистина да намериш някой който ти е истински приятел...такива 1 на милион...
    Аз лично никога не съм подбирала приятели по интереси(каквито и да са)...а просто по начина по който някой се държи с мен, но осъзнах, че се държат добре с мене само когато имат полза...НЕ КАЗВАМ, че нямам приятели...просто отношението им много често е доста лошо
    Ние с joannaantova нямаме в предвид, че нямаме приятели, и ние си имаме приятели, спокойно, но просто НЯКОЙ "приятели" се държат ужасно, един ден са ти приятели, друг ден си говорите зад гърба, абе общо взето аз си имам уж 3-ма истински приятели, колко са истински и аз не знам, но все пак.
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Обаче като го напишеш тва се замисли първо ти колкпо пъти си го направил/а същото.

Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Обаче като го напишеш тва се замисли първо ти колкпо пъти си го направил/а същото.
    еми само когато някой го направи на мене...защото иначе не виждам какъв е смисъла да се карам с някой ако нищо не ми е направил, но явно на някой им е кеф
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

Град
    София ;д
    Аз по принцип не съм отмъстителен човек, но го правя само когато някой го направи на мен, не е много приятно да го чуваш от всеки срещнат, как човек, който е бил важен за теб ти е говорил зад гърба, още повече лъжи. И на бас, че не знаеш какви хора има в моето училище, колко са злобни и комплексирани, говорят зад гърба на всеки, ама като стане нещо да му трябвам се мазни яко. Така, че не говори, като не знаеш.

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от joannaantova
    еми само когато някой го направи на мене...защото иначе не виждам какъв е смисъла да се карам с някой ако нищо не ми е направил, но явно на някой им е кеф
    Дааааа.! Все едно като се караш с някой си много готин и като обиждаш си много велик, а всъщност не си, но като пък толкова им харесва... (:

Цитирай Първоначално написано от aleks98
    Аз по принцип не съм отмъстителен човек, но го правя само когато някой го направи на мен, не е много приятно да го чуваш от всеки срещнат, как човек, който е бил важен за теб ти е говорил зад гърба, още повече лъжи. И на бас, че не знаеш какви хора има в моето училище, колко са злобни и комплексирани, говорят зад гърба на всеки, ама като стане нещо да му трябвам се мазни яко. Така, че не говори, като не знаеш.

+1 !!!
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

Приятеле имам МНОГО л Но често се чудя дали са истински . Ами малко са истински . Първия ден О,миличка дай пари че нямам .. Обичам те ..... Втнорияден не те поднават Така са вече хората на 21 век

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Приятели имам много.
    Близки приятели имам 5-6.
    ИСТИНСКИ приятели имам 2.
    Просто с тях няма нещо, което да не сме преживяли заедно и да не сме се подкрепяли. 4 вече почти 5 години общуваме непрекъснато (въпреки, че от 2 години не сме в един клас) И няма хора, които да ме познават по-добре от тях. Не са ми обръщали гръб за каквото и да било и във всеки труден момент сме заедно. Караме се естествено и то доста често, но винаги ни минава на другия ден, независимо колко сериозно е било. Просто такова приятелство за някаква си караница не трябва да се прекъсва Заедно се изградихме като личности и продължаваме да се изграждаме и да си помагаме.
    nigga stole my bike

Цитирай Първоначално написано от horacio
    Приятели имам много.
    Близки приятели имам 5-6.
    ИСТИНСКИ приятели имам 2.
    Просто с тях няма нещо, което да не сме преживяли заедно и да не сме се подкрепяли. 4 вече почти 5 години общуваме непрекъснато (въпреки, че от 2 години не сме в един клас) И няма хора, които да ме познават по-добре от тях. Не са ми обръщали гръб за каквото и да било и във всеки труден момент сме заедно. Караме се естествено и то доста често, но винаги ни минава на другия ден, независимо колко сериозно е било. Просто такова приятелство за някаква си караница не трябва да се прекъсва Заедно се изградихме като личности и продължаваме да се изграждаме и да си помагаме.
    Ами късмет е, че си открил такива приятели, защото предполагам те правят живота доста по хубав : ) радвам се, че наистина има хора, които са намерили истинското приятелство

Град
    To The Moon And Back
    Имам една истинска приятелка, за която бих направила много! За съжаление имах една която мислех за приятелка, но тя просто се държи ужасно с мен... мъчи се да ме командва, и никога не ме е подкрепяла, и все иска да излизаме, защото от целия град само с мен се има Явно за да имаш приятел, трябва и ти да бъдеш такъв, но това е дарба, която малко хора притежават!!!
    Поздрав, най-сърдечен, драги ми Смехурко!

Приятели има! Истински също. Има много хора на които може да се разчита и които може наистина да наречеш приятели, стига да ги намерите! Вярно е, че приятелите си говорим зад гърба, но по - важно ее да намериш човекът, който ще те подкрепя във всяко едно твое решение и ще те приема такъв какъвто си и тогава вече можеш да го наречеш истински приятел. Има ги!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Истинските приятелства се срещат много рядко!В днешно време лицемерието и злобата владеят света!

Имам чувството, че не знам какво са истинските приятели. Още от малка колкото пъти се сприятеля, толкова ме изоставят. Обаче се намери една, която да ми изтърпи характера.
    Нищо че си има гадже и мнооого изпити, та не й остава много време за мен... особено когато ни дели рзстоянието от някакви си 70км. Иначе HAPPY TIME
    Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.

http://advensve.blogspot.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си